» NEW IN - Milani Lipstick "Naturally Chic"

Här kommer den sista produkten jag köpte från Cherry Culture. MILANIs Color Statement Lipstick i färgen Naturally Chic.
 
Jag, personligen, är en riktig fegis när det kommer till läppstift. Jag önskar jag vågade bära starka och utstickande färger, men nä... Dels för att jag, som sagt, är en riktig fegis - och dels för att jag inte tror jag passar i det. Det kanske är en vanesak? Hur som helst. Jag håller mig iallafall gärna till naturliga färger när det kommer till läpprodukter.
 
Därför föll jag för "Naturally Chic" när jag kollade runt bland MILANIs Color Statement-läppstift på CC. Jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva färgen dock... Det är en naturlig färg, lite ros-aktig kanske. Det är något med den som gör den speciell. Det är en all-year-round-färg som passar de flesta. Jag gillar!!!



Lackert
16 Oktober, 2013 - 11:46 / BLOGG: http://lackert.blogspot.se/

Jag är feg och då blir det ljusa neutrala färger. Tycker det är jätte snyggt med mörka och starka färger på läpparna men när jag testar på mej så ser det inte alls bra ut

Annie
16 Oktober, 2013 - 11:46 / BLOGG: http://annienarvefors.blogg.se

Jag är inte feg för starka och mörka färger på läpparna, men när det kommer till ögonskuggor är jag feg för starka färger! :) Man kanske är antingen eller? ;)

Svar: haha, kan så vara!
Magdalena Milde

Bella
17 Oktober, 2013 - 11:46

Jag är som kommentaren ovan, inte ett dugg rädd för mörka/färgstarka färger på läpparna men när det kommer till färgstarka ögonskuggor så är jag jättefeg!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo