» Too Faced Glamour Dust "Glampire" & "Blue Angel"

Sedan jag såg Too Faceds Glamour Dust i färgen "Glampire" hos Linda Hallberg har jag suktat efter det. Äntligen har jag fått tummen ur och beställt det. Slängde med "Blue Angel" också. (Vilket jag absolut inte ångrar!) Tänkte visa er båda två nu. Måste dock tillägga att båda två är tusen gånger finare IRL. Glampire skiftar fint i en turkosaktig färg och är alldeles fantastiskt vacker. 
"En ny generation av löst och lyxigt lösglitter, som kombinerar glamour av glitter med kvinnlighet och en fantastisk effekt. Denna innovativa formulan ger en perfekt balans av metalliska pigment och skimmer med ren glamour." - Bangerhead.


Jag måste bara säga att alla GD's inte är sk lösglitter. Vissa av dem (bl.a. "Glampire") är mer som vanliga pigment-skuggor än som rena lösglitter. "Blue Angel" är dock lösglitter! (Ni ser skillnaden på swatchbilden längst ner.)
 
... och ja, vad finns det mer att säga? Jag är kär! "Glampire" är en av de mest fantastiskt vackra skuggor jag någonsin skådat. Jag önskar jag kunde få fram det fantastiska turkosa skimret på bilden, men det syns lite iallafall! "Blue Angel" är superfint det med, men "Glampire" slår lite högre ♥
 
Pris: 189 kr/st HÄR.
Glampire
Blue Angel
 


Sofies skönhetsblogg
15 Februari, 2014 - 22:02 / BLOGG: http://sofies.sajk.com

Åh, har också suktat efter den sen jag såg den hos Linda Hallberg! Dock har jag ännu inte fått tummen ur och köpt den, men någon gång så! Ser så himla fin ut!

Svar: ja, visst gör den?! ska nog testa den idag :)
Magdalena Milde


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo