» Till Anonym

Vill egentligen inte göra ett helt inlägg om detta, men jag börjar bli så himla trött och jag vet inte hur jag ska kunna skriva till personen i fråga på ett annat sätt för att få henne/honom att förstå. Så...

Jag har svarat på varenda av dina kommentarer, så istället för att skicka samma hela tiden så kanske du skulle gå tillbaka till inläggen du redan kommenterat och se att jag svarat. Men eftersom det verkar svårt så får du mitt svar här också: Jag vet varken lösenordet eller e-mailen som används för att logga in på den bloggen. Har inte använt den på snart tre år. + Att även om jag raderar den så ligger bloggnamnet lagrat i databasen, så du kommer inte kunna använda det ändå. Så sluta tjata om att jag ska radera den, TACK!

Lät inte lika arg första gången, men när du börjar skicka arga kommentarer så blir jag trött. Du får väl skaffa en blogg med det namnet på någon annan portal. Och du får gärna kommentera detta inlägget, med en mindre arg kommentar, när du läst det så jag kan ta bort det. Tack.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo