» The Body Shop "Honeymania"

Jag är antagligen sist ut med att visa The Body Shops nya serie "Honeymania" som släpptes 26/9.
Och alla har förmodligen redan sett produkterna, men jag tänker visa dom ändå. För då kan jag även passa på att tipsa om ett litet erbjudande The Body Shop har just nu - 20% på en valfri produkt! (Gäller fram till den 30e september och rabatten dras av automatiskt.)
"Upplev honungens naturligt underbara och fuktighetsbevarande egenskaper. I vår nya kollektion "Honeymania Bath & Body" finns såväl kropps- som badprodukter att förälska sig i, alla berikade med ekologisk Community Fair Trade-producerad vildhonung som får din hud att kännas som om du tagit ett lyxigt honungsbad."
 
Honeymania Body Butter - 185 kr/200 ml (148 kr fram till 30/9!)
Kundfavoriten Body Butter, nu med blommig honungsdoft! I varje burk finns Community Fair Trade-producerad vildhonung av nektar från tusentals blommor, tillsammans med flera andra Community Fair Trade-producerade ingredienser som shiasmör och kakaosmör från Ghana, sesamolja från Nicaragua och bivax från Kamerun. Masseras in i huden och ger en sensationellt mjuk och smidig känsla. Är fuktighetsbevarande i upp till 24 timmar. 

Honeymania Body Scrub - 200 kr/200 ml (160 kr fram till 30/9!)
En effektiv saltbaserad kroppspeeling med ekologisk Community Fair Trade-producerad vildhonung från Etipopien, bivax från Kamerun och shiasmör från Ghana.

Honeymania Bubble Bath Melt - 160 kr/300 ml (128 kr fram till 30/9!)
Slappna av med ett honungsbad, fullt av lyxiga bubblor och rogivande dofter. Innehåller ekologisk Coommunity fair Trade-producerad vildhonung från Etipoien och Community Fair Trade-producerat bivax från Kamerun. 

Honeymania Lip Balm - 60 kr/10 ml (48 kr fram till 30/9!)
Ett sött läppbalsam med ekologisk Community Fair Trade-producerad vildhonung från Etiopien som smälter på ett ögonblick, för kyssvänliga, fuktighetsbevarande läppar. 

Honeymania Shower Gel - 85 kr/250 ml (68 kr fram till 30/9!))
Ringla på och löddra upp lite lyx med vår Shower Gel med en blommig honungsdoft. Rengör milt och mjukgör och fuktighetsbevarar tack vare den ekologiska Community Fair Trade-producerade vildhonungen från Etiopien. 
 
Honeymania EdT - 155 kr/30 ml (124 kr fram till 30/9!)
Vem faller inte för Honeymanias bedårande blommiga honungsdoft? Här får du den som EdT, perfekt att spraya på kroppens pulspunkter. 
 
Honeymania Soap - 40 kr/100 g (32 kr fram till 30/9!)
En väldoftande tvål med en bedårande form av honungskaka som rengör skonsamt och gör huden mjuk och fräsch. Innehåller ekologisk Community Fair Trade-producerad vildhonung från Etiopien. 
 
(Blev tokig när jag försökte fota produkterna då ljuset inte var med mig för fem öre, så bilderna är lånade från TBS hemsida och Google.)


Linnéa Alpsten
29 September, 2013 - 17:24 / BLOGG: http://linneaalpsten.blogg.se/

Ser så härligt ut allting :D

Svar: ja! önskar jag hade ett badkar så jag kunde testa bubble bath melt. den verkar vara så himla härlig :(
Magdalena Milde


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo