» Önskelista! - Födelsedag 2014

På fredag fyller jag år och det kan hända att jag har gjort världens största önskelista...
Men ja... drömma kan man alltid, eller? ;P
 
 
bareMinerals bareSkin Foundation (Linen 03).
NYX Cosmetics Angel Veil.
L'Oreal Brow Artist Plumper.
CicaMed Collagen Boost Mask.
Eylure Katy Perry Lashes.
Make Up Store Lipstick (Redwood).
NYX Cosmetics Eyeshadow (Epic).
Too Faced Sweet Indulgences Palette.
The Balm Cindy-Lou Manizer.
Anastasia Beverly Hills Brow Wiz (Brunette).
Vision Haircare Root Lifter.
bareMinerals READY Bronzer  (The Skinny Dip).
Youngblood Lunar Dust (Twilight).
bareMinerals Perfecting Face Brush.
NYX Cosmetics The Curve Eyeliner.
Jimmy Choo Exotic 2014 Parfym.
Deborah Lippmann Nagellack (Bad Romance).
 
*Alla länkar, utom Vision Haircare Root Lifter, är affiliate-länkar.

» MAC Lipstick "Modesty"

För några veckor sedan var jag på jakt efter ett lite mörkare nudeläppstift. Då såg jag en av beauty-gurusarna jag följer på YouTube (minns dock ej vem) visa detta läppstift i en video: "Modesty" från MAC (Cremesheen-finish). Jag gillart!
 

» Urban Decay Vice 3 Palette

OMG. Jag DÖR!
Snart släpps UD's tredje Vice-palett och den är typ den finaste palett jag sett. Jag MÅSTE ha den!!!
 



» 60% på Teeez Cosmetics!

Nu var det längesedan jag tipsade om någon kampanj från Members.com!
Det har varit dåligt med bra sminkkampanjer den senaste tiden. MEN! Nu har de en grym kampanj på smink från Teeez som nyligen kommit till Sverige. Upp till 60% på massa produkter. Allt ifrån eyeliners till nagellack, läppstift, ögonskuggor osv. Jag har själv klickat hem ett gäng produkter alldeles nyss! :) 
 
Ett gäng av produkterna som är med på rean:

PS. Vill ni få 50 kr rabatt på er första order så kan ni lämna berätta det i en kommentar till detta inlägg (glöm inte ange e-mailadress!) så kan jag bjuda in er som medlemmar :) (Detta gör även att jag får 50 kr efter ni lagt er första order). Vill ni hellre registrera er utan inbjudan (och inte få 50 kr att handla för) så kan ni registrera er HÄR! :)

» Anastasia Beverly Hills Maya Mia Palette

Blev superglad när jag fick hem nya Maya Mia-paletten från Anastasia för ett tag sedan.
Den är så himla tjusig och skuggorna är verkligen underbara!

Pris: $29 HÄR

» Tjusiga skuggor från Eyemimo!

För ett par veckor sedan blev jag kontaktad av ett företag jag aldrig hört talas om innan, Eyemimo. De frågade om jag ville testa några av deras produkter, så här om veckan fick jag hem dessa ögonskuggor för prov! 
 
Ovanifrån & höger -> vänster: Plum Passion, Creme Brulé, Purple Poison, Brown Sugar, Sunset, Peach Petal
 
Jag blev superförvånad över hur pigmenterade dessa skuggor är! Visst, de smular lite när man sätter borsten i dom, men det kan jag leva med när de är såpass pigmenterade och BILLIGA ($3,99). 

Dock vet jag inte om ögonskuggorna sålt slut, för nu när jag går in på deras hemsida så hittar jag inga. Enda jag hittar är lösögonfransar... Konstigt. Men ja... blev ni sugna på att testa skuggorna så får ni hålla utkik på hemsidan! Och är ni sugna på fransar tycker jag ni ska kika in deras, för de ser riktigt fina ut. Faller ni för några så kan ni passa på att använda rabattkoden followcomaheartmakeup så får ni 25% rabatt på er order! :)

Swatches (utan primer)... och här var de i fel ordning. Fasen också! Nåväl:
Creme Brulée, Peach Petal, Sunset, Brown Sugar, Purple Poison, Plum Passion

» Sponsrat inlägg: När slutade du känna dig vacker?

Jag ska börja med att säga att detta in är något typiskt sminkbloggsinlägg. Och ja, jag får betalt för att skriva om denna kampanj på mig blogg. Dock hade jag garanterat skrivit om den oavsett, om jag hade hittat den själv - då jag verkligen kan relatera till det kampanjen tar upp. 
 
 
Vi människor har, i princip alltid, varit förbannat utseendefixerade. Vi, eller många ska jag säga, går ständigt och jämför sig med andra och känner att de långt ifrån duger som de är. Jag är en av dessa människor. Dove har startat denna kampanj för att försöka få bort, eller åtminstone dämpa, denna fixering hos så många människor som möjligt. Kampanjen går i princip ut på att man ska ta en "selfie". Precis just nu. Oavsett om man ligger nyvaken eller om man står på röda mattan med femton lager smink på sig. Sen ska man posta den online med hashtagen #MyBeautifulSelf / #seskönheten. Laddar man även upp bilden på länken i övre högerhörnet på videon så kommer ens bild vara en del av ett collage som kommer publiceras i tidningen Amelia. Så... här är jag, nyvaken och osminkad:

 
Okej... Jag kan inte riktigt förstå att jag postar denna bilden på bloggen så att vem som helst kan se den, men okej. Nu är det gjort. Inget filter. Ingen edit. Många kanske tycker att detta är världens bagatell, men det är det inte för mig. Jag har aldrig tyckt att jag är vacker (detta är varför jag aldrig postar bilder på hela mitt ansikte i mina sminkningsinlägg) och jag har aldrig känt att jag duger som jag är. Speciellt inte efter 2010. Jag har så länge jag kan minnas haft problem med depression, panikångest, social fobi osv. 2010 blev allt ganska mycket värre när jag började ta medicin och gick upp 20 kg. Under 2010 och 2011 gick jag nästan aldrig ut. Jag umgicks inte med folk. Det enda jag lämnade huset för var ungefär att åka på bowlingträning, jobba och handla. Jag kände, och känner fortfarande, att min kropp bokstavligt talat är äcklig. Samtidigt kan jag sitta och kolla på bilder på andra människor som till och med kanske är större än vad jag är och tycka att de är hur vackra som helst. (Och ja, jag skulle kunna gå och träna. Om det inte vore för min sociala fobi som bankat in en massa olika scenariotankar som gör att jag håller mig ifrån det.). 
Jag avskyr att avsky mig själv. Kan man säga så? 

Jag har dock gjort framsteg. I sommar har jag gått helt utan smink i princip hela tiden. Dock inte på krogen osv, men på vanliga dagar liksom. Jag har även postat en del osminkade bilder på Instagram/Facebook (dock med filter...). Fast... så fort någon annan försöker ta kort på mig, oavsett om jag är sminkad eller inte, så får jag panik. Speciellt om det är helkroppsbilder. Vet inte hur många bilder folk lagt upp på mig i sociala medier som jag entra bett dom ta bort eller helt enkelt anmält för att de är sega/inte vill ta bort dom...
 
Nog om mig själv...
Jag utmanar er alla att posta er bild på sidan ni kommer till om ni klickar på ikonen uppe i högerhörnet av videon.
 
*Sponsrat inlägg.