» Månadens favoriter - MAJ 2014

 
MAC Lipglass "Peachstock" - 205 kr HÄR
Antagligen världens mest perfekta läppglans. Jag personligen avskyr vanligtvis läppglans, men detta går inte att ogilla. Färgen är perfekt och det är sådär lagomt "klibbigt". Perfekt att kombinera med riktigt sotade ögon!
 
Yves Rocher Youthful Glow Foundaton - 179 kr HÄR
Jag har alldeles nyss hyllat denna foundationen i bloggen, så finns väl inte så jättemycket mer att tillägga egentligen. Men ja... den är fantastisk. Döljer det man (jag) vill dölja och låter t.ex. fräknar lysa igenom. ÄLSKAR!
 
The Balm Schwing Liquid Eyeliner - 189 kr HÄR
Underbar flytande eyeliner som blir MATT när den torkat. (Vet inte hur många eyeliners jag köpt som visat sig att vara glansiga när de torkat...) Den sitter bra och har en fin spets, så det är lätt att få skarpa kanter och "vingar". En ny favorit!
 
Anastasia Lavish Set - 495 kr HÄR
Världens kanske mest perfekta palett. Den innehåller både matta och skimriga skuggor och jag som är en sucker för orangea och rostiga skuggor älskar ju Orange Soda och Sienna... Den perfekta paletten! Dessutom får man med Anastasias fantastiska pincett, en eyelinerpenna, en liten ögonbrynspenna och en duo-pensel i setet.
 
Too Faced Perfect Eyes Waterproof Eyeliner Pencil "Perfect Espresso" - 179 kr HÄR
Too Faceds eyelinerpennor är mina absoluta favoritpennor. De sitter som berget (även på vattenlinjen!) och finns i många fina färger. Skulle gärna vilja ha allihop... Drömmen! ♥ Dock har just nu bara den svarta (som i princip är slut) och Perfect Espresso. En dag ska jag ha allihopa, för de är verkligen hur underbara som helst!
 
NYX Doll Eye Mascara - 125 kr HÄR
Min nya favoritmascara! Detta är en fibermascara. Det vill säga att den innehåller små fibrer som hjälper till att förlänga fransarna (försvinner när man tvättar bort mascaran). Jag älskar hur denna mascara ger liv till mina små fjuttfransar utan att klumpa ihop dom. 

MAC Fix + - 185 kr HÄR
Detta är en ansiktsspray som innehåller flera ingredienser som är lugnande för huden (gurka, grönt te). Den går att använda till så himla mycket olika saker! Jag använder den till att spraya ansiktet innan jag sminkar mig för att ge det en liten vitaminbomb, till att fästa glitter, till att spraya på efter jag sminkat mig för att undvika att foundation/puder kakar sig osv. Vet inte hur många flaskor MAC Fix + jag har gått igenom egentligen... Tre? ÄLSKAR!
 
Pür Minerals Hot Rocks - 285 kr HÄR
Dessa "glödande" stenar kan användas till flera olika saker. Jag gillar att använda dom som ett lätt rouge (som ger ett otroligt glow) när jag gör enklare sminkningar - eller som ett slags "top coat" ovanpå vanliga rouger om jag gör lite mörkare sminkningar. Blir himla fint!
 
Benefit Gimme Brow - £17,50 HÄR
En superbra brow gel, som precis som Doll Eye-mascaran, innehåller fibrer. Dessa fibrer ska få brynen att se fylligare ut. Dock vet jag inte riktigt hur väl de fibrerna hjälper mina bryn att de fylligare ut - men oavsett är det en grym brow gel! 


Lackert
05 Juni, 2014 - 11:52 / BLOGG: http://lackert.blogspot.se/

Skuggpaletten ser väldans snygg ut

Svar: den är fantastisk :)
Magdalena Milde


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo