» GIVEAWAY!

Nu är det dags för giveaway igen och reglerna är enkla:
  • Lämna en kommentar till detta inlägget där ni skriver vilken er absoluta favorit-sminkprodukt är och varför ni tycker om den så mycket. 
  • Man får delta EN gång.
  • Följer ni mig via BlogLovin så räknas det som ni deltagit två gånger = större chans att vinna. (Inget måste!) Följer ni mig, så glöm inte skriva med det + ert BlogLovin-namn i kommentaren.
  • This giveaway is not international. (I will have international giveaways on my blog in the future...)
Vinnaren utses på söndag (26/5) kl. 20.00.

Big Bold Mascara (Svart), Perfect Lip Liner "Candy Pink", Twist-Up Gloss Stick "Pink Lady", Moisturizing Lip Gloss "Bubble Gum", Eyephoria "Amethystic", Wonder Nail Nagellack "Rosette".
 


Johanna
20 Maj, 2013 - 17:55

Min favoritprodukt är Isadoras build-up mascara extra volume 100% waterproof. Jag har väldigt korta ögonfransar och har svårt att få dem att hålla formen när jag böjd dem. Sen jag fick denna mascara i julklapp för typ 1 år sen har jag varit helt fast. Den är rikigt bra! Den stelnar fort, ger fina fransar och är bra är lätt att "bygga upp" för mera volym.

Isabell
20 Maj, 2013 - 17:55

Min absoluta favorit smink produkt är min Mac pro longwear concealer för att den håller super länge, den lägger sig inte i vecken under ögonen och den ser jätte naturlig ut och täcker bra!

Jag följer dig på bloglovin' och jag heter Isawalther där!:D

Anna
20 Maj, 2013 - 17:55

Min absoluta favorit är Lancômes Teint Miracle foundation, eftersom den ger exakt rätt täckning och är en av få som passar min torra hy!

Evelina
20 Maj, 2013 - 17:55 / BLOGG: http://evelinahellman.blogg.se

Mitt favoritsmink är helt klart MuF mat velvet foundation eftersom den passar min bleka hy perfekt :)
bloglovin namn : evelinahellman

Malin
20 Maj, 2013 - 17:55 / BLOGG: http://molkan.se

Min favoritprodukt är IsaDora Precision Mascara; den kommer åt alla fransar, ger volym och längd. Superb!

Följer din blogg. Bloglovinnamn: molkan

Svar: älskar också precision mascaran!
Magdalena Milde

Michan- Beauty by M
20 Maj, 2013 - 17:55 / BLOGG: http://beautybym.se

Min favoritprodukt är Mary Kay Matte wear foundation. Den täcker himla bra och blir verkligen matt. Behöver knappt puder för den stannar på plats ändå.
Utöver det så är det något så simpelt som min ögonbrynspenna från H&M. Ett par snygga bryn ger hela ansiktet ett lyft! :)
Jag följer på BL sedan länge,men vet inte vad mitt namn är? Jag loggar in med min mejladress :)

Linnéa
20 Maj, 2013 - 17:55 / BLOGG: http://makeupbylinnea.blogg.se

Jag är med! Förra veckan köpte jag en Eyephoria ögonskugga i nyansen "hazel", och jag är helt såld! Så himla bra och underbart fin, jag skulle gärna ha den skuggan i flera nyanser. Jag är också ett fan av deras mascaror, men har aldrig provat Big bold. Jag har inte heller provat deras läpp-produkter, men det skulle jag gärna vilja göra!

Jag blir så sminksugen av att se den bilden!! :) Jag håller tummarna. :)

Jag följer dig på bloglovin sedan tidigare, jag heter Linnéa Alpsten Andén där.

Caroline
20 Maj, 2013 - 17:55

Tror nog att min allover favorit smink-produkt måste vara mitt puder från clinique. Det är gult och får mig att se mindre röd ut. Dock så har jag ingen som helst aning om vad det heter alls mer än vilket märke det är, så kommer nog få gråta när det ta slut och be till gud att komma på vad det heter

Frida
20 Maj, 2013 - 17:55 / BLOGG: http://fridakaninte.blogg.se

Min absoluta favoritprodukt är min chanel vitalumiere aqua foundation, den ser naturlig ut på huden, täcker bra och håller länge, det ända negativa är priset men det är så värt det! :D

Amanda
20 Maj, 2013 - 17:55

Min favoritprodukt just nu är ögonbrynspennan från Anastasia brow wiz som jag blev helt såld på. Just ögonbryn tycker jag själv är viktigast att lyckas med för då ser man så mycket fräschare ut!

Sanna
20 Maj, 2013 - 17:55

Maybeline rocket volume maskara, ger jättefina fransar och är hyfsat billig och håller hela dagen. Favoritmaskara just nu :)

Chris
20 Maj, 2013 - 17:55 / BLOGG: http://chrismiss.blogg.se

Urban Decay Primer Potion för annars hamnar min ögonskugga i veck på en kvar. Bästa produkten!

Charlott
20 Maj, 2013 - 17:55 / BLOGG: http://makepossessed.blogg.se

Min absoluta favoritprodukt är nog MUS Cover all concealer, den täcker allt riktigt bra och speciellt nu på sommaren då det räcker med den så man inte behöver ha massa foundation i ansiktet!

Helena
21 Maj, 2013 - 17:55

Jag älskar Maybelline The Falsies Mascara! Jag tycker att grunden till en väldigt fin, eller bara enkel makeup look är fina fransar, och detta får man verkligen med denna! :)

Gabriella
21 Maj, 2013 - 17:55

Min absoluta favorit produkt är Too Faced Shadow Insurance Eye Shadow Primer. Det är en helt fantastisk produkt och det finns ingen bättre primer än den här, ögonskuggan sitter hela dagen det blir inga fula veck efter ögonskuggan, och så får man fram den jätte fina färgen i ögonskuggan som man annars inte får om man inte använder primer.

martina
21 Maj, 2013 - 17:55

MAC Lightscapade, sjuukt fin!

Amanda
22 Maj, 2013 - 17:55

Jag älskar min Isadora Hydralight foundation, den är verkligen perfekt för mig. Jag gillar att den inte döljer mina fräknar :)

Hannah W.K
22 Maj, 2013 - 17:55

Min favorit kommer alltid vara "Big bold mascara" även fast jag minns att du sa på helgon att den var jobbig, haha. ;) Den passar mina fransar & ger mig skitsnygg volym, längd & klumpar ej. Riktigt fin både till vardags & fest. :) Kan inte klara mig utan den. Men den börjar ju ta slut nu... *hinthint*

Svar: haha ;)))
Magdalena Milde

Hanna Andersson
22 Maj, 2013 - 17:55

Min favoritprodukt är Cover All Mix (concealer). Den täcker jättebra, håller hela dagen och är lätt att applicera. Använder den dagligen.
Kram och tack för en grymt inspirerande blogg!
Följer dig på Bloglovin :)

Sandra Pakarinen
22 Maj, 2013 - 17:55

Min favorit produkt är MAC's Mineralize Skinfinish i soft and gentle, den är den bästa highlightern jag haft, den blir så vacker på huden och den får mina redan höga kindben att "poppa upp" ännu mer.

Följer dig på bloglovin, heter sandrapakarinen där !:)

Iris
24 Maj, 2013 - 17:55

Min favorit produkt som jag använder varje dag är min Isadora Lash Booster Mascara. Den ger volym, sitter bra men främst separerar mina ögonfransar. Eftersom jag har väldigt korta o få så är det till en väldigt stor fördel, istället för att klumpa ihop till några spindelben.

Johanna, makeup, naglar och trams!
26 Maj, 2013 - 17:55 / BLOGG: http://theniceness.blogg.se

Min absoluta favoritprodukt är nog min concealer mest för att jag är så himla röd om kinderna och den hjälper mig att dämpa det! Behöver knappt någon rouge haha.

jag följer dig på bloglovin sen ett bra tag tillbaka, Jag har dock min ena mail som användarnamn ([email protected])


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo