» Mina favoritlack inför hösten!

Som ni antagligen ser så älskar jag mörkrött/vinrött/lila när det kommer till nagellack!
 
O.P.I "Vampsterdam":
Detta lack ingick i O.P.I's "Holland"-kollektion som släpptes våren 2012. Det är ett mörklila lack med en frostig finish. Jag har upplevt att det kan vara lite jobbigt att applicera, men kör man på tunna lager går det lätt(are). 

IsaDora "Purple Reign":
Detta lack ingick i IsaDoras höstkollektion i år. Den släpptes för inte allt för längesedan. "Purple Reign" är ett helt underbart lack. Lättapplicerat och torkar fort. Dessutom höll det i mer än tre dagar för mig första gången jag använde det. (Brukar alltid vara tvungen att byta lack varje kväll för de oftast chippar, men det gjorde inte detta!)
 
China Glaze "When Stars Collide":
Detta lack avvskydde jag i början. Jag vet inte vad det var, men det gick verkligen inte applicera. Det blev spårigt på nageln och det var superklumpigt. Jag var nära på att slänga det, men bestämde mig för att testa igen och då gick det som smort. Anar att det legat i postlådan och blivit varmt/förstört precis innan jag testade det första gången. Därför det betedde sig konstigt.
 
O.P.I "Germanicure"/"German-icure":
Detta lack kommer från O.P.I's "Germany"-kollektion som släpptes hösten 2012. "Germanicure" är ett klassiskt, ganska mörkt, rött lack med skimmer i. Det har lite guldiga/bruna undertoner som visar sig i "skimret". 

China Glaze "Bogie":
Detta lack har funnits med ett tag! Minns jag inte fel släpptes det i CG's "Vintage Vixen"-(höst)kollektion 2010. Lacket påminner en del om Vampsterdam, fast är snäppet "kallare". Det påminner även om "Vampsterdam" i formulan, då även detta är lite svårapplicerat. Speciellt om man inte har tid att köra flera tunna lager istället för ett tjockare. Men det är det värt, för det är ett superfint lack! (Älskar att använda detta som bas under "CG in the city"!) 

China Glaze "CG In The City":
Detta lack kom med i CG's höstkollektion året efter "Bogie". DVS borde det vara 2011. Detta är absolut ett av mina absoluta favoritlack. Älskar som sagt att kombinera det med "Bogie". Det gör sig även jättefint ovanpå svarta lack. Har inte testat det tillsammans med någon ljus bas dock. Får nog ta och göra det!


Linnéa Alpsten
28 Augusti, 2013 - 17:57 / BLOGG: http://linneaalpsten.blogg.se/

Så härliga färger! :)

Svar: ja! :)
Magdalena Milde

Twiggy Lundberg
28 Augusti, 2013 - 17:57 / BLOGG: http://shadowoftheday.blogg.se/

vart köper du opi-lack? har aldrig köpt dom förr :)

Svar: finns billigt på nordicfeel.se! (handlar du för mer än 400 kr kostar de bara 69 kr/st.) annars finns det på eleven.se osv. bara att googla så hittar du massa shoppar :)
Magdalena Milde


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo