» Månadens favoriter - FEB 14

Bilderna i collaget är från Google.
 
CicaMed First Aid Collagen Boost Mask (Finns här för 349 kr istället för 499 kr!)
Detta är egentligen en antirynk-mask, men jag ÄLSKAR att använda den på morgonen innan jag ska sminka mig. Jag applicerar den och låter den sjunka in i fem minuter (den ska ej sköljas av) och sen sminkar jag mig. Man verkligen känner hur den stramar åt huden (inte på ett obehagligt sätt) och det syns verkligen skillnad direkt. Huden blir "flawless". ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR! Är himla nyfiken på resten av CicaMeds produkter.
 
Anastasia Dipbrow Pomade (Finns här för 245 kr.)
Har jag lite extra tid på morgonen till att fixa brynen så brukar jag använda denna. Det går att både skapa väldigt definerade bryn och väldigt "mjuka" bryn med denna produkt. Den sitter hela dagen också. Två tummar upp!
 
Vision Haircare Thicker (Finns här för 159 kr.)
Thicker har jag skrivit om tidigare, men det är en produkt man smörjer in i fuktigt eller torrt hår för att få håret att se/kännas tjockare - och den fungerar verkligen! Jag brukar applicera den i håret innan jag torkar det och det ser verkligen fylligare ut efteråt.
 
NYX Soft Matte Lip Cream "Stockholm" (Finns här för 99 kr. Eller här om du inte har något emot att beställa från USA.)
Detta är min "my own lips, but better"-färg. Den jämnar ut mina egna läppfärg och är alldeles PERFEKT!
 
Make Up Store Multi Lash Mascara (Finns här för 85 kr, istället för 135 kr.)
Denna mascara har jag haft med bland mina favoriter tidigare om jag inte minns helt fel. Som ni vet har jag världens bebisfransar och det finns inte många mascaror som kan få liv i dom, men det kan denna. 
 
Too Faced Glamour Dust "Glampire" (Finns här för 175 kr, istället för 195 kr.)
Ja, vad ska man säga... VÄRLDENS finaste pigment/glitter/ögonskugga. Älskar att applicera denna ovanpå andra skuggor för att ge dom mer "liv". Så himla himla himla fin.
 
MAC Eyeshadow "Sketch" (Finns här och här för alt. 130 kr/180 kr.)
Detta är antagligen mig absoluta favoritskugga, någonsin. Den är perfekt på alla sätt och vis och går att kombinera ihop med massa olika färger. Perfektion.
 
Anastasia Contour Kit (Hört att det är slutsålt överallt fram till april...)
Ja, vad ska man säga? Jag jublade när jag fick hem detta kit i postlådan. Det är alldeles fantastiskt och jag har använt det varenda dag sedan jag fick det. (De dagar jag sminkat mig dvs.) 
 
Essie "Warm And Toasty Turtleneck" (Finns här för 129 kr.)
Jag blir inte förvånad om jag skrev fel namn här ovanför. Har av någon anledning fått för mig att lacket heter Warm And Cozy Turtleneck... Hur som, ett dammigt lila lack som jag ÄLSKAR. 
 
Red Cherry #43 (Finns här för $2,50, men är slutsålda för tillfället.)
Här finns det inte mycket mer att säga än att dessa är de finaste fransarna i hela världen. Banden är tunna och de är helt enkelt fantastiska. Att de fessutom bara kostar runt 2-3 dollar gör inte saken sämre heller. Mina favoriter.
(Inlägget innehåller TradeDoubler-länkar.)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo