» SPONSRAD VIDEO: Kicks bästsäljare till reapriser!

Till att börja med: Ja, detta är en sponsrad video/ett sponsrat inlägg. Jag får alltså betalt för att posta den på min blogg. Kicks är en butik jag gillar och ofta handlar ifrån - och därför vill jag göra reklam för deras nuvarande kampanj på min blogg. Varenda ord och varenda åsikt i detta inlägg är mina egna :)


Just nu pågår en kampanj hos Kicks där de sänkt priset på 100 av deras bästsäljande produkter med upp till 20%.
I kampanjen ingår smink, parfymer, hudvård osv. Tänkte visa några produkter från kampanjen som jag entra älskar eller är nyfiken på!

YSL Volume Effet Faux Cils Mascara
Min absoluta favoritmascara i heeeeela världen!!! Den ger liv till mina fransar, som ni förmodligen vet är hur korta som helst, och ger dom böj, volym och längd som håller hela dagen. Har ni inte testat denna innan, så tycker jag verkligen att ni borde göra det!

Viktor & Rolf Flowerbomb
Efter jul, under mellandagsrean, stod jag i valet och kvalet mellan att köpa denna eller Armanis parfym, Si. Det blev Si från Armani. Jag har dock gått och suktat efter denna sedan dess, då den luktar så himla gott och jag BEHÖVER den i min samling - PRONTO!

YSL Touché Eclat
En fantastisk highlightande concealer som fungerar på samma sätt om MAC's Prep + Prime Highlighter. Jag personligen använder inte denna som concealer för att täcka blemmor osv (då den är ljusreflekterande...), utan jag använder den för att ljusa upp under ögonen/brynen/inre ögonvrån/kindbenen. Den är grym!

Lancôme Hypnôse Star Mascara
Ännu en mascara jag älskar. Detta är min absoluta favorit av de jag testat från Lancôme. Den är nästan lika grym som VEFC från YSL, men denna ger lite mindre längd. Så har ni testat VEFC och tycker att den var lite "för mycket", så är detta en mascara ni borde testa!

Hugo Boss Jour EdP
Jag fick "Nuit"-varianten av denna parfym i julkapp och den älskar jag. Den kan dock vara lite för skarp dagtid, så jag är nyfiken på att testa denna "dagvarianten".

HÄR hittar ni alla bästsäljare!

Sponsrat inlägg/video.


Maria
03 Februari, 2014 - 15:46 / BLOGG: http://littlemissconsumer.com/

Bra att du skriver ut att inlägget är sponsrat och gud vad roligt att Kicks har kontaktat dig för att annonsera hos dig, grattis!

Svar: :)
Magdalena Milde


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo