» Sponsrad video: Maybelline Color Show

Någon mer än jag som följer Top Model Sverige slaviskt just nu? (Heja Ellinor!)
Nä, vänta... PAUS i inlägget! På tal om Top Model så måste jag berätta vad som hände häromnatten. Jag drömde att jag och Kevin i Top Model stod och borsta tänderna tillsammans. Vet ni vad jag gjorde? Jag SPOTTADE på RIKTIGT. I SÄNGEN. NÄR JAG SOV! Eller ja, det kändes som jag halvsov typ. Vaknade helt precis efter och tänkte: "Vad i h*lvete gjorde jag nyss...?". Alltså, hahaha... tänkte att ni kanske ville höra lite om hur fräsch jag är utanför bloggen och sånt... :(

Nåväl! För några avsnitt sedan fotade de bilder med naglar gjorda med Maybellines Color Show-nagellack. Jag har aldrig riktigt varit nyfiken på de lacken innan. Har nog tagit för givet att de är dåliga (av vilken anledning???). Hur som... under det avsnittet blev jag himla nyfiken och tänkte köpa några stycken att testa. Dock glömdes det helt bort, men när jag surfade in på Kicks hemsida för någon timma sedan såg jag att de sålde alla Color Show-lack för 29 kr/st där just nu. Så jag tänkte beställa hem några. Jag har hört mycket bra om deras svarta lack, Blackout, så det är ett lack jag verkligen vill testa. Sen finns det ju hur många färger som helst. Här nedanför ser ni några av lacken jag är sugen på att testa!


Har ni testat några Color Show-lack från Maybelline? Vilka är era favoriter? Ge mig tips!
 

* Sponsrat inlägg.
(Allt som står i inlägget är skrivet av mig och är mina egna åsikter.)


Sofies skönhetsblogg
25 April, 2014 - 17:23 / BLOGG: http://sofies.sajk.com

Först och främst... HAHAHAHA (åt spotthistorien) xD

Sen om vi går vidare så kan jag berätta att jag har testat flera av deras Colorshow lack och har gillat nästan alla väldigt mycket! Blackout är verkligen grym och sedan är jag också väldigt förtjust i Cool Blue, Pink Boom och självklart det fantastiska Knitted Gold (men det är nog dessvärre svårt att få tag på nu) :)

Svar: Haha var lite knäppt :((( och tack för tipsen!
Magdalena Milde


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo