» OPI Holiday 2013 Mariah Carey

I november släpps OPIs julkollektion som innehåller 18 olika lack. Tolv "vanliga" lack och sex stycken Liquid Sand-lack. Jag har fått hem tre av dessa lack. "Make Him Mine", "Visions Of Love" och "In My Santa Suit". 

"Make Him Mine" är ett Liquid Sand-lack och är absolut ett av de finaste lacken jag sett. NÅGONSIN. Följer ni mig på Instagram har ni antagligen redan sett det. Är även väldigt förtjust i "Visions Of Love"! "In My Santa Suit" är också fint, men jag har ganska korta naglar och jag tycker inte riktigt denna typen av färg på lack gör sig så bra på kortare naglar. När bowlingsäsongen är över (dvs nästa vår...) och jag lyckats spara ut naglarna igen, så blir det nog perfekt. Haha :)

Visons Of Love, In My Santa Suit, Make Him Mine.

» Autumn Eyes by Pixi Woo

Nic från PixiWoo postade denna tutorial igår och jag älskaaaaaar den! Så var tvungen att visa er också...
Är helt insnöad på röda sminkningar just nu och denna är ju perfekt. Önskar att jag hade lika gröna ögon som Nic!
 

» Tutorial: Gårdagens Grunge-look

Här kommer en liten tutorial på gårdagens look!
(Om ni missat det så har jag även lagt till en bild på hela ansiktet i det inlägget.)
 

1. Applicera en ögonskuggsprimer/bas. Jag använde MAC's Paint Pot "Painterly". Lägg sedan en matt, varm, brun skugga över hela locket och sudda ut kanterna. Jag använde MAC'S ES "Swiss Chocolate".
 
2. Applicera samma skugga längst med nedre fransraden och sudda den nedåt. Det gör inget om det går ner väldigt mycket, då det ska se lite halvslarvigt ut med tanke på att det är en "Grunge-look".

3. Ta en mörkbrun penna och applicera ovanför den övre fransraden och sudda sedan ut den. Jag använde "Chocolate Cheesecake" från Make Up Store. Ta sedan en matt mörkbrun skugga, som gärna drar lite åt det lila/vinröda hållet, och applicera ovanpå pennan och sudda det uppåt mot skuggan som tidigare applicerades över hela locket. Jag använde MAC's ES "Signed, Sealed".
 
4. Ta en stor och fluffig blendingborste och applicera "runt om" alla skuggor som redan applicerats för att sudda ut kanterna lite ytterligare och för att lägga till lite rött för att göra looken mer "grunge-ig". Jag använde Make Up Stores Blush "East".

5. Avsluta med en svart eyeliner på övre och nedre vattenlinjen + mascara. Jag använde Urban Decays 24/7 Glide On Pencil "Zero" och Make Up Stores Multi Lash Mascara.
 
PS. På dessa bilder ser det inte ut som jag sotat ut så mycket under ögat, men kolla ansiktsbilden i gårdagens inlägg, så ser ni :) .DS

» Följ min nya smink-Instagram!

Gissa om jag höll på att kissa på mig när jag öppnade Instagram och såg att självaste Anastasia Soare (grundaren av Anastasia Beverly Hills) lämnat denna kommentar till ett av mina foton på Instagram: "This is amazing. You need a IG page dedicated to makeup. Your work is stunning ♥".  

Att jag inte tänkt på att göra ett IG-konto där jag bara postar sminkbilder tidigare...? Är ju många sminkintresserade som kanske inte är så intresserade av att se bilder på mina grönsaksplantor, mat osv. Haha. Så jag gjorde ett sminkkonto! 
 
Följ -> comaheartmakeup

Anastasia Soare. (Bild från Google.)

» Mina favoritlack inför hösten!

Som ni antagligen ser så älskar jag mörkrött/vinrött/lila när det kommer till nagellack!
 
O.P.I "Vampsterdam":
Detta lack ingick i O.P.I's "Holland"-kollektion som släpptes våren 2012. Det är ett mörklila lack med en frostig finish. Jag har upplevt att det kan vara lite jobbigt att applicera, men kör man på tunna lager går det lätt(are). 

IsaDora "Purple Reign":
Detta lack ingick i IsaDoras höstkollektion i år. Den släpptes för inte allt för längesedan. "Purple Reign" är ett helt underbart lack. Lättapplicerat och torkar fort. Dessutom höll det i mer än tre dagar för mig första gången jag använde det. (Brukar alltid vara tvungen att byta lack varje kväll för de oftast chippar, men det gjorde inte detta!)
 
China Glaze "When Stars Collide":
Detta lack avvskydde jag i början. Jag vet inte vad det var, men det gick verkligen inte applicera. Det blev spårigt på nageln och det var superklumpigt. Jag var nära på att slänga det, men bestämde mig för att testa igen och då gick det som smort. Anar att det legat i postlådan och blivit varmt/förstört precis innan jag testade det första gången. Därför det betedde sig konstigt.
 
O.P.I "Germanicure"/"German-icure":
Detta lack kommer från O.P.I's "Germany"-kollektion som släpptes hösten 2012. "Germanicure" är ett klassiskt, ganska mörkt, rött lack med skimmer i. Det har lite guldiga/bruna undertoner som visar sig i "skimret". 

China Glaze "Bogie":
Detta lack har funnits med ett tag! Minns jag inte fel släpptes det i CG's "Vintage Vixen"-(höst)kollektion 2010. Lacket påminner en del om Vampsterdam, fast är snäppet "kallare". Det påminner även om "Vampsterdam" i formulan, då även detta är lite svårapplicerat. Speciellt om man inte har tid att köra flera tunna lager istället för ett tjockare. Men det är det värt, för det är ett superfint lack! (Älskar att använda detta som bas under "CG in the city"!) 

China Glaze "CG In The City":
Detta lack kom med i CG's höstkollektion året efter "Bogie". DVS borde det vara 2011. Detta är absolut ett av mina absoluta favoritlack. Älskar som sagt att kombinera det med "Bogie". Det gör sig även jättefint ovanpå svarta lack. Har inte testat det tillsammans med någon ljus bas dock. Får nog ta och göra det!

» Smitten Polish "Imperio"

Efter att ha sett "Imperio" från Smitten Polish här var jag tvungen att beställa hem det. 
Jag menar. Jag älskar lila. Jag älskar glitter. Jag älskar holo. Kan det bli mer perfekt? Jag tror inte det! 

Det här var första gången jag köpte ett så kallat "indielack". (Med "indielack" menas det att märket som gjort lacket inte ägs av något stort företag, utan att det är privatpersoner som skapar och säljer lacken i inte allt för stora upplagor. Det gäller alltså att vara ganska snabb om man vill få tag på något indielack man fastnar för!)

"Imperio" var lätt att applicera. Jag körde på ganska tunna lager och det krävdes tre lager innan jag blev nöjd med täckningen, vilket är helt ok! Dock råkade jag ta liiiite för mycket på en nagel och det blev genast svårare att få en fin yta. Så, jag skulle rekommendera att köra med flera tunna lager med detta lack. Sen är torktiden riktigt bra. Med bra menar jag kort. Dock var jag ganska snabb på med Seche Vites Top Coat, så vet inte riktigt hur den egentliga torktiden är, men eftersom det torkat såpass mycket när jag svepte på SV, så lär den var bra!

Dessa bilder gör verkligen inte lacket rättvisa för fem öre. Kolla klippet jag länkade i början av inlägget!

» Förslag på inlägg?

Först och främst: Tack för alla fina kommentarer till förra inlägget ♥

Jag satt hela kvällen igår och kollade på massa olika sminkbloggar för att leta inspiration. Jag fick en del nya idéer på inlägg, men jag skulle gärna höra vad ni är intresserade av? Vet att jag frågat innan, men nu menar jag lite mer exakt. Om ni t.ex. vill se nån speciell tutorial (tema osv), månadens favoriter, mina favoritlack inför hösten, recension på nån speciellt produkt jag visat i bloggen tidigare och så vidare. Lite mer specifikt än bara "Jag vill se en tutorial." alltså. Behöver lite hjälp på traven med att komma igång igen! Har ni några förslag? :)
 

» Vad ska jag göra?

Egentligen skulle jag vilja skriva världens längsta personliga inlägg, men det får duga såhär. Jag tror att ni som läser min blogg är intresserade av smink och inte av hur jag mår. (Utan att få det att låta fel... Hoppas ni förstår vad jag menar.) 

Den senaste tiden har min inspiration legat på noll. Min ork, rent allmänt, har legat på noll. Jag har suttit och tvingat fram inlägg bara för att hålla bloggen flytande. Egentligen har jag velat ta en paus från bloggen för att hitta orken - och för att sen komma tillbaka igen och kunna ge er intressantare inlägg. Men jag "vågar" inte. Jag har inte så många läsare. Jag tror inte att det är många som "råföljer" min blogg. Känns som de flesta hamnar här av en slump. (Kan självklart ha fel...) Tar jag en paus i en vecka eller två lär jag ha förlorat de flesta när jag kommer tillbaka. Vad, eller vilka, ska jag blogga för då? Så istället sitter jag här och tvingar fram nåt inlägg om dagen. Men till vilken nytta? Jag märker att ni inte tycker de är intressanta, men tanke på hur lite kommentarer jag fått på inläggen den närmaste tiden. Inte ens på "Vilken är din favorit?"-inlägget idag har jag fått någon kommentar. På frågestundsinlägget fick jag en kommentar. (Detta är dock borttaget nu...) Så vad är bäst? Ta en paus? Fortsätta sitta och skriva inlägg som ingen verkar vilja läsa och hoppas på att inspirationen kommer tillbaka snart? Jag vet inte. Jag älskar ju att dela med mig av sminktips, produkter jag gillar osv!

Vad ska jag göra? Jag har ingen aning...


Jag - Osminkad...

» Vilken är din favorit?

1.

2.

3.

4.

» OPI Hösten 2013 - San Francisco

Höstens kollektion från O.P.I heter "San Francisco".

Kollektionen innehåller 15 olika lack, varav tre stycken är Liquid Sand-lack. Jag är sugen på att testa flera stycken av lacken. Bl.a. Muir Muir On The Wall och Peace & Love and O.P.I. Tror jag får ta mig en titt på BeautyBay och kolla om de har lacken i lager.

Pris: 150/kr st. Finns bl.a. här. <- Scrolla ner lite så kommer ni till SF-kollektionen...

Kollaget är från Google.
 
 Från vänster (Rad 1): Dining Al Frisco, Keeping Suzy At Bay, Incongnito In Sausalito, I Knead Sour Dough, Embarca Dare Ya!, Lost On Lombard,  In The Cable Car Pool Lane, Muir Muir On The Wall. 

Från vänster (Rad 2): 
Haven't Got The Foggiest, Peace & Love & OPI, A Piers To Be Tan, First Date At The Golden Gate, It's All San Andrea's Fault, Alcatraz...Rocks, Wharf! Wharf! Wharf! .

» The Body Shop "Camomile"

Idag släpper The Body Shop en ny serie sminkborttagningsprodukter som heter "Camomille". 

 
Camomile Gentle Eye Make-Up Remover 250 ml/135 kr
Uppfriskande, klibbfri och extra mild för att rengöra området kring ögonen och ögonfransarna. Varje flaska innehåller Community Fair Trade-producerad kamomillolja från mer än 100 kamomillblommor. 

Camomile Sumptuous Cleansing Butter 90 ml/185 kr
En lyxig rengöringskräm som smälter till en olja som avlägsnar alla lager av makeup i ett nafs. 

Camomile Waterproof Eye & Lip Make-Up Remover 150 ml/145 kr
En skön och mild flytande remover som milt och effektivt avlägsnar alla spår av vattenfast makeup. Gör den ömtåliga huden kring ögonen mjuk, len och smidig. Fri från alkohol, färgämnen och parfym. Innehåller Community Fair Trade-producerad kamomillolja.
 
Camomile Silky Cleansing Oil 200 ml/210 kr
Denna gudomliga olja är den optimala tidsbespararen. På ett ögonblick får du en ultrafräsch, ren hud som inte klibbar. Innehåller sojaolja och mandelolja som löser smuts och mjukgör huden, samt lenande Community Fair Trade-producerad kamomillolja.

» The Body Shop Colour Crush Lipsticks

"Förälska dig i den nya starka färgupplevelsen Colour Crush Lipstick. Den vårdande kollektionen läppstift är tillverkad av krossade färgpigment av finaste kvalité. Från röda mattan-rött till flörtigt rosa och himmelskt hudtonade, är varje banbrytande färg 100% cruelty free, 100% vegetabilisk och 100% lysande."
 
Den 23e augusti, dvs nu på fredag, släpper The Body Shop en ny kollektion med läppstift - Colour Crush.
Colour Crush-läppstiften kommer finnas i 24 olika nyanser som delats upp i tre "färgfamiljer". Röda, rosa och naturliga. Det finns både klara och skimriga varianter i kollektionen - något för alla alltså! Jag känner på mig att "315 Coral Kiss" kommer bli en av mina favoriter.

Pris: 165 kr/st


305 Golden Flirt, 315 Coral Kiss

201 Red Hot Raspberry, 230 Rush Of Pink
 

101 Red Siren, 125 Crazy Sexy Crimson

Golden Flirt, Coral Kiss, Red Hot Raspberry, Rush Of Pink, Red Siren, Crazy Sexy Crimson
 

» Recension: Benefit They're Real

Förra veckan berättade jag att jag fått hem Benefits They're Real Mascara som jag velat testa hur länge som helst - och att jag älskade den. Här kommer ett lite mer ingående inlägg om den.

^ Ett lager mascara      
Positivt:
+ Gummiborsten. Jag älskar gummiborstar! Tycker att de separerar fransarna bäst. 
+ Den ger fransarna en fin böj som håller hela dagen. (Har inte testat att böja fransarna innan, men den håller garanterat den böjen också, men tanke på att den håller böjen den själv "skapar": 
+ Den får liv i mina små fjuttfransar och förlänger dom och separerar dom på en fint sätt. 
+ Den smular inte under dagen.

Negativt:
- Den lilla "bollen" längst ut på borsten. Den ska göra att man kommer åt de innersta/yttersta fransarna lätt, men nä... Jag anser att den bara är ivägen och skapar kladd.
- Formulan är lite för kletig för min smak. 

Allt som allt så är det en riktigt bra mascara. Allt som får liv i mina fransar imponerar på mig. Dock tror jag att jag var lite överexcited när jag skrev första inlägget om denna mascaran. Tror hypen runt denna mascaran fick mig att "inbilla" mig att den var bättre än vad den egentligen är när jag testade den första gången. Jag säger inte att den är dålig nu, absolut inte. Men nu när jag testat den flera gånger så tror jag faktiskt att jag föredrar min gamla favorit Volume Effet Faux Cils från YSL över denna, MEN They're real, är som sagt, en jättebra mascara. Tror att ni som har naturligt längre fransar än vad jag har skulle älska denna.
Jag ger produkten:
4/5 poäng

» Världens finaste highlighter

Såg nyss på Facebook att FeelUniqe har en stor rea just nu (på över 10.000 produkter). Klickade mig in på rean och såg att de hade rea på min favorit-highlighter - The Balms Mary-Lou Manizer. Så kände att jag var tvungen att tipsa er lite snabbt!

I Sverige kostar M-LM ca 200 kr och nu har FU den på erbjudande för £12, vilket är ca 120 kr. De har även gratis frakt, så bättre blir det ju inte. In och fynda! Ni kommer inte ångra er. (Gillar ni MACs "Soft & Gentle"-highlighter så kommer ni att älska denna. Jag tycker att den är mycket bättre!)

Här finns ett gammalt inlägg jag skrivit om M-LM. (Med swatches osv.)

Klicka på bilden för att komma till erbjudandet.

» Instagram!


Lämna gärna en kommentar om ni följer mig, så jag kan kolla in eran Instagram också!

» MAC Indulge Collection

I september, närmare bestämt den 8:e, släpper MAC en kollektion vid namn Indulge. 

Jag älskar att de har med åtta "vanliga" ögonskuggor (dvs inte pro longwear/pigment/extra dimension/mineralize osv). Känns som det var ett tag sen de släppte såna i någon kollektion!  Tycker de flesta skuggorna ser riktigt fina ut, men jag är extra nyfiken på Eat, Love och Palace Pedigreed.

Ser ni någon produkt ni skulle vilja testa?



Eyeshadow:
Gilty Morsel (Lustre)
Sex & the Oyster (Veluxe Pearl)
Three Ring Yellow (Veluxe Pearl) (Repromote)
Divine Decadence (Veluxe)
Deep Cravings (Veluxe Pearl)
Eat, Love (Satin)
Beluga  (Veluxe)
Palace Pedigreed (Satin) (Repromote)

Fluidline:
Gilt Gourmet
Deliciously Rich 
Blacktrack  (Permanent)

Cremeblend Blush:
Tease Your Tastes
Glamour Feast 

Lipstick:
Smash Hit (Dazzle) (Repromote)
By Design (Frost)
Feed the Senses (Lustre)
Just a Bite (Satin)
Sweet Succulence (Lustre)

Lipglass:
Ultimate Dish 
Liqueur (Repromote)
Fashion Punch 
Lust for Life 
Utterly Tart 

Nail Lacquer:
Magnificent Feast  (Frost)
Sinfully Sweet  (Frost)
Discotheque (Pearl)
Impassioend (Cream) (Repromote)
Rebel (Cream) (Repromote)
Screening Room (Cream) (Repromote)

» Make up of the day - 17/8-13




Jag har använt/I've used:
- Essence I ♥ Stage Eyeshadow Base
- Maybelline 24/7 Color Tattoo "Metallic Pomegranate"
- MAC ES "Expensive Pink"
- MAC ES "Cranberry"
- MAC ES "Sketch"
- MAC ES "Signed, Sealed"
- MAC ES "Carbon"
- MAC ES "Brule"
- MAC ES "Vanilla"
- The Balm Mary-Lou Manizer
- MAC Fluidline "Blacktrack"
- Urban Decay 24/7 Glide On Pencil "Zero"
- Benefit They're Real Mascara
- Ardell Color Impact Lashes Demi Wispies "Wine"

» MACs svenska webbshop har öppnat!!!

Tänkte bara uppdatera lite snabbt och berätta att den nya svenska officiella MAC-shoppen har öppnat!
Klicka på bilden nedan för att komma dit.

 PS. De har gratis frakt just nu! .DS

» Världens bästa mascara!

Okej. Jag är antagligen överdrivet excited över en så "liten" grej som detta. Men allvarligt. I söndags beställde jag Benefits They're Real Mascara och idag fick jag hem den. Har velat testa en hur länge som helst och i söndags fick jag äntligen tummen ur och beställde den. Jag säger bara, WOW!!! Det är verkligen den bästa mascaran jag testat.

Jag hinner bara visa bilder på den nu, men säg till om ni vill se en hel review med mer "utförliga" åsikter, före- och efterbilder osv så fixar jag det snarast! Skulle det vara intressant?


» Ardell Color Impact Lashes

"Betona färgen på dina ögon med dessa lösögonfransar. Fransarna finns i fyra olika nyanser särskilt utvalda för att förstärka den naturliga färgen på dina ögon. Fransarna definierar dina blå, gröna eller bruna ögon. Se felfri ut från varje vinkel med fängslande ögon." (-Lyko.se)

För någon månad sedan hittade jag dessa till halva priset på Affection. Ord. pris var 79 kr, så jag betalade ca 40 kr/paret. Jag älskar sen tidigare de "vanliga" Wispies och Demi Wispies-fransarna från Ardell, så kunde inte låta bli att köpa dessa och testa också! Dock är de inte riktigt lika färgstarka IRL som på bilderna nedan, utan färgen är lite mer diskret.


» NEWS: IsaDora Multi Vitamin Gloss "Raisin"

I IsaDoras höstkollektion ingår ett nytt Multi Vitamin Gloss vid namn "36 Raisin". 

När IsaDora först släppte de första Multi Vitamin Glossen blev jag, som egentligen avskyr läppglans, positivt överraskad. Ett läppglans som jag klarar av att "ha på" längre än fem minuter! Bortsett från dessa är MAC's lipglass den enda läppglansprodukter jag "klarat av". 

"Raisin" är inget undantag. Jag är störtförtjust i färgen. Det är ganska "subtle", men ändå ger den lite färg till läpparna. (Den ger inte ifrån sig riktigt lika mycket färg som swatchen.)
Swatch

» Dagens fråga


Personligen älskar jag MAC's kindprodukter. Blushes, bronzers (och highlighters). Mina absoluta favoriter är mineralize blushen "Utterly Game" och bronzern "Refined Golden". Dock har jag mååånga andra favoriter också, speciellt på blush-sidan. T.ex. Melba, Margin, Peaches, Style osv.


» Mer rött från Too Faced

Här är ännu en produkt från Too Faced. Fyndade även denna på Elevens rea. 

Det är en "Single Eyeshadow" i färgen "Temper, Temper". Färgen på skuggan är näst intill exakt likadan som färgen på eyelinern jag visade igår ("Ruby Slippers"). Tror eyelinern skulle funka bra som bas under denna och sen kombinera med t.ex ögonskuggan "Beauty Marked" från MAC för att göra en "vampig" smoky eye-sminkning! Något jag borde testa att göra och lägga upp här på bloggen, kanske?

Swatch (Ursäkta för att den är suddig, men hann bara ta den bilden innan batteriet dog.)

» Too Faced Foiled Liners

Medan jag var i Kroatien tipsade jag om Eleven.se's rea som de hade då (och kanske fortfarande har?)

Jag själv klickade hem fem produkter därifrån (det var 5 betalade för 4). En av de produkterna är denna eyelinerpenna från Too Faced vid namn "Ruby Slippers". Just nu äääälskar jag rött, så tvekade inte en sekund när jag såg denna. Jag planerar att använda den som bas under skuggor, då den är väldigt krämig. 

 

» Essie Höst 2013

Här är Essies höstkollektion! 
Jag vet inte om den börjat säljas i Sverige, men vet att samtliga lack går att beställas från Head2Toe.
 

» Fler nya produkter från IsaDora

Om ni läst min blogg ett tag kanske ni minns att jag dissade IsaDoras nagellack för några månader sedan? Jag tyckte att de chippade direkt, att de är dyra med tanke på hur lite produkt man får osv. 

Jag står fortfarande fast vid att de är dyra. MEN! I tisdags applicerade jag nya lacket "Purple Reign" och det har suttit som berg fram till imorse när jag tvättade bort det. Vet någon om IsaDora ändrat något med formulan/innehållet i deras nagellack? Aldrig någonsin har ett lack från dom suttit så länge utan att chippa för mig. Imponerad!

Förutom "Purple Reign" så kommer det ytterligare två nya lack i höstens kollektion. "Little Sparrow" och "Loden Green". Jag har inte hunnit testa dom ännu, men jag hoppas de sitter lika bra som "Purple Reign"...

Samtliga produkter från höstkollektionen börjar säljas nästa vecka.

» MAC Pressed Pigments Hösten 2013



Igår släppte MAC en kollektion som innehåller tolv stycken Pressed Pigments. 
Alla utom tre är helt nya. Fem av dom är limited ediotion och fyra av dom kommer bli permanenta i MACs sortiment. 

Jag var inne på MAC i Nordstan, Göteborg, och kände lite på dom. Tänkte köpa ett par stycken, men fastnade faktiskt inte för en enda av dom. Dock swatchade jag dom torra. Tror de gör sig tusen gånger bättre när de är applicerade fuktiga. 

Pris: 200 kr/st


1: Vanilla Diamond, Summer Honey, Pink Pepper, Sweet Acting
2: Rock Candy, Moth, Black Grape, Midnight
3: Enlightening, Damson, Lime Ice, Jet Couture

» NEWS: IsaDora Gel Eyeliner Waterproof

(Befinner mig just nu i Göteborg, så detta är ett tidsinställt inlägg.)

Här kommer ännu en nyhet från IsaDora - Gel Eyeliner Waterproof!

I IsaDoras höstkollektion finns, som jag berättat, många helt nya produkter. En av dom är "Gel Eyeliner Waterproof" som kommer i fyra olika färger. Jag har hittills bara testat den svarta (eller ja, jag har ju swatchat de andra) och jag gillar den faktiskt! Den är lagomt krämig och när den väl är applicerad sitter den där den sitter.

Något jag inte förstår mig på är det onödigt stora locket med en inkluderad pensel som jag sett många andra märken köra med också. Varför är det där? Kan man inte bara ha en liten skruvkork utan pensel? Tror faktiskt inte många använder den inkluderade penseln. Det är inte direkt den ultimata eyelinerpenseln precis. Men men, jag kan ha fel! Jag använder iallafall en "riktigt" eyelinerpensel istället för jag tycker det ger bäst resultat :)

01 Black, 03 Dark Brown, 05 Aubergine, 07 Midnight Navy (Swatches)

» Clarins Crayon Yeux Waterproof

(Befinner mig just nu i Göteborg, så detta är ett tidsinställt inlägg.)

Denna helt fantastiska penna fyndade jag på Affections (värmländsk sminkkedja) rea till 50%.
Den heter "Turquoise", är vattenfast och kommer ifrån Clarins. 

Ända sen jag, för några år sedan, fyndade en flytande eyeliner från just Clarins har jag varit förtjust i märket. Jag är, som ni antagligen vet om ni följt min blogg ett tag, helförtjust i deras Everlasting Foundation. Det finns verkligen ingen bättre i mina ögon. Generellt sett så har jag aldrig blivit besviken på en enda produkt jag testat från Clarins - och denna penna är inget undantag. Den är så otroligt "krämig" och ger ifrån sig SÅ mycket färg. 

Har även köpt en lila variant av denna pennan. Skulle ni vilja se bild och swatch på den med?

» Ännu en nyhet från IsaDora

Här kommer ännu en nyhet från IsaDora som ingår i deras höstkollektion - Color Chock Glossy Lip Stain.

Känns som varenda sminkmärke ger ut denna sorts produkt nu. YSL's Glossy Stains har ju varit med ett tag, men på den senaste tiden har bl.a. Rimmel släppt en liknande produkt vid namn Apocalips.
  • Innovativ 3-1-läpprodukt
    - Gloss, läppstift, semipermanent färg
  • Unik textur
    - Behaglig känsla. Smälter på läpparna som en tunn film. Klibbfri och bekväm.
  • Färgintensiv
    - Hög pigmentering som sätter dina läppar i fokus.
  • Håller extra länge
    - Glossiga, färgglada läppar hela dagen.
  • Fuktgivande
    - Stärkt med lychée-fruktextrakt.
  • Enkel att ta bort
48 Chic Coral, 50, Diva Pink, 52 Foxy Fuchsia, 54 Cabarnet Red, 56 Vintage Wine
 
PS. Någon som vet varför vissa av bilderna på bloggen blir så "brusiga"? Jag förminskar ner bilderna till storleken dom egentligen blir på bloggen, men det hjälper inte... Vore grymt om någon vet vad som är fel! .DS

» IsaDora Autumn 2013

Idag fick jag hem samtliga produkter från IsaDoras höstkollektion. 
Totalt innehåller kollektionen 19 produkter, varav alla utom två är helt nya i IsaDoras sortiment.

Tänkte börja visa ögonskuggspaletten. Den heter "62 Highlands" och innehåller både skimriga och matta färger. 

Vill någon att jag ska göra en "look"/tutorial med denna paletten?

Swatches

» NEWS: Svensk officiell MAC-webshop!

För ett par dagar sedan, den 2:a augusti närmare bestämt, skulle MAC Cosmetics ha öppnat en webshop på deras hemsida där man ska kunna shoppa hela deras sortiment, samt online-exklusiva kollektioner osv. Blev superglad när jag läste om detta, men tyvärr är "öppningen" av shoppen försenad pga tekniska problem. Till när vet jag inte, men de jobbar på att kunna öppna den så fort som möjligt.

Jag hoppas den kommer vara uppe innan den 8:e augusti. Så man får möjlighet att shoppa från de nya kollektionerna som släpps då! Annars får jag nog försöka hinna ta en tur inne på MAC i Nordstan (Göteborg) på torsdag förmiddag. Har sett mycket fint från de nya kollektionerna som jag är nyfiken på...

Printscreens från hemsidan.

» NEW IN - Catrice Gel Eyeliner "Blackjack With Goldie Hawn"

 Har varit frånvarande ett par dagar nu, men nu är de skärpning. Ska försöka hitta den där inspirationen och fixa massa nya inlägg. Tack till er som lämnade kommentarer till förra inlägget förresten! ♥

Här är ännu en produkt jag köpte i Kroatien. Catrice's Gel Eyeliner "Blackjack With Goldie Hawn".

När jag la denna i varukorgen trodde jag att det var en vanlig, svart, eyeliner. När jag skulle ta bilder och swatcha visade det sig att det var en svart eyeliner med guldglitter i. Jag blev lite småbesviken, men men. Den är fin och kommer säkert till användning! Tycker den är riktigt fin faktiskt. Svärtan den ger ifrån sig är helt otrolig. Swatchade den bredvid MAC's Fluidline i "Blacktrack" och Catrice-varianten gav ifrån sig mer färg. Typiskt att jag glömde ta kort bara...