» Monthly Favourites - Feb 2013


» NEW IN - MAC "Stars N Rockets" Eyeshadow

Fick hem denna skugga för några dagar sedan. Tycker att den är fin, men inte så speciell som "alla" påstår. En rosalila skugga med ljusblått skimmer. Använde den i gårdagens sminkning om ni vill se den "på."


» Glossybox Februari 2013

Idag landade äntligen månadens box i min postlåda och jag är faktiskt nöjd med innehållet.
En sak undrar jag bara... Hur använder man en hårolja?

 
Produkterna:
1. Maria Nila Stockholm "Swedish Therapy Oil"
En svensk vårdande hårolja med lingonfröolja som innehåller antioxidanter som skyddar mot fria radikaler. Absorberas snabbt och gör håret smidigt och glansigt utan att bli fett.
2. Mastey "Superpac" (Intensive Reconstructor Conditioner)
I 25 år har Mastey använt ingredienser som är bra både för miljö och hår. Detta balsam stärker skadat hår med bl.a. risprotein. Ditt hår blir stärkt, mjukt och glansigt utan att tyngas ner. 
3. Model Co "Lip Enhancer Illusion Lip Liner"
Fixa det perfekta plutet och en illusion av fylligare läppar. Bivax skyddar tillsammans med kakao- och sheasmör. Appliceras lätt utanför läpplinjen. Extra plus för inbyggd vässare.
4. Batiste "Dry Shampoo Original"
En klassiker och "bäst i test-vinnare" som ger ditt hår en nytvättad känsla. Perfekt för att fräscha upp håret mellan tvättar. Spraya i rötterna för omedelbar uppfräschning och volym.
5. Model Co "Cheek + Lip Tiny Rosy Red"
Få den perfekta illusionen av naturligt rosiga kinder samt ge en fin färg till läpparna som varar länge. Gelformulan duttas på i ytterst liten mängd över såval kinder som läppar.

» Make up of the day - 27/2-13



Jag har använt/I've used:
- MAC Paint Pot "Painterly"
- MAC ES "Stars N Rockets"
- MAC ES "Hepcat"
- MAC ES "Sketch"
- MAC ES "Signed, Sealed"
- MAC ES "Vanilla"
- MAC Fluidline "Blacktrack"
- IsaDora Inliner Kajal "Blonde"
- L'Oreal Telescopic Shocking Extensions Mascara
- IsaDora Precision Mascara

» NEW IN - L'Oreal Telescopic Shocking Extensions Mascara

Det var med en klump i magen jag beställde denna mascaran. Inte för att den var dyr, för det var den inte, utan för att den kommer ifrån märket "L'Oreal" som är det värsta märket jag vet. Hur de, och alla andra märken de äger (YSL, Lancôme, Essie osv), testar deras produkter på djur får mig att vilja spy. 

Iallafall... Såg en "First impression"-video på YouTube där Casey Holmes testade denna mascaran och resultatet var helt sjukt. Fungerar den likadant på mig som på henne så kommer jag ha världens finaste fransar. 

Vet inte om denna mascara börjat säljas i Sverige än. Det verkar inte så, men det lär nog inte dröja. Bara att kolla eBay om ni är intresserade. 


» NEW IN - Make Up Store Microshadow "Smaragde"

Såg denna ögonskuggan på Frida Skoglunds blogg för ett tag sedan och jag blev kär. Äntligen är den min! ♥
 
Swatch utan någon som helst primer.

» Till Anonym

Vill egentligen inte göra ett helt inlägg om detta, men jag börjar bli så himla trött och jag vet inte hur jag ska kunna skriva till personen i fråga på ett annat sätt för att få henne/honom att förstå. Så...

Jag har svarat på varenda av dina kommentarer, så istället för att skicka samma hela tiden så kanske du skulle gå tillbaka till inläggen du redan kommenterat och se att jag svarat. Men eftersom det verkar svårt så får du mitt svar här också: Jag vet varken lösenordet eller e-mailen som används för att logga in på den bloggen. Har inte använt den på snart tre år. + Att även om jag raderar den så ligger bloggnamnet lagrat i databasen, så du kommer inte kunna använda det ändå. Så sluta tjata om att jag ska radera den, TACK!

Lät inte lika arg första gången, men när du börjar skicka arga kommentarer så blir jag trött. Du får väl skaffa en blogg med det namnet på någon annan portal. Och du får gärna kommentera detta inlägget, med en mindre arg kommentar, när du läst det så jag kan ta bort det. Tack.

» NEW IN - MAC Mineralize Blush "Alpine Bronze"

Idag fick jag hem allt jag beställt från Kicks! ♥ En av sakerna är denna rougen från MAC som heter "Alpine Bronze". Den kommer ifrån deras Apres Chic-kollektion som släpptes i början av januari detta året om jag inte har helt fel. (Därför kommer den inte finnas tillgänglig länge till, så skynda köpa en om ni gillar den!)

"Alpine Bronze" är en "Mineralize Blush" och påminner mycket om en av mina absoluta favoriter-blushes som jag skrev om igår - "Margin" (Som är en Powder Blush från samma märke).


» Tre favoriter - Just nu


MAC Powder Blush "Margin": Supersnygg om man är ute efter den där "bronzade" looken (Tänk: Kim Kardashian)
Guerlain Meteorites: Grymt som "setting powder". Ganska (så väldigt...) dyrt dock. (Runt 500 kr)
IsaDora Dynamic Lash Growth: Gillar denna mascara mest för att den har samma borste som min favorit "Precision Mascara" från samma märke. Har inte använt den tillräckligt länge för att kunna uttala mig om hur den får mina fransar att växa eller inte.


» Trött jag blir!

Gissa vad? Precis efter jag beställt produkterna från Kicks i torsdags så får jag hem två rabattcheckar på 25 kr/st och 20% på valfri vara-rabattcheckar. Kände mig därför lite tvungen att lägga en till order... hehe. Blev billigt iallafall!

/Guess what? After I placed my Kicks-order this thursday I recieved two 25 SEK-off coupons for Kicks + some 20%-off coupons... So, I placed another order!

» Urban Decay Naked Basics - Kärlek vid första ögonkastet

Urban Decays Naked Basics-paletten är nog det bästa som släppts i sminkvärlden på bra länge. Jag har haft denna paletten ett bra tag nu och jag älskar den! Den är liten och smidig och passar perfekt att ha med sig när man är ute och reser.

De två tidigare Naked-paletterna innehåller många skimmriga skuggor - och inte så många matta. Så eftersom det varit stor efterfrågan på matta skuggor så skapade Urban Decay denna palett som innehåller fem matta skuggor och en skimrigare variant. Det bästa med Naked Basics är att den är så mångsidig. Jag menar... Genom att bara använda denna palett så kan man t.ex. skapa en simpel vardagslook eller en mörk sotning. Sen finns det en skugga som passar utmärkt att använda till brynen. Älskar, älskar, älskar denna palett! ♥


» IsaDora High Performance Foundation

Okej, till att börja med. Jag valde helt fel färg. Denna ("02 Vanilla Beige") är på tok för mörk för mig. Synd, för jag älskar verkligen foundationen. Gillar den nästan lika mycket som min absoluta favorit - Clarins Everlasting

IsaDora High Performance täcker bra och det känns knappt att man har någon foundation "på sig". Ska köpa en ljusare variant snart så jag kan ge en ordentlig review. Var lite svårt att avgöra vilken nyans man skulle ha via bilder på datorn. Tror dock att jag kommer gilla den skarpt när jag har den i rätt färg! ♥


» IsaDora Eyeshadow Quartets

Här kommer ännu ett par produkter från IsaDora. Två "Eyeshadow Quartets" i färgerna "44 Muddy Nudes" och "24 Wild Jungle". Hittar inte Wild Jungle på hemsidan, så vet inte om den säljs längre, men... ja. 

Jag har verkligen gillat gröna ögonskuggor den senaste tiden, så det ska bli kul att testa Wild Jungle-kvartetten. Funderar på att göra det imorgon om jag känner mig friskare då. 


» En liten order från Kicks

Kände att jag förtjänade att beställa lite grejer jag velat ha ett tag. Jag menar, jag har ju varit sjuk i snart två veckor. Inte kul... (Är rätt bra på att hitta anledningar till att få köpa smink, höhö.) + Att Anastasias Brow Wiz-"pennor" är på REA just nu, så de kostar 156 kr istället för 195 kr. 

» Här ska det växas fransar och bryn

Gissa vad? Har gått och blivit sjuk - IGEN. Har sovit hela dagen, därför dålig uppdatering. 


Jag har antagligen världens kortaste fransar. Igår i paketet från IsaDora låg bl.a. dessa godingar som jag hoppas ska kunna hjälpa mig med det problemet. Ska även testa den genomskinliga serumet på brynen när jag blir frisk. Känner inte direkt för att sminka mig just nu.

Något jag gillar med dessa är att borsten är exakt (?) likadan som på min favoritmascara - Precision Mascara. Så jag har höga förväntningar och hoppas verkligen att den kommer fungera bra. 



» Dagens fråga

Varför kommenterar ni aldrig?! :( Ser att folk besöker min blogg och det blir ju sååå mycket roligare att blogga om de som läser lämnar en liten kommentar efter sig. Som lite feedback liksom. 

Är det något ni saknar i min blogg? Något ni vill se mer eller mindre av? 

» IsaDora - "728 Black Galaxy"

Fick hem ett paket från IsaDora idag som innehöll massa godbitar som jag suktat efter. Superkul! 

Paketet innehöll bl.a. detta nagellack, "728 Black Galaxy", som är hur fint som helst. Har inte hunnit testa det ordentligt än, men ska testa det ikväll när jag kommer hem från träningen. 



» Make up of the day - 19/2-13

Hjälp mig vinna biljetter till Eurovision i Malmö genom att gå in och rösta på denna looken här!



Jag har använt/I've used:
- IsaDora Eyeshadow Trio "85 Purple Vain"
- IsaDora Light & Shade Eyeshadow "30 Silver & Gold"
- IsaDora Glitter Eyeliner "31 Silver"
- IsaDora Flex Tip Eyeliner "80 Carbon Black"
- IsaDora Inliner Kajal "51 Indian Black" 
- IsaDora Precision Mascara (Världens bästa mascara! ♥)

» Ni vet väl att...

... ni kan följa mig via BlogLovin? Klicka här eller på bilden här nedanför om ni vill följa mig.


» Ögonbrynsnyheter från IsaDora

Äntligen får jag skriva om dessa! 
För ett litet tag sen fick jag hem IsaDoras nya vattenfasta ögonbrynspennor (som släpps denna veckan). Var i början lite tveksam, då de inte var speciellt "torra" (som ögonbrynspennor brukar vara) - men vet ni? Jag älskar dom. Är man lätt på handen så blir resultatet superfint. Man behöver nästan ingen "brow gel" efteråt, för brynen går att forma med en ögonbrynsborste efteråt, eftersom pennan är lite "kletig". (Borde blogga på engelska. Är enklare med alla sminktermer då... haha.)

Ögonbrynspennan kommer i tre olika färger. 34 Light Brown, 32 Dark Brown och 30 Soft Black. 

En annan ögonbrynsprodukt som släpps nu i veckan är "Eyebrow Styler". Den kommer också i tre färger. 50 Transparent, 51 Light Brown och 52 Dark Brown. Denna produkt har jag dock inte hunnit testa än, men ska göra det imorgon, så jag återkommer med åsikter. Ska bli kul att testa den!

Pris: Både pennorna och Eyebrow Stylern kostar 89 kr/st.

» Inspiration - Kim Kardashian

Kim K måste vara en av de kändisar som sminkar sig (eller blir sminkade...) snyggast. Inspiration!
Älskar hur hennes ansikte är "contourat" och "highlightat" och kombineras med mörka ögon och nude-färgade läppar. 


» Dagens fråga


Jag vet inte om jag vågar svara på denna frågan, haha. Men det är en del...


» Tutorial

Här kommer en tutorial på en ganska simpel brun-glittrig sotning! ♥



1. Applicera den ljusaste nyansen av Eye Shadow Trio nr 86 Leopard 
över hela ögonlocket (upp till lite ovanför globlinjen).
2. Applicera sedan skuggan i mitten längs med globlinjen och sudda 
väl in i den ljusare skuggan så övergången blir diskret och fin.
3. Applicera sedan Perfect Contour Kajal nr 61 Dark Brown längs yttre halvan av nedre fransraden.
4. Applicera den mörkaste ögonskuggsfärgen längs med halva yttre delen av globlinjen,.
5. Arbeta in skuggan i den bruna kajalen så att de mixas samman på ett snyggt sätt.
6. Applicera Flex Tip Eyeliner, enligt tidigare tips.
7. Applicera Inliner Kajal på vattenlinjen och därefter den ljusaste 
ögonskuggan i inre ögonvrån + under ögonbrynet.
8. Applicera Precision Mascara nr 10 Deep Black.

» O.P.I - Disney’s Oz The Great and Powerful Collection

I samband med att Disney gjort en ny version av filmen Trollkarlen från Oz, så släpper O.P.I en kollektion med sju lack, bl.a. ett Liquid Sand-lack. Jag har inte fastnat för något av lacken, så lär inte köpa något, men fina är dom ju. 
 
Är jag inte helt ute och cyklar så börjar dessa säljas vecka 13 och kommer kosta 150 kr.

» Sorry!

Förlåt för kass (obefintlig) uppdatering idag, men har vart och spelat en bowlingtävling. Och gissa vad? VI VANN! Bäst av typ 90 par. Är inte säker på hur många som var med, men tror det var runt 90. Hur som helst... vi VANN. + Vi gjorde en serie på 299 poäng (300 är max. Dvs gjorde vi 11 strike i rad och sen 9 poäng.) Hade över 200 i snitt rent. Askul. 

Återkommer imorgon! ♥
MVH Trött tjej.


» NEW IN - Real Techniques Powder Brush

Fick hem denna borste förra veckan och har använt den sedan dess.

Den är superstor, mjuk och fluffig. Använder det till att applicera mitt setting powder (Rimmel Stay Matte Powder) och jag tycker att den gör ett riktigt bra jobb! 

Pris: 179 kr (Sverige) / ca. $10 (USA)


» Dagens fråga



Min är lila! Ögonskuggan på bilden är en av mina absoluta favoriter ♥

» Valentines Day Make Up Tutorial By LaurenBeautyy

En fin, och lite annorlunda, sminkning som passar till Alla ♥ Dag! Gjord av Lauren.


» NEW IN - Color Club Nail Polish "Eternal Beauty"

Ok, jag är kär. Eternal Beauty från Color Club kan vara världens finaste lila nagellack. Jag älskar det! ♥

Är jag inte helt ute och cyklar så har Color Club släppt två (?) "Halo Hues"-kollektioner och detta kommer ifrån den senaste. Skäll på mig om jag har fel! Är ingen "nail-junkie", så har inte världens koll. 

Kan säga att det är mörkare och finare IRL!. 

» Dagens fråga


Om man läst min blogg ett tag vet man att min absoluta favorit är Clarins Everlasting Foundation. Skulle dock vilja testa någon från MAC, då jag aldrig (!) gjort det. Om någon har tips på vilken av MAC's som jag borde testa om jag vill ha en som täcker bra och inte får hyn att se glansig ut, så tell me!


» NEW IN - BH Cosmetics 10 pcs Eco Brush Set

Efter många om och men hämtade jag äntligen ut detta brush-set från BH Cosmetics igår.
(Det kom egentligen i torsdags, men Posten krånglade och glömde lämna det till ICA osv), men det hör inte hit). 

Jag fyndade detta set på REA, så jag betalade inte ens 100 kr. Grymt! Det är fortfarande på REA (dock inte för samma pris, men fortfarande billigt! $18) Här hittar ni dom.


Har inte hunnit testa borstarna än, men de är verkligen supermjuka - så har höga förväntningar. Om någon skulle vara intresserad så kan jag nog göra en review på dom. Inte än på ett tag dock, är just nu jättesjuk (feber, förkyld och hostar supermycket) - så jag sminkar mig inte om jag inte verkligen "måste". 


» The Body Shop EdT

För ett par veckor sedan fick jag hem fyra stycken parfymer från The Body Shop. 
Nyligen släppte TBS åtta olika EdT's. Moringa, Coconut, Pink Grapefruit, Shea, Mango, Vanilla, Satsuma och Strawberry. Jag fick hem dofterna Moringa, Shea, Mango och Vanilla och min favorit är Mango. Den luktar, enligt mig som älskar fruktiga dofter, supergott! Har använt den nästan varje dag sedan jag fick hem den. 

Varje flaska innehåller 30 ml och kostar 145 kr/st.


» Hur applicerar du din foundation?

Med pensel/borste? Med fingrarna? Med svamp? ... Eller hur gör du?
Jag föredrar att använda min Stippling Brush från Real Techniques! :)


» NEW IN - NARS Highlighter/Blush Duo "Albatross/Orgasm"

Har hur länge som helst velat ha NARS highlighter "Albatross" och NARS blush/rouge "Orgasm" (även deras bronzer "Laguna", men det hör inte hit) Så jag blev superglad när jag hittade Highlighter/Blush Duon som innehöll just de produkterna på ACW. 

Idag landade den i postlådan och jag är kär!

Pris: $33


» DISS! Revlon Colorstay Foundation

Köpte Revlons Colorstay Foundation för några månader sedan. Testade den. Hatade den. Sedan dess har den fått vara. Tyckte det var jättekonstigt att jag inte gillade den, då ALLA, verkligen ALLA, på YouTube älskar den. Men nä... På mig känns det som någon kletat lera över hela mitt ansikte. Känner mig superkakig och jag verkligen känner hur huden skriker efter luft. 

Idag testade jag den igen för att se om den verkligen var så hemsk - och JA. Sitter just nu med världens kakface och känner mig blä. Tur att jag inte har känslig hy, annars hade jag nog vaknat upp med 50 finnar imorgon bitti. 


» MAC Archie's Girls Collection


Den 8:e mars släpper MAC en kollektion vid namn "Archie's Girls".
Jag är stormförtjust i många av produkterna, men måste säga att förpackningarna får ett stort minus. Visst, de är söta - men jag tycker att de ser så himla billiga ut. Det är något med mig och vita förpackningar. Gillar det inte överhuvudtaget!

Vad tycker ni? Ser ni nån/några produkt(er) ni gillar extra mycket?


» NEW IN - Z•Palette

Har hur länge som helst velat ha en Z-palett, men inte riktigt vart säker på om det varit värt att köpa en med tanke på att jag har en Unii-Palett. Dock är Unii-paletten mycket mindre och "klumpigare" än denna, så förra veckan bestämde jag mig för att köpa en Z-palett - och idag kom den! 

Jag valde, såklart, en leopardmönstrad. Finns även i zebramönster, svart, rosa osv. Den kommer även i olika storlekar. Jag valde den näst största som ska rymma 28 MAC-ögonskuggor. 


För er som inte vet eller förstått vad Z-paletten är för något så är det en magnitiserad palett som man kan förvara depottade eller refillögonskuggor i. Mycket smidigare än att ha en massa single-eyeshadow liggande överallt!


» IsaDora Multi Vitamin Gloss

IsaDoras senaste nyhet heter "Multi Vitamin Gloss". Glosset innehåller vitaminerna A, C , E + Q10 och kommer i fyra fina och våriga färger. Min favorit än så länge är "01 Almond"!

"Multi Vitamin Gloss har en kraftfull antioxidanteffekt som ger mjukare läppar. Den förbättrar hudens elasticitet och stärker cell- och kollagenproduktionen i läpparna. Antioxidanterna förebygger också hudens åldrande och ger volymeffekt. "

Pris: 119 kr/st

01 Almond, 03 Lychée, 05 Mandarine, 07 Pomegranate


Kan inte fatta att IsaDora ännu en gång har lyckts göra ett läppglans som jag inte ogillar! (Avskyr vanligtvis läppglans)

» Frågestund - SVAR

Är MAC's ögonskuggor det absolut bästa? eller finns det bättre?
Finns garanterat skuggor som är bättre än MACs, även om de är väldigt bra. Beror på vem man frågar. Frågar du en MUA på MAC så säger de garanterat att de är bäst, medans en MUA på Make Up Store säger att deras är bäst. Jag som inte är varken MUA på MAC eller MUS - eller ens överhuvudtaget kan säga att jag tycker att MAC's skuggor är underbara, men som sagt finns det garanterat skuggor som är bättre. Beror ju även lite på vad för sorts skuggor man gillar.

Arbetar du som sminkös? Eller är det bara en hobby?
Det är bara en hobby! Än så länge... :)

Har du några tips på bra primers som inte är djurtestade och till bra pris? Vart kan man hitta dem isåfall?
Jag använder sällan primers, men om jag gör det så använder jag The POREfessional från Benefit. Den kan du hitta här!

Kan inte du ett videoblogg där du sminkar dig? :)
Njaa... Eller kanske kan göra en där jag inte pratar! Haha.

Favoritsida att shoppa smink på?
Har ganska många! Beauty Bay, Feel Unique, iHerb (köper Real Techniques-borstar där), Beauty Joint, Cherry Culture osv.

Hur många nagellack har du?
Orkar inte räkna :( Men runt 100 skulle jag gissa på.

Vad använder du för shampoo och balsam? :D
Hahahahaha, jag fruktade att jag skulle få denna frågan... Använder Laban och Labolinas schampoo och balsam :( HAHA.

Vilken BB-cream tycker du är bäst och varför?
Måste nog säga MUA's (Make Up Academys). För att den täcker betydligt bättre än andra märkens och den är billig.

Om du skulle rekommendera bara EN ögonskugga, vilken skulle det då vara?
Make Up Stores Microshadow "Deadly".

Finns det några skönhetsprodukter du HATAR, isåfall vilken/vilka?
Jag avskyr Make Up Stores High Tech Lighter. Kommer verkligen inte överens med den.

Har du planerat att börja vlogga?
Nej, inte i nuläget iallafall. Kanske när jag slutat vara så mesig. Haha.

Favoritnagellack?
Just nu är det nog Bella Vita från IsaDoras vårkollektion.

» Färgstarkt eller jordnära?

Samtidigt som jag gillar att experimentera med färg (mest lila...), så älskar jag även jordnära och "naturliga" färger. Vill man "spejsa" till det lite så kan man lägga eyeliner längs med nedre fransraden och in mot ögonvrån - som jag gjort på bilden här nedanför.




» NEW IN - Physicians Formula "Organic Wear" Mascara

Har sett Tati (GlamLifeGuru på YouTube) rave:at om Physicians Formulas "Organic Wear" Mascara i 90% av hennes videos, så kändes att jag var tvungen att testa den jag med! 

Fick hem den idag, så har inte hunnit prova den än - MEN jag är redan lite skeptiskt efter att ha sett borsten. Föredrar lite mindre borstar - och denna är väldigt stor. Ett plus är dock att den är gjorde av "gummi". Ska bli kul att testa den imorgon. /Got a new mascara from Physicians Formula today!

Pris: $10/70 kr

Svaren kommer imorgon.

» Monthly Favourites - January 2013

Foundation: Clarins Everlasting Foundation (My all time favourite! ♥)
Primer: Benefit The POREfessional Primer
Concealer: Använder nästan aldrig concealer, men.../I rarely use concealer, but... - MAC Pro Longwear Concealer
Setting Powder: Rimmel Stay Matter Powder
Bronzer: The Balm "Bahama Mama" Bronzer
Blush: The Balm "Frat Boy" + MAC Powder Blush "Coygirl"
Highlighter: The Balm "Mary-Lou Manizer"
Eyeshadow Primer: MAC Paint Pot "Painterly"
Single Eyeshadow: Make Up Store MS "Tuch"
Eyeshadow Palette: Urban Decay Naked Basics Palette
Eyebrow Products: Dermosil Eyebrow Pencil "Medium", MUS MS "Deadly", MAC ES "Concrete", ELF Treat & Tame, IsaDora Eyebrow Lifter.
Eyeliner Pencil: IsaDora Inliner Kajal "Blonde"
Cream Eyeliner: MAC Fluidline "Blacktrack"
Liquid Eyeliner: Jordana Fabuliner
Mascara: IsaDora Precision Mascara + Lancôme Hypnôse Star Mascara

» Tips - Erbjudande på min favoritmascara!

KICKS har just nu 20% på massa mascaror, bl.a. min favorit - "Precision Mascara" från IsaDora.
Just nu kostar den 111 kr istället för 139 kr. Så, är ni ute efter en superbra mascara som både förlänger och separerar fransarna så tycker jag ni ska slå till! Här hittar ni den.

Erbjudandet gäller t.o.m 19 februari!

Blir superglad för varenda fråga jag får... 

» The Body Shop - Colour Crush

I paketet jag fick från The Body Shop för några dagar sedan fanns även fem av TBS nya ögonskuggor. 

Colour Crush-skuggorna ska finnas i butik från denna veckan, men var inne på deras hemsida nyss och kunde inte hitta någon av de nya produkterna jag fått hem. Så de kanske dyker upp under den kommande veckan! 

Pris: 135 kr/st

Från den gröna: Sweet Pea, Blackcurrant Affair, Grape Expectations, Berry Cheeky, Boyfriend Jeans

Jag har inte hunnit testa att jobba med skuggorna ännu, men de verkar vara väldigt pigmenterade. Det ska bli kul att testa dom. Tror att Sweet Pea och Grape Expectations kommer bli mina favoriter. Har av någon anledning blivit galet i gröna (inte skrikgröna...) skuggor - och lila har ju alltid varit min favoritfärg.



» Frågestund?

Har noll inspiration till blogginlägg just nu, så funderade lite på en frågestund.
Antar att det inte bli många frågor - om ens någon. Men testar! 

» NEW IN - Make Up Store Microshadows

I förrgår var sista dagen för Make Up Stores rea, så passade på att köpa mig ett par skuggor samtidigt som jag köpte paletten. "Treasure" och "Tribecca" heter dom. Superfina!


» NEW IN - NYX Jumbo Eye Pencils

Beställde för några dagar sedan några Jumbo Eye Pencils från NYX och idag kom dom! Gick supersnabbt, med tanke på att jag beställde dom från USA. Sånt gillas!

Jumbo Eye Pencil är, som alla förhoppningsvis förstår, en penna som ska användas i ögonområdet. Jag skulle inte rekomendera någon till att använda dessa ensamna som ögonskuggor - utan som bas till "riktiga" skuggor. Det är iallafall vad jag kommer göra. Har bara hört bra saker om dessa pennor, så ska bli superkul att testa dom. 

» The Body Shop Absinthe

"Nu kommer vår nya handvårdsserie "Absinthe" fylld av fräsch doft och uppfriskande naturliga växtextrakt. Absinthe gör fina händer härligt rena och fräscha, tar bort odörer och lämnar dem silkeslena". 

Fick igår hem ett paket från The Body Shop som bl.a. innehöll deras nya handvårdsserie - "Absinthe". Serien innehåller ett "hand butter", en "hand gel", en "hand wash" och en "hand cream". 

Kan börja med att säga att doften inte går hem hos mig. Jag är en sån person som föredrar söta och fruktiga dofter.  Har inte så mycket mer att säga om produkterna just nu egentligen, då jag inte hunnit testa dom. Men det ska bli kul att se vad dom går för - då jag har ganska torra händer nu under vinterhalvåret. Återkommer med åsikter längre fram!



Priser:

Hand Wash: 95 kr/250 ml
Hand Gel: 50 kr/60 ml
Hand Butter: 135 kr/100 ml
Hand Cream: 125 kr/100 ml & 60 kr/30 ml