» eos Lip Balms i Sverige!

Är ni som jag och följer 4857 beauty gurus på YouTube lär ni ha sett dessa lip balms tidigare. eos Lip Balm har nu lanserat sex olika "smaker" i Sverige: Summer Fruit, Strawberry Sorbet, Honeysuckle Honeydew (står honeydRew i infopappret, men enligt eos hemsida heter det honeydew), Sweet Mint, Blueberry Acai och Pomegranate Raspberry. 

Huvudingredienserna i eos Lip Balms är jojobaolja, sheasmör och vitamin E. Ingredienserna är 100% naturliga och 95% ekologiska. De är fria från paraffin, parabener, gluten och ftalater. 
 
 
Igår fick jag en två varianter - Honeysuckle Honeydew och Summer Fruit. Jag ÄLSKAR Honeysuckle Honeydew. Känns som jag dränker läpparna i den var femte sekund, haha. Men... varför smakar den melon? Jag fick för mig att honeysuckle var honungsmelon (haha), men när jag googlade så var det en blomma...? Luktar blomman melon? Fattar inte... 

Pris: 89 kr/st på bl.a. Kicks. (Har för mig att jag sett dom hos Apotek Hjärtat också...)
 
Småbilderna är från Google.


Ninni
01 April, 2014 - 12:25 / BLOGG: http://colourbyninni.blogspot.com

De har ju funnits jättelänge i Sverige både på Åhléns och Kicks. Dock är de mycket dyrare här än t ex i USA. Underbara stift - ja faktiskt ljuvliga!

Svar: ah, men tror inte alla dessa "smaker" funnits hela tiden? och ja, produkter är ju alltid dyrare här än där. trist :(
Magdalena Milde

Lacky Corner
02 April, 2014 - 12:25 / BLOGG: http://www.lackycorner.com

Såg dom hör på Kicks häromdagen. Har inte sett dom tidigare i Sverige. Tyckte att dom kanske luktade lite mycket, men ska absolut testa.

Svar: jag upplever att lukten/smaken försvinner ganska fort på läpparna :)
Magdalena Milde

Karin
03 April, 2014 - 12:25 / BLOGG: http://kakanssmink.blogg.se/

Jag hade den som doftade melon för ett par år sedan, tror det bara fanns tre dofter förr när jag inhandlade mitt på Kicks för många år sedan. Jag är inte säker, men är inte honeydew honungsmelon?
Enda nackdelen jag tyckte var att den var så klumpig att ha i fickan, annars gillade jag det :)

Svar: jag trodde också att det var honungsmelon! sen googlade jag och det kom bara upp bilder på nån sorts blomma... så jag vet inte :/
Magdalena Milde


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo