» Recension: Wet N Wild Mega Shield Lip Color

För någon vecka sedan fick jag hem ett paket från Mildh Press innehållandes ett gäng Wet N Wild-produkter. Några av dom hade jag testat sen innan, men majoriteten var nya för mig. En av produkterna jag inte testat innan var detta läppstiftet - "Within These Adobe Walls". 
"Ett läppstift som ger en färg som håller i timmar. Den är smörigt mjuk för lyxigt släta och fuktiga läppar. Innehåller SPF 15 för att skydda läpparna från skadliga UVB-strålar. Berikad med Vitamin E och aminosyror för att återfukta läpparna. Innehåller även Oil Rice Bran, som är rik på antioxidanter och avocado olja som är naturliga mineraler samt protein och vitaminerna A, B2, D och E." - Lyko.se
 
Så... vad tycker jag? 1. Det är en riktigt fin färg som passar nu under sommarmånaderna. 2. Det glider verkligen på som smör. Älskar läppstift av denna "konsistens"/"formula". 3. SPF är alltid bra! Det är ofta man (jag) glömmer att det är lätt att bränna sig på läpparna. 4. Billigt! Ett perfekt läppstift alltså? Nja... Visst, själva läppstiftet går verkligen hem hos mig (dock vet jag inte hur hållbarheten är, så det kan väga både upp och ner på betyget), men JÄKLAR! Det är inte bara billigt prismässigt. Vilken hemsk hylsa! Den känns väldigt billig och jag vågade knappt skruva upp läppstiftet för det kändes som den var avbrutet i botten. Men ja, det är ju verkligen ett fint läppstift - och jag anser att kvalitén på läppstiftet är tusen gånger viktigare än kvalitén på hylsan, men man vill ju gärna kunna skruva upp läppstiftet utan att behöva oroa sig för att hela hylsan ska falla isär pga dålig kvalité. 
Betyg: 3,5/5 ♥
 
 
Pris: 59 kr HÄR.


Lackert
01 Juli, 2014 - 19:40 / BLOGG: http://lackert.blogspot.se/

Har två andra färger och jag tycker dom är jätte bra, priset kan man inte klaga över heller :)

Svar: ja, de känns ju jättesköna på och så :) men jag avskyr hylsan :(
Magdalena Milde


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo