» Too Faced Glamour Gloss "First Time"

Okej... jag tror att jag borde sluta påstå att jag avskyr läppglans.

Nu har jag hittat ännu ett som jag älskar - Too Faced Glamour Gloss i färgen "First Time". Jag fyndade det för halva priset på Kicks online-rea (verkar dock vara slutsålt nu...) och jag betalade runt 110 kr. Dock finns det fortfarande i lager hos Eleven som har det på rea för 159 kr just nu. HÄR hittar ni det.


TF's Glamour Gloss är "plumpande" läppglans som alltså ska förstora läpparna. Jag avskyr många av denna typen av gloss, då jag tycker att vissa sticker så himla obehagligt på läpparna. T.ex. Too Faceds plumpande läppkritor. Allvarligt... jag började gråta första gången jag testade en sådan och trodde jag höll på att få världens allergiska reaktion, haha... Men! Detta gloss är riktigt behagligt på läpparna och får mig inte att tro att jag håller på att dö, haha...

Färgen på glosset kan beskrivas som den (enligt mig) perfekta nude-färgen. Den innehåller inget glitter/skimmer utan är helt enkelt en basic nude som passar alla. Applikatorn är en typisk läppglansapplikator, vilket jag gillar.

"Plumpar" det läpparna då? JA! 
 
Swatch


Maria

Oh vilken härlig färg och jag som är precis tvärtemot, älskar när det riktigt bränner till i läpparna från en bra plumper.

Svar: ja, eller hur?! älskar den!
haha! jag är en riktig mes alltså :(((
Magdalena Milde


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo