» MUA Matte Perfect Foundation

Jag har testat MUA's nya foundation Matte Perfect Foundation. I samma serie ingår även en primer och ett löst puder. Jag har de produkterna hemma, men har inte testat dom än. Säg till om ni vill ha mina åsikter om dom också.

Jag känner egentligen att det är näst intill onödigt för mig att göra en review på en foundation, då jag har min absoluta favorit som ingen kan slå. (Clarins Everlasting Foundation). Därför brukar det oftast bli så att jag inte gillar någon av de andra foundation-sorterna. MEN! Denna gillar jag. När jag applicerade den så tyckte jag att det var lite väl tjock i konsistensen. Var rädd att den skulle kännas tung på huden, men när jag applicerat klart så kändes det bra. Den täckte bra och resultatet blev fint. Tycker dock att den var lite väl kletig, så använde ett puder - Rimmel Stay Matte - ovanpå (vilket jag iofs alltid gör). 

Summan av kardemumman: En helt okej foundation för dom som vill ha en foundation som täcker bra och mattar ner ansiktet + är billig! Minns inte det exakta priset, men inte var det mycket.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo