» NEW IN - Anastasia Matte Highlighter

Åkte till Töcksfors en sväng idag. 
Gissa om jag blev glad när Kicks hade 70% på några Anastasia-produkter?! Jag svär sedan tidigare för deras underbara Brow Wiz (fick även med mig en sån hem, men den kommer i ett annat inlägg), så blev riktigt glad! Förutom Brow Wizen så fick jag med mig denna highlightern. Den kan bl.a. appliceras under brynen för att lyfta dom eller i inre ögonvrån för att ljusa upp lite.

IsaDora har en liknande produkt som jag testat innan. Jag gillade den i början, men nu vet jag inte riktigt vad jag tycker om den... Så ska bli kul att testa Anastasias istället. Känner på mig att den är ganska så mycket bättre... Vi får se!

Vill ni ha en recension på Anastasias variant när jag hunnit testa den?

Originalpriset var 200 kr och jag fick 70% rabatt, så jag betalade 60 kr. KAP!

» Max Factor Colour X-Pert Eyeliner

Har helt glömt bort att visa denna eyelinern som är en av produkterna jag fick hem från Max Factor för ett tag sedan. (Åter igen, tack.) Men men, bättre sent än aldrig. Eller...?

Max Factor Colour X-Pert är en vattenfast eyeliner.
Den kommer i fyra färger och jag fick hem den i färgen "Metallic Lilac". Metallic Lilac har en svart, men transparent, bas och innehåller massa lila glitter. Jag skulle aldrig använda denna ensam, utan endast med en vanligt svart eyeliner under, eftersom det svarta är såpass transparent. (Se bild nedan.) Men ovanpå en svart bas är den superfin! Dessutom kan man till och med sitta och gnugga på den utan att varken glittret eller eyelinern rubbas ur fläcken. Ett annat plus är att applikatorn/penseln är precis så som jag vill ha den! Inte för hård - och inte för mjuk.

Jag gillar denna och funderar på att beställa hem den i den vanliga svarta varianten, "Deep Black", också.

Pris: 105 kr
(Den är mer lila IRL än på bilderna. Inte alls lika blå!)

» TIPS: 25% på Sephora!

Här kommer ett tips till alla er som bor i Malmö eller Stockholm.  
(Eller kommer besöka någon av dessa städer innan 30 juni!)

Fram till den 30 juni har de 25% på all doft, hudvård och makeup! (Till ord. pris) Jag är lite smått sur på att jag kommer missa detta grymma erbjudande :( Hade gärna åkt dit och fyndat lite. T.ex. dessa produkter:

 

» NYX Soft Matte Lip Creams

Om du, precis som jag, tycker att det är "jobbigt" att behöva applicera om läppstift/läppglans om och om igen under dagen, och därför hellre struntar helt i läpprodukter, så är denna produkt något för dig!

Dessa "Soft Matte Lip Creams" från NYX är lättapplicerade och när de torkat får de en matt yta - och sitter som berget! Jag skulle dock rekommendera att återfukta läpparna innan applicering, så de inte flagnar. Vilket är lätt hänt när man använder en matt läpprodukt.

Stockholm, Tokyo, Istanbul, San Paulo
 
/I love the Soft Matte Lip Creams from NYX! They're AMAZING!

» MAC Tropical Taboo Collection

Här är kollektionen "Tropical Taboo" från MAC!
Samtliga produkter kommer finnas i butik ~ 8 juli.
Mineralize Eyeshadow
- Dare To Bare
- Caribbean
- Tropica
- Time To Tango 
- Cha-cha-cha
- Bossa Blue

Kohl Power Eye Pencil
- Orpheus
- Feline

Brushes
- 287
- 159
- 187

Mineralize Blush
- Sweet Samba
- Exotic Ember
- Simmer

Mineralize Skinfinish
- Soft & Gentle
- Adored 
- Lust
- Rio
- Gold Deposit

Cremesheen Glass
- Calypso Beat
- Fever Isle
- Japanese Spring
- Narcissus

Lip Pencil
- Hip 'n' Happy
- Have To Have It
- Ablaze
- Heroine

Mineralize Rich Lipstick
- Luxe Naturale
- Divine Choice
- Lady At Play
- Glamour Era
- Midnight Mambo

(+ Zoom Lash Mascara)

» Bryn-tutorial

Såhär fyller jag i mina bryn om jag vill ha dom mörka.
Vill jag ha dom ljusare, så byter jag ut MUS MS "Deadly" mot MAC ES "Cork" eller "Concrete".

» China Glaze & Color Club

För ett tag sedan beställde jag nio lack från Head2Toe - och igår fick jag hem dom!

Insåg när jag öppnade paketet att jag har ganska enformig smak, haha. Alla är typ lila/rödaktiga. Utom det gröna då. Nästa gång jag beställer så blir det nog lite mer blandade färger...

 
Anklets of amethysts, C-c-courage, Full Spectrum
 
Material Girl, United, CG in the city
 
Bogie, Winter Affair, Ho-ho-holly

» NEW IN - "Nude" by Rihanna (EdP)

För några dagar sedan skrev jag om att jag fyndat detta parfym-set för ynka 235 kr! 
Parfymen är på 100 ml. Sen får man även med en liten 10 ml-flaska och en 90 ml body botion.
 

» Poshé VS Seche Vite

Det finns troligen 1000 sånahär inlägg på bloggar runt om i världen, men ni sa
att ni ville ha ett inlägg om skillnaderna mellan dessa två - så det får ni!

 
  • Glansmässigt så tycker jag båda ger en fin glans, men Seche är snäppet vassare. Så här vinner Seche.

  • Prismässigt ligger Seche på $4.70 (ca 30 kr) och Poshé på $4.50 (även det ca 30 kr, men lite mindre). (Detta är på NailSupplies.) I Sverige kostar Seche 129 kr (Kicks) och jag vet inte om någon svensk sida säljer Poshé (?). Säg till om ni vet! Hur som helst vinner Poshé prismässigt.
  • Penseln på Poshé är större än den på Seche (har tyvärr inga bilder) och jag tycker den drar med alldeles för mycket produkt. Får liksom skrapa av hälften, som sedan torkar fast i kanten på flaskan och slösas bort. Tycker Seches är lagom stor och man får man lagom med produkt, så man slipper slösa bort massor! Här vinner Seche igen.
  • Om man jämför torkningstiden på de båda så ligger de ungefär lika, men jag har upplevt att det tar ett tag för Poshé att få de understa lagren att torka. Har flera gånger målat naglarna och tyckt det känts som det torkat, men sen stött emot något och hela nagellacket har glidit av med en kletig smet under. Har inte upplevt samma sak med Seche, så här vinner Seche, igen. Seche är helt torrt efter 15-20 min, medan det kan ta mer än 30 min för Poshé. 
  • När man tagit sig igenom ungefär halva flaskan börjar Seche gegga ihop sig och blev helt omöjligt att använda. Om man inte använder Seche Restore dvs. Jag vet aldrig hur mycket Restore jag ska ta i, så det blir alltid en blöt sörja av det hela när jag försökt rädda mina Seches. Till skillnad från Seche så torkar inte Poshé på samma sätt. Visst, det kanske tjocknar lite, men det är ingenting som påverkar applikationen tycker jag. Så här vinner Poshé.
Overall så är både Poshé och Seche bra top coats, men Seche drar det längre stråt och är min vinnare.

» Vad ska man göra?

I vintras blev jag förfrågad om att göra en "look" + tutorial till en annons till ett känt svenskt sminkmärke som skulle publiceras i tidningen Douglas. (Douglas är ett stort smink-/skönhetsföretag i Europa.) Jag blev lovad sminkprodukter och att min blogglänk skulle vara med i annonsen för detta uppdrag.

Så... jag fick hem sommarens produkter och gjorde tutorialen och skickade in den. De på sminkmärket var nöjda och tutorialen skulle vara med i tidningen, inklusive min länk. Jag fick se ett litet utklipp från annonsen, så jag kunde godkänna hur det stod, (har kvar det i min mail), så jag visste att länken skulle bli med. Trodde jag. 

För ett par veckor sedan fick jag annonsen i PDF-fil. Var min länk med? Nej. Var mitt namn nämnt? Nej. Ingenting tydde på att det var jag som gjort sminkningen och tutorialen. Blev jag besviken? Ja. 

Jag har mailat dom. Först erbjöd de sig att länka min tutorial på deras tyska Facebooksida, vilket de gjorde. Dock påverkade det inte min statistik eller något, vilket jag berättade. Då sa dom att jag inte hade fått några mer besökare om jag var länkad i tidningen i Ungern, för att dom förstår inte svenska. Ursäkta, men tror dom att tyskarna förstår svenska bättre och att det skulle vara en större tjänst? Nej. Tycker det var ganska fult sagt.

Sen erbjöd dom sig att skicka produkter från någon ny kollektion. Jag berättade dock att jag redan fått halva kollektionen av dom - och nu har de inte svarat på en vecka.

Jag blev lovad länken i tidningen och att den inte blev med gör mig riktigt besviken. 
Min tutorial är med i en tidning där många kan se dom, men ingen vet att det jag som gjort den.

Nu vet jag inte om det är sminkmärket eller företaget Douglas som tabbat sig, men hur som så är det inte mer än rätt att sminkmärket försäkrar sig om att min länk kommer med. Vilket de uppenbarligen inte gjort. Så...
 
Vad ska man göra i ett sånt här läge? 

» Tips - Nya favoritfransarna!

Har de senaste åren beställt massa fransar från eBay, men inte hittat några jag verkligen gillar.... förrän nu!
Det bästa med dessa fransar, förutom att de ser naturliga ut och lätta att sätta på, är priset. 10 par för 1 AUD (australiensk dollar), vilket inte ens är 7 kronor. (+ Gratis frakt). 

Här hittar ni dom. (Modell 108)



/My new favourite false eyelashes! You can buy 10 pairs for only 1 AUD (australian dollar) here.

» DISS - IsaDoras nagellack

Visst, IsaDoras nagellack är lättapplicerade och torkar fort. Men sen då? 
  • Efter ca 2 användningar klumpar de ihop sig i flaskan och går knappt använda.
  • De chippar, trots att man använder topplack. Jag har aldrig kunnat ha ett IsaDora-lack mer än en dag. Det är alltid någon liten bit av nagellacket som ramlat av under dagen. 
  • De är dyra! Visst, de kostar 69 kr, men de innehåller bara 6 ml. Det blir 11,50 kr/ml. Jämför med t.ex. Essie. Ett Essie-lack kostar 129 kr i Sverige och innehåller 13,5 ml. Det blir 9,50 kr/ml. Alltså tjänar man på att köpa ett lack från Essie.
Nä, jag kommer aldrig mer lägga pengar på ett nagellack från IsaDora. Det har jag iofs inte gjort innan heller, förutom på rea när de kostat en tjugolapp.

Så... DISS till IsaDoras nagellack!


» Make up of the day - 20/6-13

Avskyr "vecket" jag har mitt på ögonlocket :(
 
Jag har använt/I've used:
- MAC Paint Pot "Painterly"
- MAC ES "Expensive Pink"
- MAC ES "Swiss Chocolate"
- MAC ES "Sketch"
- MAC ES "Signed, Sealed"
- MAC ES "Carbon"
- MAC ES "Shroom"
- MAC ES "Brule"
- Chanel Liquid Eyeliner
- Max Factor Clump Defy Mascara
- Too Faced Perfect Eyes Waterproof Eyeliner "Perfect Black"

» NEW IN - MAC Eyeshadows

Kicks har just nu 15% på hela sortimentet (för medlemmar), så passade på att köpa några MAC-skuggor.
Shroom, Swiss Chocolate, Expensive Pink, Cranberry
 
Jag är KÄR i allihopa! Har länge velat testa Cranberry, vilket jag nu gjort... och WOW. Vilken skugga. Så himla fin. Expensive Pink fick jag som förslag när jag frågade Frida om tips på rödaktiga skuggor från just MAC - och även den är hur fin som helst. Shroom kommer garanterat bli min nya favorithighlightskugga och Swiss Chocolate är den perfekta varma bruna färgen.


» Make Up Store MS Moscow & Savanna

Fyndade dessa två skuggor på Kicks rea för 70 (?) kr styck!

Moscow
måste vara den konstigaste skuggan jag varit med om. På bild och IRL ser den lite "smutslila" ut (inte riktigt lika ljus som på min bild här dock...), men så fort den kommer på huden blir den nästan som ett matt variant av MAC's ögonskugga "Sketch" - dvs röd/lila/brun. Skumt... men jag gillar färgen! (Kolla på swatchbilden som är länkad längst ner i detta inlägg så får ni se...)
Swatches

» Parfymtips!

Öppnade nyss NordicFeel.se's nyhetsbrev.
Gissa om jag blev glad när jag såg att de sålde Rihannas parfym "Nude" (100 ml EdP, 10 ml EdP (rollerball) och 90 ml body lotion) för endast 235 kr! Hur billigt är inte det?! Jag var självklart tvungen att beställa hem ett set... 

Här finns det.
"Superstjärnan Rihannas parfym Nude är en fräsch och spännande doft som fångar Rihannas innersta känslor och sinne. Doften ger dig chansen att upptäcka en del av hennes inre och hennes mest passionerade sida. Parfymen tar inspiration från superstjärnans hemland, Barbados, och öppnar upp i fruktiga noter av guava, mandarin och päron. Hjärtats dofter består utav underbara blomsterdofter så som apelsinblom, gardenia och jasmin. Doften mynnar ut i feminin sandelträ, mysk och vaniljorkidé."

» Lumene Blueberry Crystal Eyeshadows

Här kommer nog det sista jag kommer visa från det jag köpte på Kicks-rean.
Tror jag visat det mesta, förutom några nagellack. Men vill ni gärna se dom, så fixar jag bilder på dom med, såklart.
Säg bara till.

Dessa skuggor har världens längsta namn "Lumene Blueberry Long-Wear Crystal Eyeshadows". Det fick inte ens plats i rubrikraden... och herre mig ge vad jag älskar dom! Inte för namnet, såklart. Men för hur pigmenterade och fina de är när man applicerar dom. De är lite krämiga, vilket gör dom helt underbara att jobba med. 

Pris: Jag tror jag betalade 33 kr/st för dessa! (70% rea)

Bluebells, Sparkling Spring

» NEW IN - MUS Cybershadow "Paradise"

Här kommer ett till fynd från Kicks rea! (50% rea)
Swatch

» REVIEW: Max Factor CC-Cream

En annan av nyheterna som jag fick hem från Max Factor igår vad deras CC-Cream.
En CC-Cream är praktiskt taget en uppgradering av BB-Creamen. Den har samma egenskaper som BB-Creamen, men är mer täckande och innehåller fler ämnen som även vårdar huden på lång sikt (t.ex. rodnader). 

Jag testade denna idag och jag är stormförtjust. Den täcker mina lite rödflammiga kinder och jag behövde inte använda någon concealer alls. Den kändes även väldigt lätt på huden, även om den var täckande. Nu, ca sex timmar senare, lyser fortfarande inga rodnader igenom och min hud ser flawless ut. Den innehåller även SPF, vilket gör att den är perfekt att använda som foundation på sommaren! 

Jag ger lätt denna CC-Cream 5/5 poäng!
 
/I love this CC-Cream from Max Factor! If you don't know what a CC-Cream is... It's basically a BB-Cream, but with more coverage.

» NEW IN - Make Up Store Nailpolishes

I förrgår fick jag hem min order från Kicks. (Älskar att de har så snabb frakt!)
Tre av produkterna jag köpte var dessa nagellack från Make Up Store. De hade 50% på dom, så tror jag betalade 65 kr/st istället för 130 kr. (Rätta mig om jag har fel.) 

Jag har hunnit testa dom än, men säg till om ni vill se något av dom på.

Madeleine (holo-lack), Lea, Kerstin
/New nailpolishes from Make Up Store! 

» Max Factor Clump Defy Mascara

Idag fick jag hem ett paket med några av årets nyheter från Max Factor. (Tack! ♥) 
En av produkterna var deras Clump Defy Mascara. Denna mascaran har vunnit pris på årets Elle Beauty Awards och jag har länge velat testa den. Så blev superglad när jag såg att den var med i paketet.
 
Har någon av er testat den? Vad tyckte ni?

» Dagens naglar/NOTD

Jag älskar holo-lack. Speciellt de från Color Club. Just nu har jag bara två stycken, men det lär inte dröja innan min lilla samling blir större! 

Idag har jag målat naglarna med "Miss Bliss", från just Color Club. Dock bestämde sig solen för att dyka upp precis efter jag tagit bilderna och lagt in dom i datorn, så det är inte världens bästa bilder. 


» Smygstart på Kicks rea!

Alla guld- och silvermedlemmar har idag förtur på Kicks.se's rea. (Logga in på kicks.se, så ser ni rean.)
Självklart var jag snabbt in och hittade massa saker jag ville ha, 15 stycken närmare bestämt. Oops... Det blev lite grejer från bl.a. Make Up Store och Orly (mest nagellack!). 

Här är en liten sneakpeak på vad jag köpte: 
Kommer såklart visa allt i bloggen när jag fått hem det.
 
/Since I'm a gold-member on Kicks.se I got the chance to buy stuff from their upcoming sale before everyone else. I bought 15 items (most of them are nail polishes). 

» http://comaheart.blogg.se -> comaheart.se!

Nu kan ni gå in på min blogg genom att skriva comaheart.se, istället
för den långa blogg.se-adressen jag hade tidigare. Gött!

» Vilken är din favorit?

1.

2.

3.

4.

5.

» The perfect nailpolish for summer

Ett av mina favoritlack måste vara China Glaze "Mimosas Before Manis".

Det är en korallig orange färg som passar jättebra på sommaren. (Färgen gör även att man ser brunare ut än man är, hehe) Jag hade turen att fynda detta lack på Gekås i våras för 49 kr, men har sett att det finns på massa olika sidor på nätet, bl.a. Bubbleroom. 

Bör dock tillägga att jag inte är ett stort fan av China Glaze penslar... Så om ni vet någon liknande färg från något annat märke (OPI, Essie eller liknande) så får ni gärna säga till!

 
/One of my favourite nailpolishes for summer is "Mimosas Before Manis" from China Glaze.

» MAC All About Orange-collection

Jag är inte helt 100 på när denna kollektionen släpps.
På Temptalias blogg står det att den släpps internationellt i juni, men den finns inte på Kicks.se än iallafall - och där brukar kollektionerna släppas runt den 8:e. Så... den kanske kommer i juli. Är det någon som vet?

Lipstick (Limited Edition)
Razzledazzler Light cream peach (Lustre) (Repromote)
Sweet & Sour Soft peach cream (Cremesheen)
Tangerine Dream Warm orange cream (Lustre)
Flamingo Light milky bright coral (Lustre) (Repromote)
Sushi Kiss Mid-tone coral cream (Satin)
Tart & Trendy Bright neutral orange cream (Lustre)
Neon Orange Bright clean orange (Amplified) (Permanent)

Cremesheen Glass (Limited Edition)
Double Happiness Frosted light nude (Repromote)
Imperial Light Frosted light peach (Repromote)
Rising Sun Frosted bright orange (Repromote)

Eyeshadow x 4 "Rainy Season" (Limited Edition)
Arctic Grey Frosted mid-tone gray (Lustre)
Courtly Grey Matte cool gray (Matte)
Typographic Asphalt black (Matte) (Permanent)
Rainy Season Light warm gray frost (Satin)

Powder Blush (Limited Edition)
Honey Jasmine Soft warm coral (Satin)
Royal Sunset Soft cool peach (Satin)
Immortal Flower Bright peach (Satin) (Repromote)

Nail Laquer (Limited Edition)
Fiestaware Mid-tone Orange coral (Cream) (Repromote)
Morange Bright Cream orange (Cream) (Repromote)
Ke Ai Soft Pink frost (Frost)
Sweet Pop Peach cream (Cream)


» Lite mer nya penslar

Igår fick jag hem lite mer nya penslar - dessa är från Bdellium Tools och är 100% veganska.
/I got five new brushes from Bdellium Tools yesterday. They're 100% vegan!


» Fråga

 
Är inte insatt alls i det här med webbhotell och hur allt det där fungerar, så om någon kan förklara hur man lättast fixar ett eget domän så skulle jag bli jätteglad!

» NEW IN - Poshé Top Coat

Jag har, så länge jag kan minnas, använt Seche Vites Top Coat.
Men för ett tag sedan tog det slut och då bestämde jag mig för att testa Poshés Top Coat. Tydligen så är det så att entra gillar man Seche Vite och ogillar Poshé, eller så gillar man Poshé och ogillar Seche Vite. Efter att ha testat båda två så förstår jag att det mycket väl kan vara så.

Skulle ni vilja att jag gör ett inlägg där jag jämför de båda top coat-lacken?


» Sunshine Award

 
Jag har fått ett Sunshine Award av Michaela, vilket jag tackar så mycket för! 
Har ni inte redan kollat in Michaelas blogg, Beauty By M, så tycker jag att ni ska göra det direkt! Hennes blogg är också en "skönhetsblogg" och hon postar sminkningar, nagellacksbilder, produktrecensioner osv! Tror Beauty By M är en av de första sminkbloggarna jag började följa (förutom Linda Hallbergs och Frida Skoglunds). Det är en jättebra blogg helt enkelt! In och kika :) 

Reglerna för den här utmärkelsen är följande:
* Tacka den som nominerat dig. En självklarhet! 
* Lägg ut utmärkelseloggan på din blogg.
* Dela med dig av 7 fakta om dig själv
* Nominera 5 eller fler bloggar som inspirerar dig.
 
7 fakta om mig själv: 
- Jag avskyr choklad, glass (förutom typ isglass), kakor, paj, tårta och i princip alla efterrätter.
- Jag har haft problem med panikångest, social fobi och allt det "tillfört" sen i högstadiet.
- Totalt har jag haft över 100 kaniner i mitt liv. 
- Det bästa jag vet är värmlandskorv och hemmagjort potatismos. 
- Jag är väldigt lång (180/181 cm)
- Jag "går i" bowling. (Tränar, spelar matcher och tävling osv.)
- Jag blev biten av en huggorm när jag var ca 10. Sen dess har jag varit helt orädd för ormar.


Jag ger mina Sunshine Awards till:
- TheNiceness
- Molkan 
- MissJessiBel
- Emma.P
- Camelliss

» Glossybox Maj 2013

Äntligen har jag fått boxen. Boxen som också är min sista box! (Läs varför här.)
Som vanligt är det i princip en eller två produkter jag gillar/är intresserad av att testa. Tycker nagellacket är fint, men hur många lack i den färgen har jag inte redan...? Aja, finns garanterat många som inte har/hade det. Men men. 

Måste tillägga att Femme Boost-drickan (eller vad det nu är) har gått ut i datum i april också. Bra där Glossybox, bra! Och ja, jag är medveten om att man får en ny om man kontaktar Femme eller vad det nu var, men ändå... Trodde dom att ingen skulle märka att den gått ut i datum? Känns som att man borde ha lite mer koll på utgångsdatum när man driver ett företag som Glossybox. Boxen (och den utgångna drickan) skickas ju faktiskt till tusentals människor.


» NEW IN - Hakuro Brushes

Om ni läst min blogg ett tag vet ni att jag älskar Hakuros borstar. 
De jag har börjat bli lite slitna, så beställde hem några nya. 1 st H61, 1 st H74 och 2 st H79. H74 och H74 är mina absoluta favoriter och jag använder dom dagligen. H61 är gjord av syntetiskt hår och H74 och H79 är gjorda av "100% naturligt hår" (gethår).

Pris: Mellan 30 och 40 kr styck. Jag beställer mina från en polsk sida som heter LadyMakeup

(Uppifrån och ner): H74, H79, H79, H61

» Här kommer svaren på era frågor


De tre bästa sminkprodukterna under sommaren? 
Nu de senaste dagarna när det vart som varmast har jag bara använt mina ögonbrynsprodukter (Anastasia Brow Wiz, MAC ES "Cork", IsaDora Eyebrow Styler "Dark Brown"). Finns ingen ofräschare känsla än att vara varm under foundation/puder osv :( Men vill man använda foundation så rekommenderar jag IsaDoras High Performance! Den är jättelätt på huden.

Vilken är den bästa budgetfoundationen enligt dig?
Den jag nämnde här ovanför! IsaDora High Performance.

Vad gör du om dagarna? Jobbar du/går i skolan etc. 
Jag pluggar på distans och jobbar som vikarie inom barnormsorgen :)

Vilka är dina favorithårprodukter? 
Det finns nog ingenting mer ointressant än hårprodukter tror jag. Jag tycker det är jättekul att göra frisyrer (flätor osv) på andra, men när det kommer till mig själv så... nä. Men gillar Tigi Bed Heads Brunette-produkter.

Om du bara fick använda en färg på naglarna, vilken skulle det vara? 
Ljuslila. T.ex. O.P.I's You're Such A Budapest.

Vilket är ditt favoritmärke när det gäller smink? :)
MAC!!! ♥

Är du bra på att sminka andra? 
Alltså... jag är ju inte usel, men skulle inte kalla mig bra heller. Har inte testat på så många :)

Tittar du på några "Beauty guru's" på youtube, isåfall; vilka?
Ja! Följer en hel drös. EleventhGorgeous, LollyDolly128, itsJudyTime, JulieG, emilynoel83, ARose186, GlamLifeGuru, grav3yardgirl, Casey Holmes (itsbl0ndie), Tanya Burr, gossmakeupartist, missglamorazzi, DulceCandy87, namaisa, FleurDeForce, JlovesMAC1, MakeUpByTiffanyD, amarixe, taliajoy18, AllThatGlitters21, fashionista804, leighannsays, juicystar07, MakeupByAlli, laurenbeautyy, Jaclyn Hill, zoella280390, Nicole Guerriero, PixiWoo, MakeupByBrytox.
 
När började du bli intresserad av smink? 
Tror jag har svarat på den här förut... Isåfall får ni svaret igen! Jag avskydde allt tjejigt tills jag började högstadiet. Skulle ALDRIG färga håret, ALDRIG sminka mig. Ja, ni förstår nog att jag inte riktigt höll det där. Tror jag började bli intresserad av smink i början av gymnasiet... Fast hade ju sminkat mig innan dess också. Men intresset växte fram då!

Vad använder du för sminkborstar? 
Sigma, Hakuro, EcoTools, Real Techniques, BH Cosmetics

Kan du rekommendera några sminkbloggar? 
Frida Skoglund, Linda Hallberg, Molkan, Beauty By M

Vilken är den dyraste sminkprodukten du någonsin köpt?
Borde vara min Z-palett med MACskuggor om man räknar den totala summan. Annars är det nog mitt Guerlain Meteorites-puder.
 
Jag vet att du gillar Clarins Everlasting foundation, kan du inte berätta mer om den? Täcker den bra, hur finishen ut osv? Planerar på att köpa den men vill veta lite mer först :)
Den täcker superbra utan att kännas tung på huden och den ger ett naturligt resultat. Huden blir verkligen flawless! Världens bästa foundation <3
 
Vilken är din favoriteyeliner (flytande)? 
Nu använder jag nästan aldrig flytande eyeliner, men har en från Chanel som är super! Sen har jag hört att IsaDoras är bra också. (Dock inte den vattenfasta. Speciellt inte den mörkbruna. Den avskyr jag.)

Vilken är din favoritparfym?
Rihannas Reb'l Fleur och Dolce & Gabbana nr 3
 
När fyller du år? 
26 september 

Har du någon pojkvän?
Nepp!

» NEW IN - DUO Lash Adhesive

Det kan vara så att jag är sist ut i världen med att köpa detta franslim, MEN nu har jag iallafall gjort det!

DUO är nog ett av de populäraste franslimmen i världen. Beauty Gurus på YouTube älskar det. Skönhetsbloggare älskar det. ALLA älskar det! Nu ska även jag testa det och jag är ganska säker på att jag kommer älska det lika mycket som alla andra gör. Just nu använder jag något thailändskt franslim som torkar hur segt som helst, så ska bli kul att testa detta.

Har ni testat det? Vad tycker ni om det?

Kommer svara på frågorna imorgon eftermiddag.

» Avslutat prenumeration på Glossybox


Har funderat länge på att avsluta min prenumeration på Glossybox - och nu är det gjort!

I flera månader har min box kommit månaden efter. T.ex. så fick jag idag SMS om att majboxen är inlämnad till posten, så lär få den imorgon. Även om det bara handlar om några dagar så är det riktigt störande. Det kallas väl majboxen av en anledning?

Sen har jag nästan bara fått en produkt i varje box som jag varit nöjd med, om ens det. Jag gillade förra månadens box, men det är i princip den enda som jag gillat. Eller ja, egentligen gillade jag bara två produkter i den också... Jag lägger hellre 139 kr på en produkt jag själv väljer ut som jag vet jag kommer tycka om, än på en box med produkter och samples som jag kanske inte ens är intresserad av. Dessutom har jag i princip bara fått hårvårdsprodukter eller hudkrämer i mina boxar, vilket jag inte är intresserad av. Vill ju ha smink!

För ett par dagar sen googlade jag upp Morsdag-boxen för att se vad dom som valt att köpa den fick. Det utlovades sex stycken full size-produkter till ett värde av minst 1000 kr. Tjejens vars blogg jag läste detta på hade fått sex produkter (varav några var samples!) och boxen var värd ca 700 kr. Dåligt Glossybox, dåligt!
 
Så nu säger jag "Hej då!" till Glossybox.
Bättrar de på sig i framtiden kanske jag börjar prenumerera igen. Vi får se.

» Dagens fråga/Q of the day

 
Mitt är MAC. Har älskat varenda produkt jag testat ifrån det märket, så kan inte välja bara en favorit. Några av mina favoriter är iallafall deras ögonskuggor, blushes och Paint Pots.
 
/My fav brand is MAC! And I love all their products. Especially their eyeshadows, blushes and Paint Pots.

» MUA Undress Your Skin Highlighter

Förr, när jag var mer into drugstore-produkter, så älskade jag MUA.
Det är, enligt mig, ett av de bättre drugstore-märkena som finns. Har inte testat en enda produkt från dom jag inte varit nöjd med. För ett tag sedan släppte de en "serie" med "Undress Your Skin"-produkter. En primer, en foundation, en under-eye concealer och detta highlighter-pudret. 

Om ni någonsin varit intresserade av att testa MAC's Extra Dimension Skinfinishes, men känt att de är lite för dyra - då är detta pudret något du borde kika närmare på! Det glider på lika fint och lätt som EDS:arna från MAC, men kostar en tiondel av priset. ... Och kolla skimret det ger ifrån sig på sista bilden!

 
/The MUA Undress Your Skin Highlighter is a great alternative for everyone who have been wanting to try the Extra Dimension Skinfinishes from MAC, but think they're too expensive. This powder is SO much cheaper!

» Make up of the day - 1/6-13

 
Jag har använt/I've used:
- MAC Paint Pot "Painterly"
- Stargazer Velvet Palette
- IsaDora Eyephoria "Golden Sand" 
- MAC ES "Sketch"
- MAC ES "Beautymarked"
- MAC ES "Carbon"
- MAC ES "Vanilla"
- MAC Fluidline "Blacktrack"
- IsaDora Dynamic Lash Growth Mascara
- Too Faced Perfect Eyes Waterproof Eyeliner Pencil "Perfect Black"