» Räddaren i nöden för trassligt hår

Den senaste tiden har mitt hår flippat totalt. Jag vet inte vad det är med det, men det trasslar sig HELA tiden. Får liksom tovor tjocka som dreads nästan. Har testat flera olika hårvårdsprodukter. De som fungerat bäst är Nashis Argan-serie. Speciellt Deep Infusion-hårmasken och arganoljan. MEN! De räcker inte till helt. Så jag bestämde mig för att testa en Tangle Teezer. Har hört mycket bra om dom, så beställde hem en förra veckan. 

Igår fick jag hem den och jag säger då det... WOW! Jag kunde helt smärtfritt och hur lätt som helst borsta igenom håret. 
Så, jag måste tipsa er om denna fantastiska hårborste. Har ni problem med tovigt/risigt hår måste ni testa en Tangle Teezer!
 
Pris: 129-159 kr på NordicFeel.se (Handlar man för 500 kr kostar 129 kr-varianten 99 kr istället.) och på Beautybay.com.
(Varianten jag har heter Compact Styler.)
 
 Sån här har jag! (Bild från Google.)


Bam
04 December, 2013 - 12:54 / BLOGG: http://bamsbox.blogspot.com

Oj, kan hända att jag råkade skicka iväg en tom kommentar :)

Jag har haft in tangle teezer i flera år nu och den är fortfarande lika bra och ser nästan ny ut. Bästa borsten jag haft.

Maria
04 December, 2013 - 12:54 / BLOGG: http://littlemissconsumer.com/

Älskar Nashi Argan MEN Tangle Teezern mördar mitt hår, kan inte alls använda den, men har å andra sidan helt galet kasst hår :(

Svar: Oh okej :(
Magdalena Milde

Lackert
04 December, 2013 - 12:54 / BLOGG: http://lackert.blogspot.se/

Dom är super bra, har två olika modeller till mej och sedan har jag faktiskt två till hundarna åxå :) Har midjelångt hår å trodde först inte borsten skulle funka bra men det gör den verkligen

Svar: ja, det är de verkligen :)
Magdalena Milde

Lojs
05 December, 2013 - 12:54 / BLOGG: http://confusionbay.blogspot.com

Kan tipsa om att när man har tid över morgonen efter, så kan man packa in håret och sedan snurra in hela huvudet, och hår, i plastfolie och sova med det. Gör under ^^

Svar: får testa!
Magdalena Milde


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo