» IDUN Minerals Lipstick "Hjortron"

 
Nu i höst släppte IDUN Minerals sex stycken läppstift. Jag som ständigt är på jakt efter det perfekta nude-läppstiftet blev riktigt nyfiken på nyansen "Hjortron". Så jag blev glatt överraskad när jag fick hem det. Jag har använt det varje dag sedan jag fick det och jag tycker om det jättemycket. Det glider på superlätt och fint. Men har man torra läppar rekommenderar jag att skrubba dom innan applicering, annars kan appliceringen bli lite ojämn. Hållbarheten är bra. Men jag har inte så stora krav på nude-läppstift när det kommer till hållbarhet. Är skillnad med mörkare färger som "syns" mer tycker jag. Men, allt som allt så gillar jag verkligen detta läppstift och skulle inte ha något emot att testa fler nyanser. 

Pris: 189 kr. Jag vet inte om de börjat säljas än, för jag hittar dom inte på någon webshop som säljer IDUN. Någon som vet något om detta?



Lackert
19 Oktober, 2013 - 16:30 / BLOGG: http://lackert.blogspot.se/

Fint det såg ut

Svar: det är superfint!
Magdalena Milde

Anna
24 Oktober, 2013 - 16:30

Hej! Googlade runt för att se hur Iduns hjortron såg ut och hittade din sida. Jättefint :) Har du några fler bilder? Dom säljer läppstiften på de flesta apotek som jag har sett.

Svar: ah, nu verkar de finnas överallt! nej, jag har bara dessa tyvärr :(
Magdalena Milde


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo