» Magda gillar: Eylure-fransar!

Jag har, som ni nog vet om ni läst min blogg ett tag, alltid älskat Red Cherrys lösögonfransar. Dock har jag nyligen gått och kärat ner mig i ett nytt märke - Eylure. Det finns massvis av olika "modeller" (dock inte lika många som RC har, men...!). De är snäppet dyrare än Red Cherry. Red Cherrys kostar ca 20 kr per paret medan Eylures kostar runt 70 kr per par.
 
Här nedanför ser ni några av mina favoriter:
 
 
Jag ÄLSKAR långa fransar! Så Katy Perry-fransarna Feline Fierce och Punk Princess ÄLSKAR jag verkligen. Definition 121-fransarna är perfekta till cat eye-sminkningar, då de är fylligare i ytterkanterna. Texture-fransarna är också awesome (de är som kortare varianter av mina RC-favoriter -> #43). Volume-fransarna är lite kortare och de gillar jag att använda om jag känner för att bära fransar till enklare och ljusare sminkningar. 
 
Ni hittar fransarna -> HÄR


Maria
13 Oktober, 2014 - 15:22 / BLOGG: http://www.daisybeauty.com/web/little-miss-consumer

Oh, jag köpte 107 och 070 i Palma, älskar både dem och förpackningen, dessutom är eylures singelfransar bäst, ingen knut på dem.

Svar: gött! aldrig testat deras singelfransar. kanske får ta och göra det ;>
Magdalena Milde

Agnes
13 Oktober, 2014 - 15:22

Hej Magda! Jag älskar din blogg och har följt dig ett tag. Hoppas att du mår bättre snart, vet själv hur det kan vara. Jag har en fråga (kanske en idé till ett inlägg?)! Dina MakeupGeek-ögonskuggor, hur var det att beställa dem? Smidigt? Vilka har du och vilka känner du är "must haves" om man hade tänkt att beställa? Förstår om du inte orkar göra ett helt inlägg, men är tacksam för lite tips, ska beställa vid nästa lön. Ta hand om dig, många många kramar! PS. Vet att du för lääääänge sedan tipsade om MACs rouge Gingerly. Köpte det trots tveksamhet (jag är väldigt blek) och jag ÄLSKAR det. Är helt besatt. Tack!!!

Svar: kul att höra! :) bra idé till inlägg! ska försöka fixa under veckan. och kul att du gillade mac-rouget!
Magdalena Milde

anonym
25 Oktober, 2014 - 15:22

var köper du dina red cherry fransar för det priset? :)

Svar: ebay!
Magdalena Milde

Beauty by Pantea
25 Oktober, 2014 - 15:22 / BLOGG: http://www.beautybypantea.blogg.se

Riktigt snygga! Gå gärna in på min blogg för mer skönhetstips! www.beautybypantea.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo