» NEW IN - NYX Jumbo Eye Pencils

Beställde för några dagar sedan några Jumbo Eye Pencils från NYX och idag kom dom! Gick supersnabbt, med tanke på att jag beställde dom från USA. Sånt gillas!

Jumbo Eye Pencil är, som alla förhoppningsvis förstår, en penna som ska användas i ögonområdet. Jag skulle inte rekomendera någon till att använda dessa ensamna som ögonskuggor - utan som bas till "riktiga" skuggor. Det är iallafall vad jag kommer göra. Har bara hört bra saker om dessa pennor, så ska bli superkul att testa dom. 


Caroline
01 Februari, 2013 - 18:56

Vartifrån beställde du de? :)

Svar: tror att det var http://shopcraze.com/beauty/makeup/nyx-jumbo-eye-pencil
Magdalena Milde

Michan- Beauty by M
01 Februari, 2013 - 18:56 / BLOGG: http://beautybym.se

Jag älskar Milk,men har inte använt den på himla länge. Har black bean också. Purple var galet fin så den står numera på min önskelista :D

Svar: ska testa någon av dom imorn. ska bli kul :D och purple är superfin, men tyckte den var konstig i konsistensen när jag swatchade den. kanske var för den legat ute i postlådan (kylan) ett tag. får testa igen nån dag :)
Magdalena Milde

Charlott
03 Februari, 2013 - 18:56 / BLOGG: http://makepossessed.blogg.se

En liten "varning" (< haha så fult men iaf) använd LITE, annars creasar dom som jag vet inte vad och allt blir bara bajs!

Svar: anade det när jag swatchade dom - för de är så krämiga! men använder en primer under + bara liiiite av pennan och smetar ut med fingret :)
Magdalena Milde


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo