» NEW IN - O.P.I-lack

Nu kommer det sista O.P.I-inlägget på länge, jag lovar. Haha! Känner att det har blivit lite mycket O.P.I i bloggen under de senaste veckorna. Men ville bara visa upp lacken jag beställde från NordicFeel (för 69 kr/st!).

Jag har gått och förälskat mig i lavender/ljuslila lack, så var tvungen att köpa "You're Such A Budapest". Har nog närmare 10 stycken från olika märken i den nyansen, men färgen är ju så fin! 

Polka.com, You're such a Budapest, Cuckoo for this color
 
/This is the last O.P.I-entry for a long time, I swear. Haha! It feels like there has been alot of O.P.I in my blog in the last couple of weeks. But I had to show you the nailpolishes I ordered from NordicFeel.

Lately I've been obsessed with lavender/lilac nailpolishes, so I had to buy "You're such a Budapest". I think I have close to 10 polishes from different brands in that shade, but I can't help it. It's so pretty!


Frida
10 Maj, 2013 - 13:16 / BLOGG: http://fridakaninte.blogg.se

Kan du berätta hur polka.com är när du har testat det? Hur bra det täcker osv? Vill så gärna ha det men det är slutsålt i alla affärer :(

Svar: har faktiskt testat det! tycker att det är jättefint och det passar ovanpå många olika färger. det innehåller mycket glitter, så det täcker faktiskt ganska bra. man skulle lätt kunna nöja sig med ett coat om man använder det ovanpå ett annat lack, men jag ville ha lite mer glitter så jag testat ett till coat och då blev det perfekt! sen testade jag även med tre coats, men det var alldeles för mycket. såg bara rörigt ut :) det finns här! http://nelly.com/se/sk%C3%B6nhet-kvinna/sk%C3%B6nhet/nagellack/opi-2088/polkacom-216347-3355/
Magdalena Milde


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo