» Månadens favoriter - AUG 13

Insåg nyss att jag inte gjort ett "Månadens favoriter"-inlägg sedan i maj (!), så nu är det verkligen dags!


Samtliga bilder i kollaget är från Google.

1. MAC Eyeshadow "Concrete"
Använder denna skugga dagligen till mina bryn. Det är den perfekta färgen för mina bryn. Speciellt när jag har applicera Anastasias Brow Wiz i färgen "Brunette" under. 

2. Make Up Store Multi Lash Mascara
Denna mascara fick jag när jag började prenumerera på någon tidning och sedan dess har jag älskat den! Den separerar och ger längd till fransarna superbra!

3. Essence I ♥ Stage Eyeshadow Base
Denna köpte jag när jag var i Kroatien i juli. Hade hört EleventhGorgeous-systrarna prata om den innan och sagt att den påminner mycket om MAC's Paint Pot, som jag älskar, blev jätteglad när jag hittade den nere i Kroatien. Efter att ha testat den så kan jag säga att EG-systrarna har rätt. Den är faktiskt jämförbar med Paint Potsen från MAC. Även om konsistensen på produkterna inte är den samma, så blir resultatet i princip det samma på ögonlocken. 

4. IsaDora Wonder Nail "Purple Reign"
Detta lack ingår i IsaDoras höstkollektion. Jag vet inte vad det är med detta lack, men det håller så himla bra. Har tidigare upplevt att IsaDoras lack alltid chippar sig samma dag som man applicerat det, men detta hade jag i tre-fyra dagar en gång. Sen är ju färgen helt underbar... Perfekt höstfärg.

5. Clarins Everlasting Foundation 
Okej. Detta är nog 100:e gången jag skriver om denna foundation i min blogg, men vad ska jag göra? Det är ju min favoritfoundation! Sedan jag "hittade" denna för ca två år sedan har jag inte lyckats hitta någon som toppar den. Jag klarar mig inte utan den helt enkelt! Så fort den tar slut beställer jag hem en ny. Den täcker superfint samtidigt som det känns som man inte har något på huden. Den låter även mina fräknar lysa igenom till en viss del, samtidigt som den döljer "rödheten" jag har på kinderna ibland. ÄLSKAR!
 
6. Rimmel Stay Matte Powder
Perfekta pudret att använda ovanpå Clarins Everlasting Foundation. Kombinera dessa och du har en bas som håller hela dagen. Detta puder är även superbilligt. Jag köper det från FeelUnique.com för ca £4, ca 40 kr. 

7. Sigma Eyeshadow Brush "E55"
Den perfekta penseln/borsten till att packa på skuggor på ögonlocket. Finns inte så mycket mer att säga egentligen. Den är helt enkelt grym!

8. Mac Bronzer "Refined Golden"
Denna bronzer ser glittrig ut i förpackningen, men jag har aldrig sett skimret i ansiktet efter applicering. Den ser matt ut då - och jag ÄLSKAR den. Har använt den varje dag sedan den släpptes med Temperature Rising-kollektionen i somras. 


Johanna (Jolimas beautyblog)
03 September, 2013 - 17:16 / BLOGG: http://jolimas.blogg.se/

Visst är det bra att världens bästa puder är så billigt! Lycka :D

Svar: ja, verkligen :)
Magdalena Milde

Sofie
04 September, 2013 - 17:16 / BLOGG: http://sofies.sajk.com

Gillar också MUS Multi Lash riktigt mycket! :D

Camilla
04 September, 2013 - 17:16 / BLOGG: http://camellissmink.com

Jag är så nyfiken på den där Clarins Foundationen. Måste verkligen testa den någon gång.

Ps. Jag har gett dig ett Blog Your Heart Out Award. :)

Svar: aw tack :)
Magdalena Milde

Emma P
04 September, 2013 - 17:16 / BLOGG: http://sminkan.com

Men ja vad glad jag blir att du tipsar om ett puder från Rimmel! Är på jakt efter ett nytt pressat puder för touch ups och har faktiskt funderat på Rimmel men har så dålig koll på deras produkter. Ska köpa detta:)

Svar: det är helt underbart! :D
Magdalena Milde


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo