» Mina favoriter - just nu!

Var ganska längesedan jag gjorde ett "Mina favoriter"-inlägg, så tänkte jag skulle visa lite grejer jag använt flitigt den senaste tiden!
 
 
Aaaah! Denna parfym luktar så himla gott. Har burit den varenda dag sedan jag köpte den för några veckor sedan. Märker hur jag börjat dra mig mot mindre sockersöta parfymer (Britney Spears, Escada osv) och mer mot "vuxnare" (kan man säga så?) dofter, som denna. 
 
Jag är verkligen ingen primertjej. Har aldrig känt behovet av en primer, förrän efter jag testat denna. Denna gör att huden ser flawless ut efter man applicerat basen. Jag upplever även att den gör att foundationen sitter längre. Jag gillar!
 
No7 Stay Perfect Foundation (Vet ej om den börjat säljas i Sverige än. Hittar den ingenstans...)
Jag har använt denna foundation i princip varje dag sedan jag fick hem den i ett utskick från VASS PR. (Kan ni förstå att jag gått utan Everlasting från Clarins i ca två veckor?!) Skulle vilja påstå att den har lätt/medium-täckning, men att den går att bygga upp. Älskar att bära den ovanpå Airbrush Away-primern. 
 
Har de senaste månderna gått ifrån min älskade MAC-bronzer "Refined Golden" och använt denna. Anledningen till det är egentligen bara att "Refined Golden" har hamnat på tredje våningen och jag sminkar mig på första våningen = jag har varit för lat för att hämta den. Lite tragiskt, hahaha. MEN! "Hoola" är en fantastisk bronzer som har hamnat i skymundan hos mig innan. Och vet ni... när jag använde den i förrgår så nådde jag botten på den, WOHO! 
 
Min kära "Painterly"-Paint Pot från MAC tog ju slut för ett tag sedan. Beställde då hem en annan variant då "Painterly" var slut i lager. Självklart var den lite mörk... Så bestämde mig för att testa PALOI från The Balm. Det ångrar jag inte för fem öre! Den påminner mycket om Urban Decays Primer Potion, men är lite mer täckande. (Skulle vilja påstå att jag föredrar denna över UD's Primer Potion). 
 
The Body Shop Hand Cream "Cranberry Joy" (Tyvärr slutsåld online, men kan finnas i butik!)
Cranberry Joy är min favorit av TBS tre juldofter och denna handkräm har jag haft ståendes bredvid sängen ett bra tag nu. Den återfuktar bra och luktar, självklart, supergott... Gillar den verkligen! 
 
Superfin taupig/brun färg som jag grävde fram för ett tag sedan och har älskat extra mycket den senaste tiden. Är verkligen störtförtjust i taupiga/bruna lack. 
 
Ååååh! ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR denna! Med denna kan man skapa allt från korkskruvar till bohemiska lösa lockar som håller hur länge som helst. (Hållbarheten beror självklart även på kvalitén på ens hår...) Vill ni se ett exempel på hur jag brukar locka håret med den så kan ni se det HÄR.
 
Som jag skrivit tidigare älskar jag Judy och hennes YT-kanaler och kunde därför inte låta bli att klicka hem paletten hon tagit fram tillsammans med BH Cosmetics. Ångrar inte att jag gjorde det för fem öre. Den är alldeles fantastisk! Skuggorna är pigmenterade och det finns både matta och skimriga skuggor. 
 
När min favoritsminkborttagning från Forever Living (Aloe Vera) tog slut rotade jag runt bland produkter jag fått hem för test och hittade denna. Har använt den dagligen i ungefär en månad nu och jag tycker verkligen om den. Den tar bort sminket hur lätt som helst och den torkar inte ut huden, vilket är perfekt speciellt nu under vintern.



Camilla
20 Januari, 2014 - 17:36 / BLOGG: http://camellissbeauty.blogspot.com

Jag är så himla nyfiken på PALOI, men jag har lite för många ögonprimers just nu för att motivera ett köp av ännu en.

Håller med om No7s primer. Den är riktigt bra!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo