» NEW IN - Love & Hate

Paketet från Kicks innehöll även dessa två produkter från Make Up Store.
Microshadow "Tuch"
och High Tech Lighter "Platina". 

Testade båda två idag och kan säga att den ena älskar jag och den andra gillar jag inte lika mycket. "Tuch" kan nog vara världens finaste och mest mångsidiga ögonskugga. Samtidigt som den är brun så skimrar den i en fin blå färg. (Om någon vet om det finns en liknande skugga, fast med lila skimmer, så berätta!) 

... medans High Tech Lightern i färgen "Platina", som jag använde som bas till ögonskuggan, är en produkt jag inte gillar. Den blev så kletig på ögonlocket och ögonskuggorna blev krångliga att applicera. Dels för att de smetade ut sig och creasade sig - och för att det knappt gick att sota ut skuggorna på ett fint sätt. Det blev bara fläckigt och fult. Kanske gjorde jag fel... så om någon är van användare av denna så får ni gärna berätta hur ni gör.



Pernilla S
23 Januari, 2013 - 20:44 / BLOGG: http://pernillaha.blogspot.com

Jag har då inga problem med High tech lightern :) Tycker den är superbra!

Sätter bara liiite produkt på ögonlocket, och sen smetar jag ut det med fingret tills det känns lite klistrigt och jämnt över ögonlocket. Det ska alltså vara ett väldigt tunt lager. Sen gäller det att packa på ögonskugga, iaf just på locket där det lätt blir veck. Det brukar bli veck om man får för mycket av HTL eller om man inte packar på färgen ordentligt. Det är precis som när man sätter puder på foundationen för att det ska hållas. :) Du får testa dig fram, ge inte upp efter ett försök! ;)

Svar: tog superlite och smetade ut det, så tyckte det var konstigt :( men får testa igen någon gång. just nu känns det som jag kommer falla tillbaka till min mac paint pot iallafall :3
Magdalena Milde

Camilla
24 Januari, 2013 - 20:44 / BLOGG: http://camellissmink.wordpress.com

Jag har samma erfarenhet av HTL som du har. Jag. Får. Inte. Till. Det! Och jag har fått tips om hur jag ska göra och jag gör precis så, men nej. Man kan pudra innan, pudra efter, packa på ögonskugga så som Pernilla beskriver, men det funkar inte på mina ögonlock. Använder mycket hellre MAC:s Paint Pots. Eller Urban Decays Primer Potion.

Tuch är en av mina favvoskuggor! Så himla fin! Jag letar också efter en brun med lila skimmer. Har så för mig at tjag har sett en sådan någonstans, men jag vet inte var. :/

Svar: föredrar också macs paint pots! finns ingen bättre bas :)
Magdalena Milde

elin
24 Januari, 2013 - 20:44

Jag tycker high tech lighters är bra, men jag föredrar dock en primer eller paintpot pga. dom är så jävla kladdiga.

Ta ett super tunnt lager med HTL och packa på ögonskugga tills det blir helt mättat, har man ett tjockare lager = man måste ha mer ögonskugga, och när man mättat HLT:en så går det enklare att blenda osv. Men skulle inte rekomendera den för någon dock eftersom dom är så jäääävla kladdiga så går ju dom inte att använda för sig självt, man måste ha en skugga över. Då kan man ju lika gärna lägga pengarna på en paintpot som man faktiskt kan ha för sig själv.

Svar: håller med. var så himla kladdigt och svårarbetat med high tech lightern som bas. tror jag kommer hålla mig till min paint pot :)
Magdalena Milde

Hanna
25 Januari, 2013 - 20:44 / BLOGG: http://attitudes.webblogg.se

Jag brukar verkligen ta superlite när jag enbart använder den. Men om det fortfarande inte fungerar kan du prova att blanda ut den med en annan primer. Jag brukar ta 50/50 med HTL och Lumenes ögonprimer, då får man både hållbarhet och färgintensitet.

Ida
28 Januari, 2013 - 20:44 / BLOGG: http://eyelinerfantasier.blogg.se

Jag har exakt samma problem, den är för kladdig för ögonen. Dock blir den jättefin som highlighter på kindbenen, om man jobbar in den ordentligt. Den håller sig glansig väldigt länge!

Svar: ja, den är alldeles för kladdig :( ska testa den på kindbenen!
Magdalena Milde


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo