» NEWS: Wayne Goss Brush Collection Launch

En av mina favorit-makeupartister är Wayne Goss. Jag har följt honom på YouTube hur länge som helst. 

Idag släpper han sin första egna kollektion med sminkborstar -  och jag vill ha allihopa... Dock kostar de en del, men jag funderar faktiskt på att unna mig åtminstone ett par stycken. Är extra sugen på att testa foundationborsten. 

Borstarna är lite dyrare pga att Wayne velat ha hög kvalité på borstarna och därför låtit dem göras för hand i Japan. Det är även bara han själv som ligger bakom borstarna (dvs inget sminkborstföretag). Han har alltså betalat för samtliga borstar med sina egna pengar. Allt för att kunna ta fram borstar som lever upp till hans egna krav och som han kan vara stolt över.

Pris: Borstarna kostar mellan £13 och £30/st.

Här hittar ni borstarna.


Camilla
24 September, 2013 - 11:30 / BLOGG: http://camellissmink.com

Jag var helt inställd på att köpa hela kollektionen, kosta vad det kostar vill - men så var alla slutsålda redan innan släppet. :/ Trist. Hade hoppats på att de skulle få in flera till idag, men icke. Kul är det i vilket fall och någon gång ska de väl få in nya så att man hinner på en eller två. :)

Svar: ja, så himla surt :(
Magdalena Milde

Carro
25 September, 2013 - 11:30

Är inte borstarna i samma prisklass som MACs, och deras väl inte handgjorda? Jag är jättesugen på dessa, precis som du :) Hakohodo har ju sådana, men de priserna är HUTLÖSA om något.

Svar: jo, ungefär! och ja, hakuhodo är ju sviiiindyra! känns mer värt att köpa dessa. fast nu är ju alla out of stock :/
Magdalena Milde


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo