» Räddaren i nöden för tunt och platt hår!

"Thicker från Vision Haircare är stylingprodukten som ger ditt hår fantastiskt glans & volym! Thicker fyller ut hårstråt samtidigt som den återfuktar och skyddar mot dagligt slitage. Tack vare den vårdande formulan klarar Thicker även av frekvent värmestyling! Thicker har medium stadga och ger en naturligt mjuk känsla, samtidigt som den reducerar friss genom att separera och kontrollera håret. 
- Good PR.


Jag fick Thicker från Vision Haircare för prov för några dagar sedan. Thicker är en produkt som ska ge illusionen av tjockare hår samtidigt som den ska ge volym. Funkar den? JA! Jag testade den för första gången idag. Jag började med att tvätta håret och masserade sedan in Thicker i hela håret. Sen fönade jag det, och wow. Det fungerade verkligen! Normalt sett efter jag tvättat och torkat håret brukar det ligga som slickat mot huvudet, men nu kändes det "fylligare" och mer luftigt. Jag ska även tillägga att jag har ganska tjockt hår, naturligt. 

Pris: 169 kr/150 ml. Säljs hos professionella frisörsalonger och på webben. (Hittar den dock ingenstans på webben...)

» The Body Shop Spring Trend Make Up 2014

 
Nu inför våren, den 12:e februari närmare bestämt, släpper The Body Shop en liten vårkollektion med fyra sminkprodukter. Två Shimmer Cubes och två Lip Gloss

Jag blev väldigt förvånad när jag swatchade den bruna varianten av Shimmer Cubes:arna. Jag hade förväntat mig att det skulle vara väldigt skira skuggor, men de var riktigt pigmenterade! Älskar den kopparfärgade och den mörkbruna skuggan. Dock var den rosa varianten lite mer som jag hade förväntat mig. Väldigt skira skuggor. 

Efter att ha läst om läppglansen och hur "hemsk" doften på "Rose"-varianten tydligen skulle vara vågade jag nästan inte testa den ens, haha. Jag blev dock positivt överraskad och förstår inte riktigt vad alla "gnäller" över när det kommer till den doften. Jag har ingenting emot den! Visst luktar "Vanilla" snäppet godare, men jag gillar doften på båda. Dock tycker jag färgerna är lite "blaha". De påminner mycket om varandra när man applicerat dom på läpparna (dvs båda är jätteskira och ger läpparna en genomskinlig glossig finish med massa skimmer/glitter.) Tror dock att de kan vara fina över läppstift. Får ta att testa det...
 

UTAN bas.
Shimmer Cubes 4x3.5g - 295 kr
Dessa set med fyra individuella skimrande ögonskuggor med lång hållbarhet kan användas med fuktad eller torr pensel. Skuggorna har en hög procentandel av skimmer och pärlemor i en formula som gör att de inte lägger sig i ögonvecket. Dermatologiskt och oftamologiskt testade. Nya nyanser: Brown nr 30 och Pink nr 26.


 
Lip Gloss 12ml - 130 kr
Våra populära läppglans som fuktighetsbevarar, är fyllda med glittrande lyster och ger härlig färg. Läpparna blir mjuka och lena tack vare formulan som är berikad med vitaminer och ekologisk Community Fair Trade-producerad kokosnötsolja.Dermatologiskt och oftamologiskt testade. Nya nyanser: Rose och Vanilla.
 
Infon i detta inlägg är lånad från TheBodyShop/MyNewsdesk.

» NEW IN - Esmaltes Da Kelly-lack

Här kommer bilder på de tre lacken jag köpte från Esmaltes Da Kelly! Dessa fick jag 60% rabatt på.

Måste även tillägga att Llarowe förtjänar en tumme upp. Trots superrea och massor av beställningar så dröjde det inte överdrivet länge innan jag fick hem mina lack. Vet sidor som tar himla lång tid på sig vid liknande reor... Så, tummen upp till Llarowe!

» Make Up Of The Day - 25/1-14

 
Ögon/Eyes:
- The Balm Put A Lid On It Eyelid Primer
- MUG ES "Beaches & Cream"
- MUG ES "Creme Brulée"
- MUG ES "Cocoa Bear"
- MUG ES "Bada-Bing"
- MUG ES "Shimma Shimma"
- Stargazer Velvet Palette
- Make Up Store Eyeliner Pencil "Tropical"
- Make Up Store Multi Lash Mascara
- Wet N Wild Gel Liner "Little Black Dress"
- Eylure "101" Lashes 
 
Ögonbryn/Eyebrows:
- Anastasia Bold & Beautiful Kit Vol 1
- Anstasia Tinted Brow Gel "Brunette"

» Tre fantastiska lack från HITS

För ett tag sedan hade Llarowe 60% på några av märkena de säljer.

Jag kunde inte låta bli att klicka hem några lack, sex stycken närmare bestämt. Tre från HITS (som inte var på rea tyvärr) och tre från Esmaltes Da Kelly. Ska börja visa er HITS-lacken (som är ungefär hur fina som helst...!!!). Tyvärr kan jag inte visa nagelbilder, då jag bröt nio av tio fingernaglar på träningen i tisdags. Suck... Men det kanske kommer längre fram när mina naglar är lite mer representabla, haha... 

» Påfyllning av "staples"

Visst är det typiskt när i princip alla ens "staples", dvs produkter man "måste" ha, tar slut samtidigt?
Under den senaste veckan har min brow wiz, MAC-highlighter, MAC-concealer och brush cleaner från Kicks tagit slut. Så himla surt! Men men... nu har jag beställt nya iallafall. Hoppas de kommer på måndag! 
 
 

» Apolosophy Bronzing Powder 02 Dark Bronze

Härom veckan fick jag hem ett paket med godbitar från Apolosophy/Apotek Hjärtat.

En av produkterna var deras bronzer i färgen "02 Dark Bronze". Tyvärr är det alldeles för mörkt/orange för mig. Men jag gillar hur lätt det glider på - och jag har burit det hela dagen idag och det syns fortfarande lika mycket nu som tidigare idag när jag applicerade det, så hållbarheten är ingenting att klaga på! Skulle gärna vilja testa den i en ljusare nyans. Rekommenderas!
 
Pris: 119 kr hos Apotek Hjärtat.


 

» Nashi Deep Infusion Hair Masque

Jag har tidigare skrivit en recension på denna produkt HÄR, men jag känner att jag måste hypa den ännu lite mer. 


Jag tror inte riktigt jag förstod hur mycket jag älskade Nashis Deep Infusion förrän den tog slut. Under tiden jag regelbundet använde DI så var mitt hår hur lätt som helst att reda ut. Nu har tovkaosen återkommit och jag drar mig nästan från att tvätta håret (fräscht Magdannn!!!!) pga att det är så jobbigt att reda ut håret. 

Det finns inte ord för hur fantastisk denna inpackning är alltså. Har ni också kaoshår så rekommenderar jag verkligen denna! Det enda som är lite surt är priset. Är därför jag tvekar på att köpa den själv... Men känner ni att ni vill/kan spendera en ordentlig peng på en grym inpackning så ska ni satsa på Nashis Deep Infusion Hair Masque!
 
Pris: Rek. pris 279 kr, men finns för 239 kr på Lyko.se 

» Mina favoriter - just nu!

Var ganska längesedan jag gjorde ett "Mina favoriter"-inlägg, så tänkte jag skulle visa lite grejer jag använt flitigt den senaste tiden!
 
 
Aaaah! Denna parfym luktar så himla gott. Har burit den varenda dag sedan jag köpte den för några veckor sedan. Märker hur jag börjat dra mig mot mindre sockersöta parfymer (Britney Spears, Escada osv) och mer mot "vuxnare" (kan man säga så?) dofter, som denna. 
 
Jag är verkligen ingen primertjej. Har aldrig känt behovet av en primer, förrän efter jag testat denna. Denna gör att huden ser flawless ut efter man applicerat basen. Jag upplever även att den gör att foundationen sitter längre. Jag gillar!
 
No7 Stay Perfect Foundation (Vet ej om den börjat säljas i Sverige än. Hittar den ingenstans...)
Jag har använt denna foundation i princip varje dag sedan jag fick hem den i ett utskick från VASS PR. (Kan ni förstå att jag gått utan Everlasting från Clarins i ca två veckor?!) Skulle vilja påstå att den har lätt/medium-täckning, men att den går att bygga upp. Älskar att bära den ovanpå Airbrush Away-primern. 
 
Har de senaste månderna gått ifrån min älskade MAC-bronzer "Refined Golden" och använt denna. Anledningen till det är egentligen bara att "Refined Golden" har hamnat på tredje våningen och jag sminkar mig på första våningen = jag har varit för lat för att hämta den. Lite tragiskt, hahaha. MEN! "Hoola" är en fantastisk bronzer som har hamnat i skymundan hos mig innan. Och vet ni... när jag använde den i förrgår så nådde jag botten på den, WOHO! 
 
Min kära "Painterly"-Paint Pot från MAC tog ju slut för ett tag sedan. Beställde då hem en annan variant då "Painterly" var slut i lager. Självklart var den lite mörk... Så bestämde mig för att testa PALOI från The Balm. Det ångrar jag inte för fem öre! Den påminner mycket om Urban Decays Primer Potion, men är lite mer täckande. (Skulle vilja påstå att jag föredrar denna över UD's Primer Potion). 
 
The Body Shop Hand Cream "Cranberry Joy" (Tyvärr slutsåld online, men kan finnas i butik!)
Cranberry Joy är min favorit av TBS tre juldofter och denna handkräm har jag haft ståendes bredvid sängen ett bra tag nu. Den återfuktar bra och luktar, självklart, supergott... Gillar den verkligen! 
 
Superfin taupig/brun färg som jag grävde fram för ett tag sedan och har älskat extra mycket den senaste tiden. Är verkligen störtförtjust i taupiga/bruna lack. 
 
Ååååh! ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR denna! Med denna kan man skapa allt från korkskruvar till bohemiska lösa lockar som håller hur länge som helst. (Hållbarheten beror självklart även på kvalitén på ens hår...) Vill ni se ett exempel på hur jag brukar locka håret med den så kan ni se det HÄR.
 
Som jag skrivit tidigare älskar jag Judy och hennes YT-kanaler och kunde därför inte låta bli att klicka hem paletten hon tagit fram tillsammans med BH Cosmetics. Ångrar inte att jag gjorde det för fem öre. Den är alldeles fantastisk! Skuggorna är pigmenterade och det finns både matta och skimriga skuggor. 
 
När min favoritsminkborttagning från Forever Living (Aloe Vera) tog slut rotade jag runt bland produkter jag fått hem för test och hittade denna. Har använt den dagligen i ungefär en månad nu och jag tycker verkligen om den. Den tar bort sminket hur lätt som helst och den torkar inte ut huden, vilket är perfekt speciellt nu under vintern.


» Följ mig gärna på Instagram!


» Happy Hands "Lady Goodman"

Här kommer ett till lack jag köpte från Edgy Polish-rean! "Lady Goodman" från Happy Hands. LG är en "mjölkig" lila färg med lila, rosa och guldigt glitter i (enligt Happy Hands). Jag tyckte mig även se silvrigt hologlitter, men jag kanske är färgblind...
 
Som ni kanske vet ÄLSKAR jag ljuslila nagellack och har onödigt många i just den nyansen. (Kanske t.o.m råkade beställa ytterligare ett för typ 45 minuter sen...) Så jag kunde inte låta bli att klicka hem detta. Tyvärr finns det inte kvar på EG, men den finns på HH's Big Cartel för ett ännu lägre pris än vad jag betalade ($7.50).
 
Vill ni se nagelbilder på detta lack så har Sminkan det på hennes (och Emmas) blogg.

» Make Up Of The Day - 15/1-14

Har postat en sminkning med samma färgkombination som jag använt i denna sminkning tidigare, men denna är liiite annorlunda.
+ Jag kände att jag var tvungen att posta något nu. Mvh världens sämsta bloggare.


 
Ögon/Eyes:
- The Balm Put A Lid On It Eyelid Primer
- MUG ES "Creme Brulée"
- MUG ES "Cocoa Bear"
- MUG ES "Chickadee"
- MUG ES "Envy"
- MUG ES "Bada-Bing"
- MUG ES "Corrupt"
- MUG ES "Shimma Shimma"
- Wet N Wild Gel Liner "Little Black Dress"
- MAC Eye Kohl Pencil "Smolder"
- MUS Glitter Eyeliner "Royal Gold"
- YSL Volume Effet Faux Cils Mascara
- Red Cherry Lashes #43
- Tejp
 
Ögonbryn/Eyebrows:
- Anastasia Brow Wiz "Medium Ash"
- Anastasia Tinted Brow Gel "Brunette"
- Anastasia Bold & Beautiful Kit Vol 1

» Pahlish "Still Alive"

Just nu har Edgy Polish rea på massor av lack - och använder man koden "FINALSALE" så får man 15% extra i rabatt. Rean pågår till imorgon, så passa på om ni vill in och fynda lite fina lack!
 
Jag klickade hem tre lack. Ett från Bootie Babe, ett från Happy Hands och ett från Pahlish - som jag ska visa er nu. Lacket från Pahlish heter "Still Alive" och beskrivs såhär: "This shade, inspired by the GLaDOS control room, is a saturated teal base packed with iridescent green glitter and gold micro flakies. This shade has a green to blue duochrome shift." Jag älskar det!

HÄR
hittar ni Edgy Polish-rean.

» Technic Eyeshadow Palette "Metalix"

Här kommer bilder och swatches på den andra Technic-paletten jag köpte på Dollarstore (för 30 kr) för ett tag sedan. Skuggorna i denna palett är lika pigmenterade som i den andra varianten. Det enda jag inte gillar med denna palett är att några av skuggorna är väldigt lika varandra, men det känns ändå som något man kan ta eftersom paletten är såpass billig.
 

» Deborah Lippmann Lipstick "Drops Of Brandy"

Deborah Lippmann är ett märke som de flesta antagligen känner till pga deras nagellack. Så var det för mig iallafall! För ett tag sedan släppte de dock läppstift (någon som vet om de släppt fler sminkprodukter?) och jag har fått möjligheten att testa ett utav dom - "Drops Of Brandy". 


DOB är en brunröd färg med glitter/skimmer i. Ingen färg jag hade valt själv, men oväntat fin! När jag swatchade den på handen tyckte jag att det såg riktigt fint ut. Sen applicerade jag på läpparna och där kom besvikelsen. Mina läppar var då lite torra, så det blev jätteojämnt och inte speciellt fint... (Ni ser på läppswatchen nedan...) Men har man inte torra läppar/ser till att skrubba dom ordentligt innan så tror jag att man slipper det problemet. 

Pris: 295 kr/st. (Någon som vet var? Hittar dom inte på någon svensk sida.)

 

» DuWop Cheek Venom "Diamondback"

Strax innan jul fick jag hem ett paket med massa godbitar från VassPR. Bl.a. detta rouge från DuWop i nyansen "Diamondback"
 
 
"Cheek Venom är ett skonsamt rouge som återfuktar och mjukgör samtidigt som den stabiliserar åt hyn. Venoms specifika blandning av eteriska oljor ger en lätt och subtil doft. Resultatet blir härligt glödande kinder med ett långvarit resultat. Produkten är fri från parabener, sulfater, petrokemikalier, ftalater, modifierande organismer, PPG, MEA/DEA, formalehyd och tricoslan. Appliceras med fingertopparna eller en borste."
 
Jag personligen älskar färgen. Någon jag inte älskar lika mycket är doften. Jag tycker verkligen att det luktar pyton, om man får uttrycka sig så. Jag har dock inte testat det ännu, så vet inte hur mycket det luktar när det väl är applicerat.

Pris: 245 kr HÄR.

» Technic Electric Eyeshadow Palette

På annandagen var jag i Charlottenberg och shoppade.

Inte allt för längesedan så öppnade Dollarstore där, så var tvungen att gå in och kika. Första jag såg var sminkavdelningen. Kunde ju inte låta bli att titta vad som fanns... Dock fanns det inte så jättemycket som intresserade mig, förutom två ögonskuggspaletter från Technic (ett märke jag aldrig hört talas om förut), som jag köpte med mig hem. Tänkte nu visa en av dom - "Electric"
 
Paletten i sig är utformad som Sleeks ögonskuggspaletter och innehåller 12 skuggor. Jag blev jätteförvånad när jag testade swatchade skuggorna alldeles nyss. Dj*vlar vilken pigmentering och vilka fina skuggor! Hittills är jag jätteimponerad. Jag har dock inte testat att bära skuggorna, så vet inte om de blir lika pigmenterade på ögonlocken, men jag antar det...  

Och vad kostade paletten? 30 KRONOR! Kaaaap!
 
Swatches UTAN bas.

» Mina favoritlösögonfransar

Jag använder i princip alltid lösögonfransar när jag sminkat mig "ordentligt" (dvs inte bara bas + bryn t.ex.).

Mina naturliga fransar är ju jättekorta, så jag "måste" använda lösfrallor för att få liv i mina sminkningar. Just nu är mina absoluta favoriter #43 från Red Cherry. De är superfina (och väldigt långa) + riktigt billiga! De påminner om Wispies från Ardell, men enligt mig är dessa mycket finare och fylligare. 
 
Pris: Jag beställer mina från MakeUpGeek för $2.50/par, dock är de slutsålda där. Men vet att de finns på eBay osv också!
 

» Make Up Of The Day - 2/1-14

Vet ni hur frustrerad man blir när man gjort en jättefin sminkning som sen ser dötråkig ut på bild? IRL glittrar det massor och man ser det röda och orangea längst med nedre fransraden betydligt mer. Dumma vinterljus som gör att man tvingas ta kort med blixt...
 
 
Ögon/Eyes:
- The Balm Put A Lid On It Eyelid Primer
- MUG ES "Shimma Shimma"
- MUG ES "Beaches & Cream"
- MUG ES " Creme Brulée" 
- MUG ES "Cocoa Bear"
- MUG ES "Bada Bing"
- MUG ES "Bitten"
- MUG ES "Drama Queen"
- MUG ES "Chickadee"
- MUG ES "Corrupt"
- MAC Glitter "Reflects Gold"
- Wet N Wild Gel Liner "Little Black Dress"
- Make Up Forever Waterproof Eyeliner Pencil 
- YSL Volume Effet Faux Cils Mascara
- Red Cherry #43 Lashes
 
Ögonbryn/Eyebrows: 
- Anastasia Brow Wiz "Medium Ash"
- Anastasia Bold & Beautiful Kit Vol 1
- Anastasia Tinted Brow Gel "Brunette"

» NEW IN - Make Up Geek Eyeshadows

Ska börja med att säga GOTT NYTT ÅR! Hade ni en bra nyårsafton?
Om ni har bilder på era nyårssminkningar-/manikyrer så får ni gärna länka dom som en kommentar till detta inlägget.
Vore kul att se! 

Jag beställde lite grejer från MUG för ett tag sedan och för ett par dagar sedan fick jag hem dom.
Tro f*n att jag åkte på att få betala tull?! 153 kronor i sjön. Nu har jag haft tur och aldrig behövt betala tull innan när jag beställt från USA, så ska väl inte gnälla egentligen... Men ändå. Tycker det är så surt. Nåväl. Köpte tre ögonskuggor och sex par lösögonfransar.

Här kommer bilder och swatches på skuggorna!
 
Peach Smoothie

Last Dance

Bitten