» TÄVLING: Vinn sommarkit från Vision Haircare!

AVSLUTAD! AVSLUTAD! AVSLUTAD! AVSLUTAD! AVSLUTAD! AVSLUTAD! AVSLUTAD! AVSLUTAD! 
 
Snart är sommaren här (!!!) och vad passar då bättre än att tävla ut två stycken sommarkit från Vision Haircare innehållandes travel size-varianter av deras saltvattenspray "Ruff" (100 ml) samt deras Styling Spray (80 ml)?!

 
Det enda du behöver göra för att delta är att kommentera detta inlägg och berätta ditt bästa hårstyling-/frisyrtips! 
(Det är även viktigt att ni anger er e-mailadress, så jag kan kontakta er om ni vinner!)

Vill du ha extra chans att vinna så kan du följa mig på Bloglovin och Instagram. Varje "följning" ger en extra "lott" i tävlingen! Så följer du mig på både BL och Instagram får du alltså tre "lotter". Gör du detta, så skriv med i kommentaren till detta inlägg vad du heter där ni följt mig! :)

TÄVLINGEN AVSLUTAS PÅ SÖNDAG! (25/5)

This giveaway is only for people who live in Sweden.
 
AVSLUTAD! AVSLUTAD! AVSLUTAD! AVSLUTAD! AVSLUTAD! AVSLUTAD! AVSLUTAD! AVSLUTAD! 


Anna-Märta Stålnäve
19 Maj, 2014 - 12:24

Åh vad kul med tävling! :D Följer dig redan både på Bloglovin (Anna-Märta Stålnäve) och på instagram (miss_steelfist).

Mitt bästa hårtips (iaf för oss som har väldigt tunt och fint hår) är helt klart kombon strukturspray/pulver tillsammans med en hårmunk! Spray eller pulver ger lite strävhet och volym och att sätta upp håret med en hårmunk gör att även vi mindre lyckligt lottade kan få till en gedigen knut högt upp på huvudet (utan att det ser ut som en pytteliten blomknopp). Dessutom är det en perfekt frisyr för dåliga hårdagar eller när man har bråttom då det varken kräver nytvättat hår eller någon avancerad styling! Love it!

Tyrannika
19 Maj, 2014 - 12:24 / BLOGG: http://swedenerd.blogspot.se

Kokosolja rätt och slätt är mitt bästa tips! Som inpackning, som leave in conditioner, som glansolja, ja kokosolja är en räddare året runt men främst under sommaren för mig!

Följer på både Bloglovin och Instagram. Jag heter Tyrannika på Instagram och Annika Norgren på Bloglovin.

Mimmi
20 Maj, 2014 - 12:24

Mitt absolut bästa hårtips är torrschampoo och hårdonut! Spelar ingen roll hur dålig hårdag du har, det här kirrar biffen!

Camilla
21 Maj, 2014 - 12:24

Mitt bästa stylingstips är: vända huvudet upp och ner, tunt med hårspray i botten på håret, några droppar hårolja (går bra med olivolja) i topparna, för att få en busig sommarlook. Låt håret vila utan produkter vissa dagar, då räcker det med någon söt fläta. Går att variera väldigt mycket. Ha en bra dag. Kram från camilla

Åsa
21 Maj, 2014 - 12:24

Mitt bästa tips är någon typ av leave in produkt. Jag använder Sebastian potion 9, en skyddande lotion som hjälper mot frissigt hår. Håret blir supermjukt och det luktar så himla gott! Det ihop med några lockar gjorda med plattången och lite avslutande hårspray funkar alltid :)
Följer dig på Bloglovin också, som Åsa Vikström.

Viruzyao
21 Maj, 2014 - 12:24

Mitt bästa hårtips är att sova i fläta. Håret skadas inte och vill man på morgonen ha volym, då är det bara att spreja lite torrschampo i rötterna för instant lyft!!
Följer på Insta via namnet ovan. Och självklart på bloglovin via carrotmuffn!! :) kram

Carola
22 Maj, 2014 - 12:24

Å va kul! Cocosolja som inpackning över natten, oljan i håret, badmössa el gladpack å en handduk..sov..tvätta ur å håret är blankt å lent! Ja och torrschampo är något jag inte vill va utan.

Mia
23 Maj, 2014 - 12:24

Mitt bästa hårtips är att låta håret självtorka! Det ger ett betydligt fräschare hår de dagar du har tid att låta bli fön eller locktång och istället använder stylingprodukter i ett hår som fått självtorka, hälsar Mia i Uppsala

Ida
25 Maj, 2014 - 12:24 / BLOGG: http://tradeskins.blogg.se

Mitt bästa hårtips nu till sommaren måste nog vara ett bra saltvattenspray faktiskt. Gör att håret ser sådär härligt strandrufsigt och snyggt ut :) Älskar det!

Började följa på bloglovin som nummer 88 och följer på instagram med namnet idatuesday. Kram!

Sofie S
25 Maj, 2014 - 12:24

Mitt bästa tips är att sätta torrschampo i ditt hår när det är nytvättat, efter att det har torkat och efter att du har stylat det i övrigt (med plattång/locktång). Detta ger håret mer stadga, volym och håret håller sig fräscht i flera dagar!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo