» Avslutat prenumeration på Glossybox


Har funderat länge på att avsluta min prenumeration på Glossybox - och nu är det gjort!

I flera månader har min box kommit månaden efter. T.ex. så fick jag idag SMS om att majboxen är inlämnad till posten, så lär få den imorgon. Även om det bara handlar om några dagar så är det riktigt störande. Det kallas väl majboxen av en anledning?

Sen har jag nästan bara fått en produkt i varje box som jag varit nöjd med, om ens det. Jag gillade förra månadens box, men det är i princip den enda som jag gillat. Eller ja, egentligen gillade jag bara två produkter i den också... Jag lägger hellre 139 kr på en produkt jag själv väljer ut som jag vet jag kommer tycka om, än på en box med produkter och samples som jag kanske inte ens är intresserad av. Dessutom har jag i princip bara fått hårvårdsprodukter eller hudkrämer i mina boxar, vilket jag inte är intresserad av. Vill ju ha smink!

För ett par dagar sen googlade jag upp Morsdag-boxen för att se vad dom som valt att köpa den fick. Det utlovades sex stycken full size-produkter till ett värde av minst 1000 kr. Tjejens vars blogg jag läste detta på hade fått sex produkter (varav några var samples!) och boxen var värd ca 700 kr. Dåligt Glossybox, dåligt!
 
Så nu säger jag "Hej då!" till Glossybox.
Bättrar de på sig i framtiden kanske jag börjar prenumerera igen. Vi får se.


Linnéa
03 Juni, 2013 - 14:39 / BLOGG: http://makeupbylinnea.blogg.se

Vad trisst! Jag har länge funderat på att börja prenumerera men det har aldrig blivit av. MEn på senaste tiden har jag hört många missnöjd, så jag tror att jag också dissar glossybox.. :)

Svar: gör du rätt i!
Magdalena Milde

Emma P
03 Juni, 2013 - 14:39 / BLOGG: http://sminkan.com

Jag har inte testat Glossybox men däremot så hade jag Beautybag när den var aktiv. Det funkade hur som helst riktigt kasst och alla var seriöst missnöjda, sen tror jag att det gick i graven. Tycker sällan att den här typen av utskick funkar, jag vill också hellre lägga 139 kronor på nåt jag verkligen vill ha...

Svar: nej, allt sånt verkar mest vara "strunt"... inget för mig!
Magdalena Milde


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo