» Världens bästa mascara!

Okej. Jag är antagligen överdrivet excited över en så "liten" grej som detta. Men allvarligt. I söndags beställde jag Benefits They're Real Mascara och idag fick jag hem den. Har velat testa en hur länge som helst och i söndags fick jag äntligen tummen ur och beställde den. Jag säger bara, WOW!!! Det är verkligen den bästa mascaran jag testat.

Jag hinner bara visa bilder på den nu, men säg till om ni vill se en hel review med mer "utförliga" åsikter, före- och efterbilder osv så fixar jag det snarast! Skulle det vara intressant?



Frida
15 Augusti, 2013 - 16:50 / BLOGG: http://fridakaninte.blogg.se

Vart beställde du den ifrån?

Svar: jag köpte en från en italiensk säljare på ebay :) http://www.ebay.com/itm/281147059120?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 fast nu verkar alla vara slut. men finns även på feelunique.com - dock dyrare där.
Magdalena Milde

Sofie
15 Augusti, 2013 - 16:50 / BLOGG: http://sofies.sajk.com

Visst är den grym?! Jag var också väldigt exalterad efter att ha testat den för första gången så jag förstår dig, haha!

Svar: jaa! helt galet hur bra den är :)
Magdalena Milde

Emma P
17 Augusti, 2013 - 16:50 / BLOGG: http://sminkan.com

Vad roligt att du har hittat en mascara du gillar så! Jag stod och höll den i handen på Sephora i våras men lade tillbaka den...

Svar: ja! dock gäller det att se till att verkligen ha rena fransar innan man applicerar med den här mascaran har jag märkt nu. annars blir det väääldigt klumpigt :(
Magdalena Milde


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo