» Tutorial: Gårdagens Grunge-look

Här kommer en liten tutorial på gårdagens look!
(Om ni missat det så har jag även lagt till en bild på hela ansiktet i det inlägget.)
 

1. Applicera en ögonskuggsprimer/bas. Jag använde MAC's Paint Pot "Painterly". Lägg sedan en matt, varm, brun skugga över hela locket och sudda ut kanterna. Jag använde MAC'S ES "Swiss Chocolate".
 
2. Applicera samma skugga längst med nedre fransraden och sudda den nedåt. Det gör inget om det går ner väldigt mycket, då det ska se lite halvslarvigt ut med tanke på att det är en "Grunge-look".

3. Ta en mörkbrun penna och applicera ovanför den övre fransraden och sudda sedan ut den. Jag använde "Chocolate Cheesecake" från Make Up Store. Ta sedan en matt mörkbrun skugga, som gärna drar lite åt det lila/vinröda hållet, och applicera ovanpå pennan och sudda det uppåt mot skuggan som tidigare applicerades över hela locket. Jag använde MAC's ES "Signed, Sealed".
 
4. Ta en stor och fluffig blendingborste och applicera "runt om" alla skuggor som redan applicerats för att sudda ut kanterna lite ytterligare och för att lägga till lite rött för att göra looken mer "grunge-ig". Jag använde Make Up Stores Blush "East".

5. Avsluta med en svart eyeliner på övre och nedre vattenlinjen + mascara. Jag använde Urban Decays 24/7 Glide On Pencil "Zero" och Make Up Stores Multi Lash Mascara.
 
PS. På dessa bilder ser det inte ut som jag sotat ut så mycket under ögat, men kolla ansiktsbilden i gårdagens inlägg, så ser ni :) .DS


Johanna Kvarnström - makeup artist
01 Augusti, 2013 - 10:32 / BLOGG: http://scenbloggen.se/creativemakeupbyjohanna/

Fin blogg du har! Snygg makeup! :)

Kika gärna in på min skönhetsblogg för annorlunda makeuper, naglar och massor av tips!

Ha en fortsatt bra dag!

Kram Johanna


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo