» Varför är färgerna så olika?

Jag måste bara fråga en sak...

Vanligtvis brukar jag använda NW15 som färg på min Pro Longwear Concealer från MAC. När jag skulle beställa Studio Fix Fluid-foundationen från samma märke tog jag därför samma färg i hopp om att den skulle matcha min hudton. Gjorde den det? Hell no. Den är jättegul och alldeles för mörk. Förstår ingenting.
 
Hur kan färgerna vara så olika, trots att de har samma nyansnummer?
 


Josephine

Jag vet inte varför, men det är ganska känt att Studio fix fluid är mycket gulare och mörkare än tex pro longwear concealer. Det är så i alla nyanser. Färgerna skiljer lite på alla MACs produkter. Tex så är NC15 i Studio fix powder kritvit. Därför jag är så glad att jag flyttade till Stockholm så jag kunde pröva nyanserna i butik.

Sofies skönhetsblogg
01 Februari, 2014 - 18:01 / BLOGG: http://sofies.sajk.com

Känns som alla nyanser varierar lite med MAC :p Har också NW15 i min Pro Longwear och samma färg i min Studio Sculpt-foundation men medan concealern nästan kan kännas för ljus ibland (även nu på vintern) så kan jag bara använda foundationen mer framåt våren/sommaren för den är för mörk nu... :p Vet inte heller varför det är så men känns som MAC överhuvudtaget är lite skumma med sina nyanser, haha!

Svar: haha, ja. det verkar så :(
Magdalena Milde

Lackert
02 Februari, 2014 - 18:01 / BLOGG: http://lackert.blogspot.se/

Så lustigt och måste ju vara väldigt förvirrande


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo