» Make Up Geek Foiled Eyeshadows

Dog och kom till himlen ungefär fem gånger om när jag såg MUG's nya "foiled eyeshadows" för första gången. Var snabb att förbeställa några stycken - och i fredags kom dom! 
Egentligen finns det inte så mycket att säga om dessa skuggor mer än att de är FANTASTISKA och att pigmenteringen är insane. Jag önskar att jag kunde fånga hur fina de är IRL på bild, men det gick banne mig inte. Insåg efter jag testat dessa att jag behöver de resterande fyra skuggorna i mitt liv också, men det får vänta lite... 

Jag ska dock tillägga att jag blev lite besviken på den lila skuggan. Den var inte alls lika krämig och pigmenterad som de andra skuggorna. Var tvungen att "jobba fram" färgen till swatchen. 
 
Pris: $9,99/styck. (Eller alla 10 för $89.) -> HÄR.
 
Grandstand, Mesmerized, Showtime, Flame Thrower, Houdini, Caitlin Rose

» Ibland blir det inte som man tänkt sig...

Merparten av er lär ha märkt att uppdatering här på bloggen varit rent ut sagt skit de senaste månaderna.
Tänkte att jag kanske borde förklara varför, vilket är lite lättare nu när jag själv vet varför också.
 
Jag är helt enkelt utbränd. Läkaren konstaterade det ganska snabbt på vårat möte i torsdags. 
Jag har sedan länge (runt åtta år) haft problem med panikångest, socal fobi, depressioner hit och dit osv (vilket jag berättat om tidigare) och jag tänkte först att jag kanske var inne i en av mina sämre perioder och sköt därför fram att gå till läkaren. Fast när till och med folk runt om mig märkte att något var fel (brukar vara bra på att dölja sånt) och bad mig söka hjälp så gjorde jag det. I torsdags var jag alltså där och det konstaterades att jag är utbränd.
 
Är egentligen inte förvånad. Jag har under hösten jobbat tre dagar i veckan samtidigt som jag pluggat i över 100% takt. I kombination med det har det varit mycket bowling, en blogg som ska skötas osv. Eftersom mitt psyke redan är såpass skört så var detta vad som krävdes för att det skulle smälla ihop. 
 
Jag har samtidigt ändå ganska svårt att förstå själv att jag är utbränd. Jag känner rent generellt att de ansträngningar jag haft nu under hösten är något jag borde klara. Samtidigt inser jag ju att något inte riktigt är som det ska när det gått så långt att jag t.ex. kan sitta på golvet med en tvätthög som behöver vikas framför mig och av någon anledning inte kan förmå mig att börja vika den utan istället börjar gråta av frustration för att kroppen "blockerar" mig från att göra något.
 
... men jag tänker INTE sluta blogga. 
Jag gillar ju att dela med mig av åsikter, visa fina nya produkter osv med er. 
Nej, jag kommer självklart inte orka blogga lika ofta som jag tidigare gjort (dvs innan nu i höst). Det kanske blir lite sporadiskt, som det är nu. Förhoppningsvis får jag tid att vila i jul och då ska jag försöka hitta extra bloggork! 
 
Kram.
/Magda.

» 25% rabatt + gratis frakt hos House Of Lashes!

I fredags var det Black Friday och idag är det Cyber Monday!
För er som inte vet så är Black Friday vad de i USA kallar dagen efter Thanksgiving och då är det "galna reor" i princip överallt. Folk är helt galna! Cyber Monday är som Black Friday, fast online - och måndagen efter Thanksgiving. 
 
Hur som helst! Jag har tycker inte direkt att det har varit några bra deals i år. Åtminstone inte som intresserat mig. Förutom en! House Of Lashes har 25% rabatt på ALLT + fri frakt. Jag har jättelänge varit nyfiken på att testa deras fransar, men det har aldrig blivit av. Nu har jag dock klickat hem sex stycken olika par.
 
Koden ni ska använda för att få rabatten är "THANKFUL" :)
(Idag är sista dagen det går att använda koden.)
 
 
Pris: Fransarna kostar mellan $7 och $14 per par och ni hittar dom HÄR.
(Frakten kostar egentligen minst $8,95, men är som sagt just nu gratis!)
 
* Vill poängtera att jag INTE får varken betalt eller produkter för att skriva detta inlägg.
Jag skriver helt enkelt om det för att jag tycker att det är en bra deal som jag vill tipsa om!