» Recension: Proclé Lip Balm Volume Booster

Fick hem detta lipplumpande läppbalsam från Proclé för ett tag sedan och har nu hunnit testa det några gånger, så jag tänkte dela med mig av mina tankar om denna produkt.
 
"En volymförstärkare med synlig effekt. Balsamet innehåller Capsicum frutescens extrakt (chilifrukt) som specifikt förbättrar blodcirkulationen och cellernas ämnesomsättning. Ger en progressiv uppvärmningseffekt på läpparna och ger i sin tur volym. Innehåller kollagen som är känd för sin fasta effekt. Långvarig och effektiv. Läpparna kommer att se läckert sexiga ut."

 
Till att börja med... Är jag den enda som fnissade lite åt slutet av produktbeskrivningen? Haha... Så, ja... Är ni ute efter läckert sexiga läppar vet ni vilken produkt ni ska använda! ... Eller? Fungerar den verkligen?!

Jag är överdrivet känslig för stickandet många lip plumpers ger ifrån sig, men på allvar... Sticket på denna kan vara det mesigaste jag varit med om. Första gången glömde jag till och med bort att jag applicerat den. Jag blev dock påmind efter ca tio minuter, då det började sticka lite i läpparna. Min första tanke var då: Detta fungerar inte. Sen kollade jag i spegeln och såg vad ni ser på bilden nedan. Joho då, visst tusan fungerar det! Tycker ni inte mina läppar blev läckert sexiga? ;) Haha...

 
Pris: 39 kr HÄR.Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo