» NEW IN - Rimmel Match Perfection Foundation

Här kommer den näst sista av Rimmel-produkterna jag beställde efter att ha sett Fleur prata om hennes Rimmel-favoriter. Match Perfection Foundation heter den och jag har faktiskt hunnit testa den idag. Jag testade den tillsammans med Ben Nyes Cream Highlighter + Luxury Powder.

Jag sminkade mig vid 06.00 imorse, skjutsade sedan min bror, åkte hem och sov till 11.30 ungefär. När jag vaknade såg foundationen lika perfekt ut som det gjorde precis efter jag applicerat den. Wow, säger jag bara. Jag är kär... Match Perfection har klättrat om IsaDoras High Performance Foundation på min topplista och ligger nu 2:a, kan jag säga. (Ingen kan slå ner Clarins Everlasting)


PS. Såg att flera undrade vart jag köpt Rimmel-produkterna. Jag har beställt dom från Feel Unique.
(Gratis frakt till Sverige!)


Michan- Beauty by M
10 April, 2013 - 21:21 / BLOGG: http://beautybym.se

La en beställning där igår morse, beställde den blålila ögonpennan du visade och ett transparent puder. Tänkte köpa en foundation också men blev inte så. Nu ångrar jag mig ;) Bra iallafall att det är fri frakt :D

Svar: köpte du stay matte-pudret? jag har det i transparent och det är jättebra! :D (du borde verkligen testa denna foundationen någon gång. den är så braaa! tror den kostar 80 kr)
Magdalena Milde

Michan- Beauty by M
10 April, 2013 - 21:21 / BLOGG: http://beautybym.se

Clear complexion hette det. Hade så bråttom så jag bara tog något som var transparent :D
Ska testa både stay matte och foundationen nästa gång jag beställer :D Min favoritfoundation är ju Mary Kay,men ibland är det trevligt att variera :D

Svar: gör så :3 dom är jättebra!
Magdalena Milde

Isabell
18 April, 2013 - 21:21

Hej ! Jag hde tänkt beställa Match Perfection efter din review, men jag undrar bara ifall Ivory är ganska mörk? För jag är väldigt ljustonad i mitt ansikte och är rädd för att Ivory är för mörk?
PS. Älskar din blogg och du är super duktig på smink!:)

Svar: nej, det är ljus! jag är väldigt blek och den passar bra på mig :3 blir den för mörk på dig kan du ju alltid använda ett ljusare puder över :)
Magdalena Milde


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo