» Dagens fråga - "Kan" du gå ut osminkad?

Jag själv har aldrig riktigt haft något problem med det. Visst, jag lägger hellre en liten stund på att t.ex. lägga bas och fixa brynen om jag inte riktigt känner för att sminka mig "ordentligt", men jag har inga problem med att gå ut helt osminkad heller.

Jag menar... Jag har inga problem med min hy. Jag har i princip aldrig finnar. Har haft mindre än tio finnar totalt under mitt liv, om man säger så. (Peppar, peppar, ta i trä.) Det enda jag "stör" mig lite på är väl att mina bryn är så glesa och ljusa.

Så... känner du dig bekväm med att gå ut utan smink?



Sofie
17 September, 2013 - 16:30 / BLOGG: http://sofies.sajk.com

Åh, vad skönt att slippa finnarna!

Jag kan absolut gå ut utan smink, gör det ofta om jag bara ska till affären eller när jag jobbar mycket för då sover jag hellre en stund extra i stället för att sminka mig... Barnen bryr sig ändå inte så mycket om det, haha! ;)

När jag har väldigt mycket finnar dock (som nu!) så tycker jag väl inte att det är superkul att gå ut men jag kan ändå göra det, men helst lägger jag lite concealer och puder på då i så fall! :)

Camilla
17 September, 2013 - 16:30 / BLOGG: http://camellissmink.com

Jag har inga problem att gå utan smink. Gör det ofta på helgerna och låter ansiktet få vila lite eftersom jag sminkar mig ganska mycket "till vardags". Jag har inte direkt perfekt hy, men stör mig inte så mycket på att det syns blemmor här och där. :)

Frida
17 September, 2013 - 16:30 / BLOGG: http://fridakaninte.blogg.se

Jag har väldigt mycket problem med min hy eftersom jag har akne, ärr och röda partier så jag föredrar absolut att ha smink, men har jag en bra dag (hy-mässigt) så jag kan jag skippa sminket, i alla fall om jag bara ska till typ affären eller något


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo