» Nya nagellack från IsaDora

Fick hem en del lack igår också! (Åter igen, tack.) Bl.a. dessa. Samtliga lack ingår i IsaDoras sommar-look "Poolside". Tycker dom är superfina. Min favorit är Atlantis!
 

» IsaDora Twist-Up Gloss Sticks

För inte allt för längesedan släppte IsaDora deras egna variant av de numera väldigt populära "Chubby Sticksen". IsaDoras variant heter Twist-Up Gloss Stick och kommer i flera olika färger. Idag fick jag hem ett paket med deras nyheter i (Tack! <3) och det innehöll bl.a. fyra stycken av TUGSen. 

Har inte hunnit testa dom så noga än, men ser verkligen fram emot att göra det!

Pris: 119 kr/st

01Toffee Pop, 03 Sugar Crush, 05 Pink Punch, 07 Coral Cocktail.

» Följ mig gärna på Instagram!

Mitt användarnamn -> ComaHeart
Följer ni mig, så kommentera detta inlägg med era användarnamn på IG, så kollar jag upp er!


» En fråga till er nagelkunniga...

Varenda person som lägger upp bilder på nagellack osv på bloggen (utom jag) har så himla fina naglar. De är liksom "breda". De är korta, men ändå breda. Förstår ni vad jag menar? (Se bilden nedan annars.) 
HUR får man naglarna att bli bredare? Går det? Mina naglar är så himla fula.
 
Bild lånad av Linda Hallberg.

» Glossybox Mars 2013

Insåg förut att jag inte lagt upp Glossyboxen jag fick i mars. Bra, Magda... Men bättre sent än aldrig!

Jag är inte speciellt nöjd med månadens box. Har ärligt talat inte ens tagit ur produkterna ur kartongen. Enda som jag ser fram emot att testa är "Facial Wash:en" från TBS. Hade varit mer nöjd om Lip Blushen hade varit i någon annan färg. Använder aldrig rött på läpparna... Aja! 


» 40% på O.P.I-lack!

Skynda er in på Members.com och fynda O.P.I-lack för 90 kr/st! Jag har klickat hem tre stycken.

Members.com är en hemsida som varje dag har olika klädes- och sminkmärken till rabatterade priser. (De säljer även resor, köksgrejer osv...) Idag och några dagar framåt har de 40% på O.P.I-lack. Många är redan slutsålda, så skynda bli medlem på Members och gå in och fynda innan resten tar slut!
Dessa köpte jag.

» Månadens Favoriter - April 2013

1. Ben Nye Luxury Powder "Cameo". / 2. Rimmel Match Perfection Foundation. / 3. MAC Powder Blush "Melba". / 4. MAC Mineralize Skinfinish "Soft & Gentle". / 5. Escada Sexy Graffiti Parfym. / 6. Make Up Store Multi Lash Mascara. / 7. YSL Rouge Volupté "Nude Beige" Läppstift. / 8. The Balm Nude Tude Palette.

» O:P.I / Which Is Witch


» MAC Lipstick "Vegas Volt"

För två år sedan köpte jag mitt första läppstift från MAC - "Vegas Volt". Nu i efterhand frågar jag mig: Varför? Jag är världens mes när det kommer till starka färger på läpparna och håller mig helst (alltid...) till nude-färger. Trodde jag allvarligt att jag skulle använda detta? Enda gången jag använt det var nyss när jag tog bilden till detta inlägg...

Nåväl. Jag vill tipsa er som gillar färg om detta läppstift iallafall! Ett superfint koralligt/oranget läppstift som passar perfekt till våren och sommaren. Det finns inte att köpa på Kicks.se, men tror det ska finnas vid MAC's diskar. Var där jag köpte mitt.

På läppbilden har jag applicerat världens tunnaste lager. Går att få färgen mycket starkare!

» MAC Temperature Rising Collection Maj 2013


Här kommer ännu en kollektion från MAC som släpps i början av maj.

Den heter Temperature Rising och jag gillar den verkligen! Är extra förtjust över att den innehåller bronzing-pudret "Refined Golden" som, om jag inte har helt fel, även ingick i deras Hey Sailor!-kollektion för något år sedan. Hoppas verkligen att jag hinner på tag i det nu! Tycker även att nagellacken, rougerna och nude-läppstiftet är jättefina. Kan bli farligt för plånboken...


» Min sminkhörna är i princip klar!

Finns bara en grej till jag skulle vilja ha. Hurtsen "Alex" från IKEA...
Just nu förvarar jag mitt smink i byrån ni ser i bakgrunden, en liten hurts + i traincaset ni ser i hörnet av de första bilderna. Sen har jag mina favoritprodukter och paletter framme. Skulle vara mycket smidigare att förvara allt i "Alex"-hurtsen. Men men! Det får bli när det blir.


» MAC In Extra Dimension Maj 2013

I början av maj släpps MACs nya kollektion "In Extra Dimension". Om jag inte är helt ute och cyklar så släppts även en till kollektion då? Tror det heter nåt med Baking? Rätta mig om jag har fel. Aja, tillbaka till In Extra Dimension.

För några månader sedan släppte MAC kollektionen "Glamour Daze" som också innehöll Extra Dimension-produkter. Jag ville supergärna ha Extra Dimension Skinfinishen "Superb", men hann aldrig få tag på den... Så nu hoppas jag kunna på tag på någon av EDS:arna i denna kollektionen! Hoppas även hinna få någon av rougerna. Så fina!




» Dessa lata dagar

Ibland vaknar jag utan någon som helst lust till att sminka mig.
Då lägger jag en bas beståene av foundation, bronzer, rouge och highlighter och fyller sedan i ögonbrynen. Inget mer. Idag var en sådan dag. Blev mörka bryn och en ganska lätt bas.


» Expensive VS Cheap - NARS Orgasm VS NYX Pinched

NARS rouge/blush "Orgasm" måste vara en av de populäraste rougearna (Haha, vad heter det i plural?). Dock kostar den ca 240 kr och det kanske inte alla vill lägga på en rouge. Då finns det en budgetvariant (som är minst lika bra) som heter "Pinched" och kommer ifrån NYX. Den hittar ni här för endast ~ 40 kr!

» Att "piffa upp" en vardagslook

Vissa dagar när jag inte orkar lägga massa skuggor, så brukar jag köra på eyeliner + mascara.
I längden blir det ganska "tråkigt", så ibland brukar jag byta ut min vanliga svarta eyeliner mot t.ex. en lila. MAC's Fluidline i "Macroviolet" är en favorit.

 
 

» NEW IN - YSL Rouge Volupte Lipstick "01 Nude Beige"

Glöm allt jag sagt om läppstift tidigare! Det finns ingenting som slår detta underbara läppstift från YSL. Visst, det kostar en del... men WOW. Det känns superlyxigt och det är ju hur fint som helst. (Inte lika rosa som på bildern, utan mer "nude").


» Vilken är din favorit?




» Too Faced Summer 2013 Hello Sunshine!

SUMMER EYE 2013 SUMMER SEXY SHADOW COLLECTION 359 KR/ST
SWEETHEART BEADS RADIANT GLOW FACE POWDER 349 KR/ST
BRONZED & PORELESS PORE PERFECTING BRONZER 329 KR/ST
ENDLESS SUMMER 16HOUR STAY ALL DAY BRONZE 329 KR/ST
PRIMED & PORELESS PRESSED POWDER 339 KR/ST
SWEET SUN SHINES LIP GLOSS 199 KR/ST

» Frågor och svar

Hur började du jobba med IsaDora? :)
Alltså... Jag jobbar inte med IsaDora. Har gjort tutorials till dom bara.

Har du några bra tips på hur man fyller i ögonbrynen på ett naturligt sätt? :)
Jag tycker att det brynen ser naturligare ut när man fyller i dom med skugga. (Mörkare skugga ute vid "böjen" och sen ljusare och ljusare ju närmare näsan man kommer) Men sen är ju Anastasias Brow Wiz magi i penn-form. UNDERBAR!

Vilka är dina favorit onlinesidor att köpa smink ifrån?
Beauty Bay, Feel Unique, Camera Ready Cosmetics, The Cosmetics House, Beauty Joint, Cherry Culture osv. Finns så många.

Läser du några sminkbloggar? Isåfall, vilka?
Lindas, Fridas och Michaelas

Vilket är ditt favoritmärke när det kommer till smink? Kan du rekommendera några produkter från det märket?
MAC MAC MAC! Oj... Jag älskar deras ögonskuggor. Sen är deras Pro Longwear Concealer grym. Samma sak med deras blushes. (Melba är SÅ fin!) OCH DERAS PAINT POT I "PAINTERLY". Den måsta alla ha. Eller "Soft Ochre" om ni vill ha en gulare variant.

Har du testat Loreal mascaran du köpte från eBay? :) Isf, vad tyckte du?
Japp, det har jag. Enligt mig är den... sådär. Jag vet att den funkar grymt bra för många andra, så är du sugen på att testa den så tycker jag du ska det!

Vilket är ditt favoritnagellack?
Oj... Just nu gillar jag China Glaze "Tart-y for the party" väldigt mycket :)

Vad använder du för sminkborstar? Märke alltså.
Sigma, Hakuro, Eco Tools, Make Up Geek, Real Techniques

Har du alltid gillat smink?
NEJ! När jag gick i mellanstadiet sa jag bestämt att jag ALDRIG skulle sminka mig eller färga håret. För det var "löjligt". Ett par år senare färgade jag håret typ 2 gånger i månaden och sminkade mig väldigt mycket.


» Make up of the day - 12/4-13


Jag har använt
/I've used:
MAC Paint Pot "Painterly"
- MUS MS "Smog"
- MAC ES "Cork"
- MAC ES "Embark"
- MAC ES "Signed, Sealed"
- MAC ES "Carbon"
- MAC ES "Vanilla"
- MAC Fluidline "Blacktrack"
- MAC Prep + Prime Highlightening Pen "Radiant Rose" 
- Too Faced Perfect Eyes Waterproof Eyeliner "Perfect Black"
- MUS Multi Lash Mascara
- Lancôme Hypnôse Star Mascara 


» I <3 Jaclynn Hill!

En av mina favorit-YouTube-gurus är Jaclyn Hill. Hennes tutorials är AMAZING. Ska testa att re-createa henne senaste tutorial idag. Blir det inte allt för hemskt så visar jag såklart bilder sen.


» The Body Shop "Brazil Nut" Beautifying Oil

För ett tag sedan fick jag hem samtliga produkter från TBS serie "Brazil Nut" som återlanseras i maj (?). 
En av produkterna var denna olja som man kan använda till både ansikte, kropp och hår. Jag själv har varit väldigt torr i ansiktet de senaste månaderna, så jag brukar smörja in ansiktet med denna olja varje kväll. (Inte på morgonen, för då blir man så fet i ansiktet... Kör på min SOS Barrier Repair Cream från Cliniderm då.)

Pris: 155 kr/100 ml



» NEW IN - Rimmel Scandaleyes Waterproof Kohl Kajal "Purple"

Här kommer sista produkten från Rimmel. Deras Scandaleyes Waterproof Kohl Kajal i färgen Purple. 

Scandaleyes-pennorna jämförs med Urban Decays 24/7 Glide On Pencils, så jag har höga förväntningar på denna! Kan ju säga att det var lagomt kul att försöka få bort swatchen från armen efteråt... Så vattenfast? Jo, tack. Det är den.


» NEW IN - Rimmel Match Perfection Foundation

Här kommer den näst sista av Rimmel-produkterna jag beställde efter att ha sett Fleur prata om hennes Rimmel-favoriter. Match Perfection Foundation heter den och jag har faktiskt hunnit testa den idag. Jag testade den tillsammans med Ben Nyes Cream Highlighter + Luxury Powder.

Jag sminkade mig vid 06.00 imorse, skjutsade sedan min bror, åkte hem och sov till 11.30 ungefär. När jag vaknade såg foundationen lika perfekt ut som det gjorde precis efter jag applicerat den. Wow, säger jag bara. Jag är kär... Match Perfection har klättrat om IsaDoras High Performance Foundation på min topplista och ligger nu 2:a, kan jag säga. (Ingen kan slå ner Clarins Everlasting)


PS. Såg att flera undrade vart jag köpt Rimmel-produkterna. Jag har beställt dom från Feel Unique.
(Gratis frakt till Sverige!)

» NEW IN - Make Up Geek Eyeshadows + Brushes

Fick hem mitt paket från Make Up Geek idag. Så glad! ♥
Beställde sex stycken ögonskuggor och två borstar (likadana dock). Jag har swatchat ögonskuggorna och de är SÅ fina. Synd att de inte blir lika fina på bild som de är IRL...


Beaches & Cream, Bada Bing, Drama Queen, Burlesque, Sensuous, Envy

» Är det fortfarande en menyrad över bloggen?

Har ändrat designen helt. Nu ännu simplare (och väldigt tråkig...), men jag har inte tid att fixa mer nu. Måste sova. Alarmet ringer 05.00 imorgon bitti. 

... Men ser ni fortfarande en menyrad över bloggen eller är det något som ser konstigt ut?

» Meny över inläggen?

Fick en kommentar om att en kopia av min meny ligger mitt över inläggen. Är det så för er? Jag har testat att kolla bloggen i Google Chrome, Internet Explorer och Firefox och i dom fungerar det för mig iallafall...

» NEW IN - Rimmel Scandaleyes Eyeshadow Crayons

Såg Fleurs video med hennes bästa och värsta Rimmel-produkter.
Självklart blev jag lockad till att beställa flera av dom hon gillade och idag landade dom i postlådan. Börjar med att visa dessa två "Eyeshadow Crayons". De går att jämföra med NYX Jumbo Pencils. Har inte hunnit testa dom än, men ska bli kul att göra det snarast. 


» Frågestund!


» Make up of the day - 6/4-13


Jag har använt
/I've used:
- MAC Paint Pot "Painterly"
- MUS MS "Smog"
- MUS MS "Deadly"
- MAC ES "Concrete"
- MAC ES "Embark"
- MAC ES "Sketch"
- MAC ES "Hepcat"
- MAC ES "Carbon" 
- MAC ES "Vanilla"
- MAC Prep + Prime Highlighter "Radiant Rose"
- MAC Fluidline "Blacktrack"
- Jordana Fabuliner
- MUS Glitter "Virgio"
- MAC Fix +
- Too Faced Perfect Eyes Waterproof Eyeliner "Perfect Black"
- IsaDora Precision Mascara
- MUS Multi Lash Mascara

» NEW IN - Clarins Everlasting Foundation

Äntligen, äntligen, äntligen!
Har varit utan min kära älskling allt för länge nu, men igår landade han i postlådan.
Detta är verkligen världens bästa foundation. No joke.


» Make up of the day - 5/4-13


Jag har använt
/I've used:
- MAC Paint Pot "Painterly"
- IsaDora Eyebrow Lifter
- Too Faced The Art Of Sexy Palette
- Make Up Store MS "Smog"
- MAC Glitter Reflects "Bronze"
- MAC Fix +
- MAC Fluidline "Blacktrack"
- Too Faced Perfect Eyes Waterproof Eyeliner Pencil "Perfect Black"
- IsaDora Precision Mascara
- Lancôme Hypnôse Star Mascara

» NEW IN - Lily Lolo ES "Four Leaf Clover"

Kan detta vara världens finaste gröna ögonskugga? Ja, jag tror det. Längtar efter att testa den! ♥


» NEW IN - NYX Soft Matte Lip Creams

Jag älskar dessa! För längesedan hade jag en i nyansen Stockholm. Det var min "my own lips, but better"-färg. Älskade den. Sen försvann den spårlöst :( Men nu har jag beställt hem den + tre nyanser till. Superfina!

Stockholm, Tokyo, Istanbul, San Paulo

» Ben Nye Luxury Powder "Cameo"

Okej, hörrni. Jag är kär. På riktigt. Har hittat mitt livs kärlek. Han heter Ben Nye. Detta kan vara det bästa setting-pudret jag har testat. Make Up Forevers HD Powder kan flyga åt... någonstans. Detta är 100 gånger billigare och helt galet bra!

Hela hypen om detta puder började när Kim Kardashian berättade om vad hon använde för smink. En av produkterna var Ben Nyes "Banana" Powder. Det är detta puder fast i en gul variant. Jag har velat testat det ända sen jag såg videon med Kim K och nu har jag äntligen gjort det. Jag är SÅ nöjd. SÅ kär! ♥


» NEW IN - Deborah Lippmann - Let's Go Crazy

Hade höga förhoppningar på detta lack. Blev faktiskt lite besviken när jag testade det. Gillar inte "penseln" och det såg ganska "konstigt" ut på mina naglar. Ska dock testa det igen. Än ger jag inte upp! För hur fint ser det inte ut att vara i flaskan?


» NEW IN - Wet N Wild Blush "Heather Silk"

Är du ute efter en billig rouge/blush som ändå ger ifrån sig mycket färg så ska du kolla in Wet N Wilds blushes. Jag tror jag har allihopa nu och de är verkligen jättefina. Blev glad när jag såg att de hade Heather Silk på Ullared. Det var den enda jag inte hade förut.

Här kan ni hitta dom för ca 30 kr/st.


» Make up of the day - 2/4-13


Jag har använt
/I've used:
- MAC Paint Pot "Painterly"
- Urban Decay Naked Palette
- Urban Decay Naked 2 Palette
- MAC Fluidline "Blacktrack"
- Jordana Fabuliner
- Too Faced Perfect Eyes Waterproof Eyeliner Pencil "Perfect Black"
- Lancôme Hypnôse Star Mascara

» Make Up Geek

Har äntligen fått tummen ur och beställt lite ögonskuggor (+ ett par borstar) från MUG. Har länge velat testa hennes skuggor och nu är sex stycken på väg hem till mig. Har sett swatches på samtliga skuggor och dom ser helt underbara ut! ♥

Tycker för övrigt att MUG har jättebra service. Mailade en fråga och fick svar inom fem minuter. Det kallar jag service! Vet sidor som det tar flera dagar att få svar från... Sen är frakten jättebillig! Jag menar... 42 kr för att frakta produkter från USA. Det är ett riktigt bra pris. Vissa andra sidor tar ju ut över 100 kr i frakt.


» NEW IN - China Glaze Nailpolishes

Kunde inte låta bli att köpa med mig några China Glaze-lack från Ullared. Dom kostade endast 49 kr/st! (Kostar vanligtvis 98 kr/st i Sverige tror jag) Ångrar nu att jag inte köpte fler... Fast iofs fanns det inte så jättemånga färger som föll mig i smaken. Dessa var iallafall mina favoriter.

Vilket av lacken tycker ni är finast? Min absoluta favorit är Tart-y For The Party.


» Wet N Wild "Comfort Zone"-Palette

Har spenderat påsken i Ullared. Fick självklart med mig lite godbitar hem och kommer självklart visa allt (smink-/nagelrelaterat alltså) här i bloggen under de närmsta dagarna.


Först ut är denna palett från Wet N Wild. Tror jag har tre av denna sortens palett från WnW nu. Har jag inte helt fel så ska det finnas fler. Isåfall måste jag köpa dom också, för dessa paletter är underbara! Men tror de släppte nån (några?) nya för inte så längesedan. Får kolla upp det...