» GIVEAWAY!

Okej, det blir en giveaway! Priset är, som sagt, Real Techniques Stippling Brush.

Det finns bara en regel och den är enkel:
- Kommentera detta inlägg med erat bästa skönhetstips!
Glöm inte ange eran e-mail alt. bloggadress, så jag kan kontakta er om ni vinner.

Vill du ha större chans att vinna, så skriv om den här tävlingen i ett inlägg på din blogg.
(+ Länka till den)

Värde 149 kr.


Linda
06 Januari, 2013 - 16:17 / BLOGG: http://lindaevaantoinetta.devote.se/

Mitt bästa skönhetstips är att göra en slags återfuktande skrubbmask för läpparna med hjälp av flytande honung och strösocker. Låter masken verka i ca 10 min sen sköljer jag bort den med ljummet vatten, därefter smörjer jag in läpparna med olivolja och låter det sitta över natten.
Jättebra nu på vintern då läpparna alltid lyckas bli fnasiga!

Jonna Lignell
06 Januari, 2013 - 16:17

Mitt bästa skönhetstips är att hålla sig till saker man mår bra av. Är man glad och känner sig älskad så blir man även vackrare.

Linnea
06 Januari, 2013 - 16:17

Mitt bästa smink/skönhets tips är att innan man applicerar foundation så higlightar och shadear ansiktet med två olika concealers, en mörk och en ljus. Den mörka lägger jag under kindbenet, runt ansiktet (alltså upp över tinningarna och längst upp i pannan), under käkbenet och på sidorna av näsan, och ibland även precis under underläppen. Den ljusa lägger jag på kindbenen, mellan ögonbrynen och blendar upp det i pannan, även på hakan. Efter det lägger jag på min foundation och mitt puder som vanligt. Just nu använder jag Bobbi Browns concealer i nyanserna Porcelain och Honey. Hoppas att jag beskrev det någorlunda förståeligt, haha!

Michan- Beauty by M
06 Januari, 2013 - 16:17 / BLOGG: http://beautybym.se

Skippa dyra skrubbar och skrubba kroppen med socker istället. Det är bättre, billigare,naturligare och miljövänligare.
Jag gillar att använda saker man har i skafferiet. Därför brukar jag använda olivolja som hårinpackning. Kleta in håret och låt sitta så länge du känner för det. Jag brukar tillochmed sova med det innan jag sköljer ur det på morgonen.
Men det bästa tipset är att le och skratta. Då visar man sin äkta skönhet :D

Ida
06 Januari, 2013 - 16:17

Mitt bästa tips är att strunta i vad man "ska" ha. Man måste inte ha något speciellt i sminkväg, man kan ha vad man känner sig snygg i. Matcha galet ögonsmink med ett galet läppstift eller gå på bröllop i svart sotning. Så länge du känner dig själv snygg kommer alla andra tycka det också.

Matilda Nilsson
06 Januari, 2013 - 16:17

Mitt skönhetstips: Gör dina egna clear-up strips!
Har du pormaskar på t.ex. näsan, som vägrar att försvinna? Och är du samtidigt en fattig student som inte har råd att köpa dyra produkter i affären?
Testa då detta!
Blanda gelatinpulver med mjölk (Finns inga speciella mått, utan gör så mycket du känner att du behöver) i en tallrik/skål, sätt i micron och värm i ca 10 sek. Smeta därefter in på önskat område och låt verka tills det stelnat. Dra sedan av! (Detta lägger sig som ett extra skinnlager på huden).

Elin
06 Januari, 2013 - 16:17 / BLOGG: http://atthecircus.blogg.se

Mitt tips är att börja använda skrubbhandskar - både till kropp och ansikte! När jag använder skrubbhandske till ansiktet brukar ta min ansiktsrengöring som vanligt fast istället för att bara använda händer tvättar jag då försiktigt med handsken, detta gör jag vid behov (1-2 i veckan). När jag använder den på kroppen tar jag bara någon väldoftande duschkräm som jag tycker om. Man blir supermjuk och alla döda hudceller försvinner (superbra om man ska smörja in sig med BUS efteråt).

Zabine Bredberg
06 Januari, 2013 - 16:17

Strunta i alla ansiktskrämer och smeta in ansiktet med olja istället. Finns vissa som är framtagna speciellt för ansiktet. Annars är arganolja ett säkert kort. Jag gjorde en dag då jag smetade på mycket, lät det vara tills det sugits upp och sedan hade jag på mer. Och runt och runt. Hade bebisstjärtshud i flera dagar.

Charlott
07 Januari, 2013 - 16:17 / BLOGG: http://nattstad.se/SharrooS

Mitt bästa skönhetstips är att göra en skrubb till läpparna. Jag känner att man, iallafall jag, ofta glömmer att man måste ta hand om läpparna mer än att bara slänga på lite lypsyl.
Jag brukar bara blanda honung, socker och vaselin. Oftast gör jag det på kvällen, slänger på något mjukgörande för läpparna och på morgonen är läpparna helt underbara!

Hanna
07 Januari, 2013 - 16:17 / BLOGG: http://homs.blogg.se

Mitt bästa skönhetstips måste vara - När man tar bort sitt smink att endast använda tvål och vatten. Att lägga massa pengar på olika krämer osv för att motverka finnar är bara onödigt. Jag köper en jättebra tvål från Apoteket (spotless deep cleansing) den använder jag morgon och kväll och resultatet blir lysande. Huden blir ren, slät och mjuk. Inget har funkat bättre än vatten och tvål, Kram! :)

maria
08 Januari, 2013 - 16:17

Nu är inte jag någon skönhetsgudinna som de ovanför verkar vara och det blir svårt att skriva något som inte redan står. Brukar t.ex. använda olivolja och smörja in kroppen vid torra partier. Men mitt bästa skönhetstips kommer här och det är väldigt simpelt!

När man applicerar ögonskugga brukar det också ramla ner lite produkt under ögonen. Håll en bit toapapper under ögonen så riskerar du inte att få ögonskugga på oönskat ställe. Du kan även sätta en tejpbit om du vill ha en markant linje t.ex. vid ögonvrån.

Kram!

Anna
09 Januari, 2013 - 16:17

Mitt bästa tips måste nog vara: Fixa ögonbrynen! Ögonbrynen gör så himla mycket för ansiktet och en makeup blir mycket snyggare när man har ett par ögonbryn som man kan fylla i och som är välformade. Har man ej noppat på ett tag och sedan fyller i brynen så riskerar man att de extra hårstårna också blir färgade och då får man ett "ofärdigt" intryck. Har man fina bryn så behöver man ibland inte ens något extra smink för de gör redan så himla mycket!

Ett annat tips är att smörja kroppen! För det första så känner man sig mycket mjukare och lenare och slipper alla de torra partierna. För om man är torr i ansiktet så kan det lätt bli ojämnt med sminket och ibland även se ännu torrare ut när gjort sin bas. Så smörj och återfukta ansiktet och du kommer få en mycket finare och jämnare bas än innan!

Emmaa
09 Januari, 2013 - 16:17

okej, jag har rätt många tips då jag själv bryr mej jätte mycket om min hud osv! jag bjuder på dem bästa iaf...

förr använde jag ofta bus och vet hur svårt det är, så för er som får fula bus ränder kan ni applicera lite tandkräm med blekande effekt och låt verka i typ 10 minuter. har man inte det kan man ta bakpulver blandat med lite vatten och skrubba mot fläckarna! går bort direkt! :D
sedan om du har du känslig hud ska du leta efter produkter med ros och/eller lavendel i, det lugnar huden och gör den mjukare.

sista tipset får bli att massera dina naglar så ofta du kan! det gör att blodflödet sätts igång och dom växer snabbare!

jätte fin blogg btw, kram! :D

jennifer
05 Januari, 2013 - 16:17

hej :)

mitt bästa skönhetstips är nog att måla läpparna med ett rosa läppglans och applicera därefter ett naturligt, extra glansigt läppglans i mitten på din underläpp för ett intryck av fylligare läppar.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo