» Nashi Argan

Tidigare i veckan fick jag hem ett presspaket som bl.a. innehöll nagellacken från O.P.I som jag visade igår, hårprodukter från Vision Haircare, massa choklad från Anthon Berg samt dessa hårvårdsprodukter från Nashi Argan

Jag har inte använt någon av produkterna än, men jag ser verkligen fram emot att göra det då mitt hår är en enda stor röra. Det är så tovigt att jag börjar få dreadsliknande partier, haha... Är nog inte så speciellt bra att gå med "hårbulle" varje dag. Hoppas detta kan vara räddningen!

Har ni testat någon av produkterna? Om inte, skulle ni vilja testa?
... och vill ni se en recension på produkterna när jag hunnit testa dom ett tag?


 
Nashi Deep Infusion Masque 279 kr/250 ml
En fuktighetsgivande inpackning berikad med en blandning av ädla naturliga inslag av organiskt ursprung (certifierad arganolja och linolja). Nashi Argan Deep Infusion Masque återställer ditt hårs idealiska struktur för lång tid framöver samt gör det mjukt, glänsande och silkeslent. Gör håret hanterbart och lätt att kontrollera samt skyddar håret mot all stress som det utsätts för. Vårdar och skyddar dessutom färgat hår.

Nashi Argan Oil 279 kr/100 ml 
Arganoljan är en sällsynt dyrbar olja pg a den långa och arbetsintensiva processen. Den har varit känd i århundraden av Berberfolket av Marocko för kosmetik, medicin och näringstillskott. Vetenskapliga studier har kommit fram till att denna olja kan stimulera de vitala cellernas funktion. Den ger näring och är fuktighetsgivande på djupet.

Nashi Argan Shampoo 189 kr/200 ml (Sample-size på bilden.)
Ett fuktighetsgivande schampoo berikad med en blandning av ädla naturliga inslag av organiskt ursprung (certifierad arganolja och linolja). Nashi Argan Schampoo rengör skonsamt samtidigt som det återställer hårets idealiska fuktbalans och gör håret mjukt och glansigt samt vårdar färgbehandlat hår.

Nashi Argan Conditioner 189 kr/200 ml (Sample-size på bilden.)
Ett fuktighetsgivande balsam berikat med en blandning av ädla naturliga inslag av organiskt ursprung (certifierad arganolja och linolja). Nashi Argan Conditioner tar bort trassel och ger fukt samt återställer hårets naturliga välbefinnande utan att tynga ner. Det vårdar håret och skyddar även färgbehandlat hår.
 
Faktan och prisuppgifterna omprodukterna är kopierade från Hudoteket.se.


Anonym
04 September, 2013 - 14:15 / BLOGG: http://littlemissconsumer.com/

Jag ÄLSKAR Nashi produkterna från Landoll, så jädra bra, lyllos dig.

Svar: jag har bara hunnit testa ett par av produkterna och hittills gillar jag dom :)
Magdalena Milde


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo