» Paniken som uppstår...

... när man ska sminka sig och märker att ens Anastasia Brow Wiz är helt slut!!!!!!!! Wah.

Men tror att jag kan ha en till liggande någonstans... fast i "fel" färg (Caramel)... Får ge mig ut på jakt i huset! Kan verkligen inte fixa mina bryn utan Brow Wizen. Sedan jag testade den första gången har jag aldrig provat en ögonbrynspenna som kunnat leva upp till samma standard. Den är fantastisk.
 
Är ni intresserade av att testa den så finns den HÄR . (Beställer man innan 2 okt får man 15% rabatt.)

» Rimmel till kanonpris!

Rimmel är ett av mina favoritbudgetsminkmärken och just nu har Members.com 50% på massor av deras produkter! 

Jag är förälskad i deras Stay Matte-puder. Har helt allvarligt inte testat något bättre puder. Speciellt inte i den prisklassen. De har även fantastiska foundations. Jag älskar deras Match Perfection-foundation. Skulle gärna vilja testa Wake Me Up-foundationen också, då Tanya Burr rave:ar om den hela tiden. Deras Apocalips-läppglans/flytande läppstift är en annan produkt jag gillar! (Vanligtvis gillar jag inte ens läppglans-aktiga produkter). Sen får jag inte glömma att nämna deras Scandaleyes-pennor. Så himla grymma!

Här är några av produkterna som är med på erbjudandet hos Members:

Ingen av dessa produkter kostar mer än 57 kr!
 
Om ni vill ha 50 kr i rabatt så kan ni kommentera detta inlägget med eran e-mailadress så kan jag bjuda in er till att bli medlemmer på Members. (När ni gjort ert första köp får även jag 50 kr.) Vill ni hellre registrera er själva (utan att få 50 kr) så kan ni göra det HÄR .

» Too Faced Pixie Pin-Ups Palette

Här kommer nästa födelsedagspresent - Too Faced Pixie Pin-Ups Palette. 

Too Faced Pixie Pin-Ups innehåller:
6 st högpigmenterade, matta och skimrande skuggor 7,2 g 
Mini Shadow Insurance 3g
Lash Injection Pinpoint Mascara 4 ml
Lava Gloss Eyeliner Pencil 0,5g

Jag önskade mig denna palett av en anledning: Den sista bruna skuggan - Erotica. Tyvärr var det omöjligt att fånga på bild hur fantastiskt vacker den är. Sen är den matta vita/off-white-skuggan superpigmenterad, vilket också är grymt! Skuggor i den färgen är vanligt vis väldigt sheer:a och "smuliga", men inte denna! Alla skuggor i denna paletten är faktiskt riktigt pigmenterade. Sen får man med en Shadow Insurance (inte min favoritögonskuggsprimer, men många andra gillar den), en mascara och en eyeliner. Har inte hunnit testa de sistnämnda produkterna, så kan inte uttala mig om hur de funkar. Hur som så är detta en fantastisk palett. Skulle kunna betala priset för paletten enkom för att få Erotica-skuggan.

Pris: 199 kr HÄR  (Ord.pris 450 kr + Gratis frakt. Fynd!) <- SLUTSÅLD DÄR. Men finns fortfarande HÄR , fast för 250 kr. (+ att man får 15% rabatt fram till imorgon (2 okt), så priset blir runt 215 kr.)
Swatches (Utan bas)

» Twilight Beauty - Luna Mortal Glow Blushing Crème "Adrenaline"

Tänkte börja visa lite skönhetsrelaterade saker jag fick när jag fyllde år. Först ut är denna krämrouge-/highlighter från Twilight Beauty - Luna Mortal Glow Blushing Crème. Varianten jag fick heter "Adrenaline" och är en ganska kall rosa-aktig färg. Har velat ha den hur länge som helst! Det finns även en variant som heter "Swoon" och som är lite varmare och guldaktig. (Har beställt hem den också.)

Går man efter produktnamnet så tolkar jag som att detta ska vara någon sorts krämrouge. Jag tycker dock att den är alldeles för skimrig för att passa som rouge - ser den mer som en highlighter (vilket är vad jag kommer använda den som.) När det hunnit "setta" sig så känns det som ett puder (man slipper alltså en kletiga kak-känslan som vissa krämansiktsprodukter kan ge). Jag älskar den!

Pris: Kostar just nu 89 kr/st HÄR . (Ord. pris 220 kr. Så passa på!)


» The Body Shop "Honeymania"

Jag är antagligen sist ut med att visa The Body Shops nya serie "Honeymania" som släpptes 26/9.
Och alla har förmodligen redan sett produkterna, men jag tänker visa dom ändå. För då kan jag även passa på att tipsa om ett litet erbjudande The Body Shop har just nu - 20% på en valfri produkt! (Gäller fram till den 30e september och rabatten dras av automatiskt.)
"Upplev honungens naturligt underbara och fuktighetsbevarande egenskaper. I vår nya kollektion "Honeymania Bath & Body" finns såväl kropps- som badprodukter att förälska sig i, alla berikade med ekologisk Community Fair Trade-producerad vildhonung som får din hud att kännas som om du tagit ett lyxigt honungsbad."
 
Honeymania Body Butter - 185 kr/200 ml (148 kr fram till 30/9!)
Kundfavoriten Body Butter, nu med blommig honungsdoft! I varje burk finns Community Fair Trade-producerad vildhonung av nektar från tusentals blommor, tillsammans med flera andra Community Fair Trade-producerade ingredienser som shiasmör och kakaosmör från Ghana, sesamolja från Nicaragua och bivax från Kamerun. Masseras in i huden och ger en sensationellt mjuk och smidig känsla. Är fuktighetsbevarande i upp till 24 timmar. 

Honeymania Body Scrub - 200 kr/200 ml (160 kr fram till 30/9!)
En effektiv saltbaserad kroppspeeling med ekologisk Community Fair Trade-producerad vildhonung från Etipopien, bivax från Kamerun och shiasmör från Ghana.

Honeymania Bubble Bath Melt - 160 kr/300 ml (128 kr fram till 30/9!)
Slappna av med ett honungsbad, fullt av lyxiga bubblor och rogivande dofter. Innehåller ekologisk Coommunity fair Trade-producerad vildhonung från Etipoien och Community Fair Trade-producerat bivax från Kamerun. 

Honeymania Lip Balm - 60 kr/10 ml (48 kr fram till 30/9!)
Ett sött läppbalsam med ekologisk Community Fair Trade-producerad vildhonung från Etiopien som smälter på ett ögonblick, för kyssvänliga, fuktighetsbevarande läppar. 

Honeymania Shower Gel - 85 kr/250 ml (68 kr fram till 30/9!))
Ringla på och löddra upp lite lyx med vår Shower Gel med en blommig honungsdoft. Rengör milt och mjukgör och fuktighetsbevarar tack vare den ekologiska Community Fair Trade-producerade vildhonungen från Etiopien. 
 
Honeymania EdT - 155 kr/30 ml (124 kr fram till 30/9!)
Vem faller inte för Honeymanias bedårande blommiga honungsdoft? Här får du den som EdT, perfekt att spraya på kroppens pulspunkter. 
 
Honeymania Soap - 40 kr/100 g (32 kr fram till 30/9!)
En väldoftande tvål med en bedårande form av honungskaka som rengör skonsamt och gör huden mjuk och fräsch. Innehåller ekologisk Community Fair Trade-producerad vildhonung från Etiopien. 
 
(Blev tokig när jag försökte fota produkterna då ljuset inte var med mig för fem öre, så bilderna är lånade från TBS hemsida och Google.)

» Månadens favoriter - September 2013

Anastasia Catwalk Palette
Denna paletten fick jag hem i somras och jag ÄLSKAR den. Färgerna är fantastiska och skuggorna är lätta att jobba med. Skuggan i mitten på övre raden är FANTASTISKT! Den ser inte ut att vara mycket för världen på bilden här ovan, men den skimrar i guld och är alldeles underbar. 
 
KICKS Sugar Lacquer "Black Diamond"
Ett superfint texturlack! Postade bilder på det för ett par dagar sen, så vill ni se det närmre kan ni leta upp det inlägget. Det lär inte vara allt för svårt!
 
MAC Eyeshadow "Palace Pedigreed"
En av skuggorna från MACs senaste kollektion - Indulge. Den är så himla fin och jag anar att den kommer användas flitigt i höst. Jag älskar denna typ av färg på skuggor! 
 
Real Techniques "Expert Face Brush"
Jag har den senaste tiden föredragit att applicera flytande foundation med en Beauty Blender - men efter att ha testat denna så tror jag det är dags att lägga undan Beauty Blendern. Denna borste är AMAZING!
 
Real Techniques "Fine Liner Brush"
Jag har testat många olika eyelinerpenslar, men denna är min absoluta favorit hittills. Applicering av gel-eyeliner blir superlätt om man använder sig av denna borsten.
 
O.P.I Liquid Sand "Make Him Mine"
Detta lacket ingår i O.P.I's julkollektion som släpps i november om jag inte minns helt fel. Första gången jag applicerade detta lacket blev jag kär. Det är verkligen perfekt på alla sätt och vis. Ett riktigt Magda-lack!
 
D&G NR 3 L'Impératrice Parfym
Detta har varit min go-to parfym denna månaden. Den luktar supergott. 

» Bowlingtävling

Ville bara säga att jag befinner mig i Kvänum på bowlingtävling hela dagen, så idag blir det en bloggfri dag. Hörs imorn! 

» I ♥ Real Techniques-borstar!

När det kommer till sminkborstar har jag flera favoritmärken. Nummer ett är dock Real Techniques. 

Real Techniques-borstarna är skapade av Sam Chapman, en av PixiWoo-systrarna (Rekommenderar att söka upp dom på YouTube om du inte hört talas om dom!). Jag gillar framförallt RT's ansiktsborstar. De är fantastiskt mjuka och alldeles underbara. Mina absoluta favoriter är Expert Face Brush, Stippling Brush, Fine Liner Brush och Powder Brush. Expert Face Brush och Stippling Brush är underbara att lägga flytande foundation med. Fine Liner Brush är grym att använda till gel-eyeliners. Powder Brushen är superstor och fluffig och grym till, som man förstår av namnet, puderapplicering. Ska även tillägga att jag aldrig ogillat någon av RT-borstarna jag testat. Kvalitén är super! Sköter man dessa borstar så kan de garanterat hålla sig fina i flera år.
 
HÄR hittar ni massa RT-borstar. (Med koden sminkonline får ni 10% rabatt.)

Borstarna finns även på iHerb.com, men den senaste gången jag beställde därifrån tog det mer än en månad att få hem borstarna. Så... vill man inte riskera att få vänta i en månad på sin beställning rekommenderar jag Smink.net.

» Collistar Twist Ultra-Shiny Eye Shadow "Ametista"

Förra veckan fick jag hem ett paket med några fina produkter från Eleven.se (tack!).
Bl.a. denna nyhet från Collistar - Twist Ultra-Shiny Eyeshadow i färgen "Ametista". 

"En väldigt täckande ögonskugga som täcker hela ögonlocket med en härlig färg med fin lyster, och den kan hålla hela kvällen! Med hjälp av Crystal Pearls blir det en skinande finish, och med den rundande toppen blir appliceringen simpel. Denna krämiga ögonskugga mjukgör och återfuktar, samtidigt som den innehåller speciella sfäriska silikonpartiklar och lätta oljor. Skapa en mjuk, naturlig look eller en mer intensiv look - samtidigt som dina ögonlock blir vårdade!" - Eleven.se. 

Jag har inte hunnit testa den än, förutom när jag swatchade den på handen. Men jag lär använda den som bas i många lila sminkningar. Föredrar att använda denna typ av ögonskugga som bas - och inte "ensam".

Pris: 160 kr/st HÄR.

Övre bilden är lånad från Eleven.se. Andra bilden är min.

» NEW IN - KICKS Sugar Lacquer "Black Diamond"

Det absolut största i nagellacksvärlden nu i höst måste, enligt mig, vara texturlack.
Säg ifrån om ni tycker jag har fel!

O.P.I fortsätter släppa massa fina varianter, IsaDora likaså. Även Kicks har släppt några stycken. (Säkert flera märken också, men det är dessa jag kommer på nu. Berätta gärna om ni vet något mer märke som släppt liknande lack!). 

Hur som helst bestämde jag mig iallafall för att testa ett av KICKS texturlack, som de kallar Sugar Lacquer. Jag köpte lacket "Black Diamond" och jag säger bara... wow. Det är hur fint som helst. Jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva färgen. Ibland ser den lila ut. Ibland ser den vinröd ut. Ibland ser den lite guldig ut. Hur som helst är det ett jättefint lack och det torkade ganska fort. (Saktare än O.P.I's Liquid Sand-lack dock.)

Pris: 79 kr/st


» NEW IN - MAC ES "Palace Pedigreed"

Jag hade för mig att det var jättemånga produkter från MACs nya Indulge-kollektion som jag ville ha, men när jag var inne på Kicks.se och kikade så föll jag bara för denna skuggan - "Palace Pedigreed". Färger som denna älskar jag! Den är ganska lik Sketch, också från MAC, fast PP drar mer åt det lila hållet, medans Sketch är rödare. 
 
Pris: 180 kr/st (Den är slutsåld på Kicks.se, men verkar finnas på på maccosmetics.com)


 
Palace Pedigreed VS Sketch

» Grattis mig själv på födelsedagen!

 

» NEW IN - MAC Paint Pot "Constructivist"

Jag är sedan tidigare frälst i MAC's Paint Pot "Painterly". "Painterly" är min absoluta favorit när det kommer till ögonskuggsbaser och jag använder den i princip varje dag. Jag har varit sugen på att testa en mörkare variant ett tag nu och när jag såg PixiWoo använda "Constructivist" visste jag direkt att det var den jag ville ha - och nu är den äntligen min! 

Har använt den idag som bas under en enkel brun sotning och jag är stormförtjust. Så himla fin färg!

» 40% på allt hos CherryCulture!

Blev nyss tipsad om att CherryCulture har 40% på ALLT! Helt galet. Jag ska nog in och fynda lite...

CherryCulture är en amerikansk sida som säljer märken som t.ex. China Glaze, NYX, Model In A Bottle, Jordana, Milani och Ardell till riktigt bra priser. China Glaze-lacken kostar t.ex. runt $4 (ordinarie pris) - och med rabattkoden blir de ÄNNU billigare!

Klicka på bilden för att komma till CherryCulture.

» TIPS: Lagerrensning på BeautyPlanet!

För några dagar sedan började Beauty Planets lagerrensning

Jag var snabb in och hittade massa produkter jag skulle vilja ha! Dock försöker jag ha ett litet inte-köpa-smink-uppehåll nu, så jag köpte faktiskt ingenting. Eller jo, hjälpte mamma beställa en palett som jag ska få i födelsedagspresent imorgon, hehe. (Den längst ner i detta inlägget.)

Men aja! Nu tänkte jag dela av mig av några godbitar jag inte skulle tacka nej till!
 
O.P.I-lack (110-135 kr) Finns många fler färger att välja emellan!

Elisabeth Arden Eight Hour Cream (159 kr/50 ml)
 
MAC Superglass (89 kr (!!!!!!!!!!!!)/st) <- SUPERDEAL
 
Macadamia Deep Repair Masque (109 kr/100 ml - 175 kr/250 ml - 299 kr/500 ml)
Too Faced Pixie Pin-Ups (199 (!) kr/st)
 
* Detta inlägg innehåller affiliatelänkar.
DVS - Om du klickar på en länk och sedan köper något på sidan så får jag en viss provision på summan du handlar för. Så om du vill "stödja" bloggen är det jättekul, annars är det bara du söker upp produkterna själv via Google :)

» NEW IN - China Glaze x4

Igår fick jag hem lacken jag fyndade på Members.com - och här är dom!
Electrify, Luxe and Lush, Galactic Gray, No Plain Jane
Electrify
 Luxe and Lush
 Galactic Gray
 No Plain Jane

» NEWS: Wayne Goss Brush Collection Launch

En av mina favorit-makeupartister är Wayne Goss. Jag har följt honom på YouTube hur länge som helst. 

Idag släpper han sin första egna kollektion med sminkborstar -  och jag vill ha allihopa... Dock kostar de en del, men jag funderar faktiskt på att unna mig åtminstone ett par stycken. Är extra sugen på att testa foundationborsten. 

Borstarna är lite dyrare pga att Wayne velat ha hög kvalité på borstarna och därför låtit dem göras för hand i Japan. Det är även bara han själv som ligger bakom borstarna (dvs inget sminkborstföretag). Han har alltså betalat för samtliga borstar med sina egna pengar. Allt för att kunna ta fram borstar som lever upp till hans egna krav och som han kan vara stolt över.

Pris: Borstarna kostar mellan £13 och £30/st.

Här hittar ni borstarna.

» Glöm inte att följa min nya smink-/nagel-/skönhets-Instagram!

Gjorde för ett litet tag sen ett Instagram-konto där jag bara postar skönhetsrelaterade bilder, eftersom självaste Anastasia Soare föreslog att jag skulle göra det. Att jag aldrig tänkt på det innan...? 
 
Följer ni det inte än, så tycker jag ska ni borde börja göra det! Hehehe... -> ComaHeartMakeUp
 
 
PS. Vet någon av er varför jag inte kan ladda upp bilder på bloggen via Google Chrome? När jag trycker på "Välj filer från din dator" så händer ingenting? Någon mer som har det problemet?

» NEW IN - MAC Pro Longwear Concealer

Detta är den sista produkten från min lilla KICKS-order - MACs Pro Longwear Concealer i NC15.

Pro Longwear Concealer är enligt mig världens bästa concealer. Den täcker jättebra, sitter kvar hela dagen och lägger sig inte i veck/linjer. Jag personligen har inga problem med finnar osv, så jag använder concealer mest för att highlighta under ögonen. Under sommaren har jag använt NC20, men den börjar bli för mörk för highlightening, så jag beställde hem en ljusare variant - NC15. 

Denna concealer är verkligen jättedryg. En pump är oftast alldeles för mycket - och det är väldigt svårt att få ut mindre än en pump. Men! Jag har kommit på hur man lätt kan få ut mindre. Trycker man ner pumpen försiktigt med tummen, så går det att få ut i princip hur lite som helst.

Pris: 180 kr/st


» En söndagsbloggpaus

Idag kommer bli en jobbig dag.
Jag ska till sjukhuset i Örebro. Vill inte gå in närmare på varför...
... men det har varit en jobbig vecka - och det kommer inte bli mindre jobbigt idag.
Så... jag tar en liten söndagsbloggpaus. Hoppas ni förstår. Vi hörs imorgon.

» NEW IN - MAC Prep + Prime Highlighter "Radiant Rose"

Detta är en av mina favoritprodukter från MAC. Jag använder den dagligen, så ni förstår antagligen "paniken" jag fick när den helt plötsligt tog slut tidigare i veckan, haha. Tog mig snabbt in på Kicks.se och beställde en ny!

Jag använder denna dels under ögonen för att highlighta + under/runt brynen för att definera dom. Tycker den är helt underbar - och framförallt smidig. Nu kommer jag dock bara använda den under/runt brynen - för jag tycker den är lite för rosa för min hudton. Har istället köpt en annan av mina favoritprodukter från MAC, Pro Longwear Concealer, fast i en av väldigt ljus färg, som jag ska använda under ögonen. (Kommer visa den senare ikväll eller imorgon.)

Pris: 220 kr/st
 
 

» NEW IN: MAC Eyeshadow "Coppering"

Fick hem två paket idag. Ett från KICKS som innehöll ett par av mina MAC-staples (+ skuggan jag ska visa i detta inlägget). Fick även ett paket med några superfina produkter från Eleven.se (tack!). Så nu har jag "massor" av produkter att visa er. Vi börjar med ögonskuggan från MAC!
 
Senast när jag beställde ögonskuggor från MAC trodde jag att jag beställt denna skuggan, men hade råkat klicka i en annan. Klant... Så nu var jag extra noggrann när jag skulle beställa den, så det inte skulle bli fel. Som tur var blev det rätt denna gången, haha!

Ögonskuggan heter iallafall "Coppering" och är orange/röd/"kopprig" (och passar utmärkt till blå ögon!)


» Tips! - 50% på China Glaze

Jag är medlem på en sida som heter Members.com. Där har de olika märken på erbjudande varje dag och varje erbjudade pågår i fyra (?) dagar. Ungefär som HauteLook, om ni hört talas om det? 

Idag påbörjade de en China Glaze-kampanj och de har massor av deras lack till 50%! (Bl.a. den nya höstkollektionen och masa holo-lack!). De kostar endast 49 kr/st från och med idag och fyra dagar framåt. Jag vet att många nagellacksjunkies hellre beställer China Glaze från USA där de kostar runt 3 dollar, men för er som föredrar att beställa från Sverige så är detta en superbra deal!

Jag hittade fyra lack jag blev sugen på och inte kunda låta bli att beställa. (Egentligen ville jag ha ungefär 29747 stycken, men man måste ju behärska sig, hehe...)

 
PS. Members.com har även 40% på O.P.I just nu. Den kampanjen pågår i tre dagar till. DS

» Recension: Nashi Argan Deep Infusion Masque

För några veckor sedan fick jag hem ett PR-paket som bl.a. innehöll produkter från hårvårdsmärket Nashi. Jag har nu hunnit testa produkterna ett tag, så jag tänkte berätta vad jag tyckte om dom. Först ut är deras Deep Infusion Masque.

Om produkten: (Från Hudoteket.se)
"En fuktighetsgivande inpackning berikad med en blandning av ädla naturliga inslag av organiskt ursprung (certifierad arganolja och linolja). Nashi Argan Deep Infusion Masque återställer ditt hårs idealiska struktur för lång tid framöver samt gör det mjukt, glänsande och silkeslent. Gör håret hanterbart och lätt att kontrollera samt skyddar håret mot all stress som det utsätts för. Vårdar och skyddar dessutom färgat hår."

Plus:
Jag har sedan jag fick hem denna produkt använt den en gång i veckan. Innan jag testade Deep Infusion Masque så var mitt hår en enda röra. Jag har ofta håret uppsatt i en slarvig "bulle", vilket gör att det slits jättemycket och skapar tovor. Jag blev jätteförvånad efter att ha testat denna inpackning för första gången. Nästa alla tovor var borta! De som inte retts ut kunde jag lätt borsta bort själv. Nu har jag använt den tre gånger och håret blir friskare och friskare för varje gång. Jag ÄLSKAR denna hårinpackning-/mask!

Minus:
Det enda jag inte gillar med denna produkt är priset. Den kostar 279 kr för 250 ml. Det gör att jag faktiskt inte kommer köpa den själv, tyvärr... Även om den är jättebra. Hade det inte varit för priset, så hade Nashis Deep Infusion Masque fått full pott. 
Jag ger produkten:
4/5 poäng

» Tips! - Min favoritfoundation till kanonpris

Klickade mig nyss in på Eleven.se och såg att de hade 20% på alla Clarins-produkter.

Som ni som följt min blogg ett tag antagligen redan vet så är Clarins Everlasting Foundation min absoluta favoritfoundation. Den täcker bra, men känns ändå inte tung på huden. Dessutom håller den verkligen hela dagen - speciellt om man lägger ett puder ovanpå (vilket jag alltid gör). 

Den var sen innan redan nedsatt till 295 kr (från 395 kr) och nu får man 20% extra, så den kostar endast 236 kr, vilket är en superbra deal! Jag kunde därför inte låta bli att klicka hem en i en ljusare nyans inför hösten/vintern. Nu under sommaren har jag använt 107 Beige, men under hösten/vintern brukar jag använda 105 Nude. 
 
Här hittar ni den!
 

» Dagens fråga - "Kan" du gå ut osminkad?

Jag själv har aldrig riktigt haft något problem med det. Visst, jag lägger hellre en liten stund på att t.ex. lägga bas och fixa brynen om jag inte riktigt känner för att sminka mig "ordentligt", men jag har inga problem med att gå ut helt osminkad heller.

Jag menar... Jag har inga problem med min hy. Jag har i princip aldrig finnar. Har haft mindre än tio finnar totalt under mitt liv, om man säger så. (Peppar, peppar, ta i trä.) Det enda jag "stör" mig lite på är väl att mina bryn är så glesa och ljusa.

Så... känner du dig bekväm med att gå ut utan smink?


» "NEW" IN - Essence Colour & Go-lack

Jag var 100% säker på att jag visat er dessa lack tidigare, men när jag sökte igenom bloggen hittade jag inget inlägg. Så... entra har jag inte visat dom eller så har inlägget försvunnit. Chansen finns alltså att jag redan visat dessa lack, men hoppas det inte gör något isåfall, hehe...

Dessa lack köpte jag när jag var nere i Kroatien i juli. Där nere säljer de flera olika märken som inte finns här i Sverige. T.ex. Essence, Catrice, Bourjois osv. Dessutom är allt mycket billigare! Fyndade en hel del. (Kollar ni i arkivet hittar ni fler smink-/nagelprodukter jag köpte där.)


Oh my glitter!, Time For Romance, Space Queen.

» Min födelsedagsönskelista! ♥

Den 26:e september fyller jag år och är några saker jag inte skulle tacka nej till!
(Nej, detta är inte alls en hint till min mamma... höhö.)
 
Seche Vite Top Coat (Finns HÄR) - Sleek Showstoppers Palette (Finns HÄR) - MAC "Freckletone" Lipstick (Finns HÄR) - KICKS Presentkort (Finns HÄR) - IsaDora Sugar Crush Nails "Emerald Crush" och "Wine Crush" (Finns HÄR och HÄR) - Stila In The Moment Palette (Finns HÄR).

» NEW IN - O.P.I-lack

För ett par dagar sedan fick jag hem lacken jag beställde från NordicFeel.se!

Var ju lite "orolig" över When Monkeys Fly som jag råkade beställa av misstag och att glitterhexagonerna i det skulle vika sig och krångla, men jag blev positivt överraskad! De höll sig faktiskt riktigt platta och låg hyffsat jämt med nageln. Nöjd!
 
Är så glad över att jag för en gång skull lyckades få hyffsat tydliga bilder, haha...
 

» RiRi ♥ MAC Fall Collection

Under den senaste tiden har Rihanna släppt en hel del produkter för märket MAC. Bl.a. läppstift. Vad jag vet så har de produkterna aldrig nått Sverige. (Rätta mig om jag har fel.) Men! Nu i oktober släpper hon en hel kollektion med massa olika produkter - och den kommer att säljas här i Sverige!

Kollektionen innehåller allt ifrån läppstift till ögonskuggor, borstar osv. 

Eye shadow x 4
- Her cocoa
- Smoked cocoa

Powder Blush 
- Bad Girl Gone Good

Cream Colour Base 
- Diamonds  

Powder Blush Duo 
- Hibiscus Kiss 

Pro Longwear Lip Pencil 
- Riri Woo
- Talk That Talk 

Veluxe Brow Liner 
- Deep Brunette
- Deep Dark Brunette 

Lashes
- #35
- #36

Liquidlast Liner
- Pointblack 

Extended Play Lash Mascara 
- Gigablack Black

Lipstick
- Nude Cool
- Who’s That Chick 
- RiRi Woo 
- Talk That Talk

Lipglass
- RiRi Woo 

Brushes
- 282SE Duo Fibre Shader
- 187SE Duo Fibre Face


» Fina höstläppstift! ♥

Imorse var det riktigt kyligt ute, så jag fick leta fram höstjackan. I fickorna på den hittade jag massa läppstift-/produkter från förra hösten. Bl.a. dessa två som jag stormförtjust i. 

Vilket/vilka är era favoritläppstift-/produkter nu i höst?

Bilderna är från min smink-Instagram. Följ mig! -> comaheartmakeup

» ÅH!!!!!!

Nu minns jag varför jag ändrade från den har bloggdesignen...... Det finns inget "Sök i bloggen"-fält.
Någon som vet hur jag får dit ett? Eller måste jag byta design igen? :(

» Mina MAC-skuggor

Äntligen har jag fyllt min första Z-palett med endast MAC-skuggor! 
 
MAC's skuggor är mina absoluta favoritskuggor. Visst, de kostar en del - men jag tycker att de absolut är värda det. Jag hoppas att jag kommer kunna samla ihop så jag till slut har varenda skugga! Det lär dock dröja innan det händer, men... en dag så! 

Vilken/vilka av nedanstående skuggor tycker ni är finast? OCH! Har ni några favoritskuggor från MAC?

Första raden: Shroom, Vanilla, Brule, All That Glitters, Romp, Expensive Pink, Star Violet.
Andra raden: Shale, Copperplate, Satin Taupe, Concrete, Mystery, Swiss Chocolate, Cranberry
Tredje raden: Cork, Nehru, Carbon, Signed Sealed, Brun, Sketch, Beauty Marked
Fjärde raden: Goldmine, One-Off, Humid, Parfait Amour, Stars N Rockets, Hepcat

» O.P.I-lack till kanonpris

Gillar ni O.P.I-lack, men tycker att de är för dyra? Då ska ni klicka er in på NordicFeel.se! 

Köper man fyra lack eller mer så betalar man endast 69 kr/st för lacken. Köper man tre eller färre kostar de 99 kr/st. Jag tycker att det är kanon med tanke på att ord.priset är 150 kr/st. Det finns hela 175 lack att välja emellan. In och fynda!

Jag beställde nyss dessa:
When Monkeys Fly, Pink Yet Lavender, In My Back Pocket, Lady In Black, Over The Taupe
 
PS. When Monkeys Fly råkade jag beställa av misstag, haha... Det märks att jag sovit dåligt under helgen. Skulle egentligen beställa ett annat, men råkade klicka upp WMF istället :( Är inte stormförtjust i swatch-bilderna jag sett på WMF, så får se om jag kommer tycka om det...

» En kort paus

Kommer spendera helgen i Göteborg, så jag tänker ta en liten bloggpaus i ett par dagar. 
Ses snart! 
 
Under tiden kan ni väl svara på denna frågan: Har ni nyligen upptäckt någon ny favoritprodukt? Ge mig tips!


» Mina favorit-blushes från MAC

Syns tydligt vilken färg på blushes/rouger jag föredrar :') 
 
1. "Style" (Frost-finish)
2. "Margin" (Frost-finish)
3. "Utterly Game" (Mineralize Blush) - Limited Edition
4. "Alpine Bronze" (Mineralize Blush) - Limited Edition
5. "Melba" (Matte-finish)
6. "Pink Swoon" (Matte-finish)
 
De flesta av dessa finns att köpa på Kicks.se eller MAC Cosmetics. (Ej de som är LE.)

» Blog Your Heart Out-Award

Jag har fått ett "Blog Your Heart Out-Award" från Camellis. Tack! ♥
 
När man har fått ett BYHO-award så ska man svara på några frågor och sedan "tagga" fem andra personer. Egentligen ska man tagga personer som har under 100 följare på Bloglovin, men jag struntar i den biten och taggar bloggar jag gillar, för det verkar som man inte kan se hur många följare andra bloggar har nu (?).

Följer ni mig inte på Bloglovin redan, så borde ni göra det! Hehe... Klicka på ikonen nedan för att göra det!
 
Follow on Bloglovin
 
Frågorna:
1. Vad eller vem uppmuntrade dig att börja blogga?
Första gången jag skapade en blogg var någon gång i högstadiet. Det var då "alla" läste Kenzas, Stina-Lees, Blondinbellas (och Kissies?) bloggar. Så jag antar att det var deras bloggar som inspirerade mig till att börja blogga. Då bloggade jag mest om min vardag. Sen dess har jag haft 1000 olika bloggar. Det är inte förrän i augusti förra året jag bestämde mig för att börja blogga om smink/skönhet. Tror att det var Linda Hallberg och hennes blogg som fick mig att börja med det faktiskt.

2. Hur valde du ämne att blogga om?
Var väl inte så svårt egentligen. Smink är det bästa jag vet. "Det föll sig naturligt".

3. Någonting som de flesta inte känner till om dig?
Tar för givet att "de flesta" innebär "de flesta som läser min blogg" nu...
- Jag tränar/tävlar i bowling. 
- Jag hoppade av gymnasiet, men håller på att läsa mot slutbetyg på distans-komvux nu. 
- Jag är väldigt lång. (180-181 cm)
- Jag har haft problem med bl.a. panikångest och social fobi sedan jag var ca 14. Mår dock mycket bättre nu.

4. Vilka tre ord beskriver din stil?
Riktigt. Tråkig. ATM. Haha...

5. Vad gillar du att göra när du inte bloggar?
Gillar att umgås med vänner, även om jag inte gör det lika ofta som jag skulle vilja. Gillar även allt som har med smink att göra. Kan sitta i timmar och bara kolla igenom min "sminksamling"/swatcha produkter/planera looker/osv. 

Mina nomineringar går till:
BeautyByM
Sofie 
Emma
Molkan
Frida


» Månadens favoriter - AUG 13

Insåg nyss att jag inte gjort ett "Månadens favoriter"-inlägg sedan i maj (!), så nu är det verkligen dags!


Samtliga bilder i kollaget är från Google.

1. MAC Eyeshadow "Concrete"
Använder denna skugga dagligen till mina bryn. Det är den perfekta färgen för mina bryn. Speciellt när jag har applicera Anastasias Brow Wiz i färgen "Brunette" under. 

2. Make Up Store Multi Lash Mascara
Denna mascara fick jag när jag började prenumerera på någon tidning och sedan dess har jag älskat den! Den separerar och ger längd till fransarna superbra!

3. Essence I ♥ Stage Eyeshadow Base
Denna köpte jag när jag var i Kroatien i juli. Hade hört EleventhGorgeous-systrarna prata om den innan och sagt att den påminner mycket om MAC's Paint Pot, som jag älskar, blev jätteglad när jag hittade den nere i Kroatien. Efter att ha testat den så kan jag säga att EG-systrarna har rätt. Den är faktiskt jämförbar med Paint Potsen från MAC. Även om konsistensen på produkterna inte är den samma, så blir resultatet i princip det samma på ögonlocken. 

4. IsaDora Wonder Nail "Purple Reign"
Detta lack ingår i IsaDoras höstkollektion. Jag vet inte vad det är med detta lack, men det håller så himla bra. Har tidigare upplevt att IsaDoras lack alltid chippar sig samma dag som man applicerat det, men detta hade jag i tre-fyra dagar en gång. Sen är ju färgen helt underbar... Perfekt höstfärg.

5. Clarins Everlasting Foundation 
Okej. Detta är nog 100:e gången jag skriver om denna foundation i min blogg, men vad ska jag göra? Det är ju min favoritfoundation! Sedan jag "hittade" denna för ca två år sedan har jag inte lyckats hitta någon som toppar den. Jag klarar mig inte utan den helt enkelt! Så fort den tar slut beställer jag hem en ny. Den täcker superfint samtidigt som det känns som man inte har något på huden. Den låter även mina fräknar lysa igenom till en viss del, samtidigt som den döljer "rödheten" jag har på kinderna ibland. ÄLSKAR!
 
6. Rimmel Stay Matte Powder
Perfekta pudret att använda ovanpå Clarins Everlasting Foundation. Kombinera dessa och du har en bas som håller hela dagen. Detta puder är även superbilligt. Jag köper det från FeelUnique.com för ca £4, ca 40 kr. 

7. Sigma Eyeshadow Brush "E55"
Den perfekta penseln/borsten till att packa på skuggor på ögonlocket. Finns inte så mycket mer att säga egentligen. Den är helt enkelt grym!

8. Mac Bronzer "Refined Golden"
Denna bronzer ser glittrig ut i förpackningen, men jag har aldrig sett skimret i ansiktet efter applicering. Den ser matt ut då - och jag ÄLSKAR den. Har använt den varje dag sedan den släpptes med Temperature Rising-kollektionen i somras. 

» NEW IN - Maybelline 24 HR Color Tattoo "Permanent Taupe"

"Permanent Taupe" är en taupe-färgad gel-/krämskugga. Jag planerar att använda denna som bas till sotningar osv, istället för min hudfärgade go-to-bas (MAC's Paint Pot i färgen "Painterly") för att göra dom lite mer intensiva. 

Har sedan tidigare fyra andra varianter av Maybellines 24 hr Color Tattos och vet därför att de sitter som berget hela dagen och om man använder vanliga skuggor ovanpå så stannar även de kvar hela dagen. 

Pris: ca 95 kr/st (i butik i Sverige). 50 kr på FeelUnique.

Swatch

» Bloggen har fått sig ett lyft!

Bytte till en design som är väldigt lik min gamla. Sen har även supergulliga Molkan gjort en jättefin header åt mig. Jag är såååå nöjd med den. Tack så jättemycket! ♥ Nu ska jag nog bara ta och ändra bilden på mig själv i sidspalten, men jag vet inte till vilken... Kanske får ta en ny.

Vad tycker ni om det nya utseendet på bloggen? :)

» Nashi Argan

Tidigare i veckan fick jag hem ett presspaket som bl.a. innehöll nagellacken från O.P.I som jag visade igår, hårprodukter från Vision Haircare, massa choklad från Anthon Berg samt dessa hårvårdsprodukter från Nashi Argan

Jag har inte använt någon av produkterna än, men jag ser verkligen fram emot att göra det då mitt hår är en enda stor röra. Det är så tovigt att jag börjar få dreadsliknande partier, haha... Är nog inte så speciellt bra att gå med "hårbulle" varje dag. Hoppas detta kan vara räddningen!

Har ni testat någon av produkterna? Om inte, skulle ni vilja testa?
... och vill ni se en recension på produkterna när jag hunnit testa dom ett tag?


 
Nashi Deep Infusion Masque 279 kr/250 ml
En fuktighetsgivande inpackning berikad med en blandning av ädla naturliga inslag av organiskt ursprung (certifierad arganolja och linolja). Nashi Argan Deep Infusion Masque återställer ditt hårs idealiska struktur för lång tid framöver samt gör det mjukt, glänsande och silkeslent. Gör håret hanterbart och lätt att kontrollera samt skyddar håret mot all stress som det utsätts för. Vårdar och skyddar dessutom färgat hår.

Nashi Argan Oil 279 kr/100 ml 
Arganoljan är en sällsynt dyrbar olja pg a den långa och arbetsintensiva processen. Den har varit känd i århundraden av Berberfolket av Marocko för kosmetik, medicin och näringstillskott. Vetenskapliga studier har kommit fram till att denna olja kan stimulera de vitala cellernas funktion. Den ger näring och är fuktighetsgivande på djupet.

Nashi Argan Shampoo 189 kr/200 ml (Sample-size på bilden.)
Ett fuktighetsgivande schampoo berikad med en blandning av ädla naturliga inslag av organiskt ursprung (certifierad arganolja och linolja). Nashi Argan Schampoo rengör skonsamt samtidigt som det återställer hårets idealiska fuktbalans och gör håret mjukt och glansigt samt vårdar färgbehandlat hår.

Nashi Argan Conditioner 189 kr/200 ml (Sample-size på bilden.)
Ett fuktighetsgivande balsam berikat med en blandning av ädla naturliga inslag av organiskt ursprung (certifierad arganolja och linolja). Nashi Argan Conditioner tar bort trassel och ger fukt samt återställer hårets naturliga välbefinnande utan att tynga ner. Det vårdar håret och skyddar även färgbehandlat hår.
 
Faktan och prisuppgifterna omprodukterna är kopierade från Hudoteket.se.

» Ny design på bloggen

Jag skulle vilja ha en ny design på bloggen. En ganska enkel, men snyggare än den jag har nu. Den jag har nu är så... tråkig. Vet ni någon sida eller så där man kan hitta designer? Eller vet ni någon som gör designer utan att ta 500000000 kr för det? Eller det kanske rent av att någon av er som är duktig på att göra designer? Tar gärna emot tips och hjälp!

Skulle gärna ha en ny header också, men jag är så usel på att göra såna... Någon av er som läser som är duktig och lust att göra en? (Ni skulle självklart få skriva med en länk till eran blogg/erat namn på headern isåfall.)

En gammal design.