» Giorgio Armani Luminous Silk Foundation

Förmodligen har varenda sminkjunkie hört talas om Giorgio Armanis Luminous Silk Foundation. Jag fick åtminstone nys om den på Jaclyn Hills YouTube-kanal och har varit sugen på att testa den sedan första gången jag såg henne använda den. Hennes hy blev verkligen perfekt, men på ett naturligt sätt. Dock tvekade jag till att köpa den först på grund av priset (450+ kr), men när jag hittade en rabattkod hos Beauty Planet kunde jag inte låta bli att beställa den.
Så... Är den så bra som t.ex. Jaclyn Hill får den att framstå? Eh, JA! Jag är alldeles förälskad. Man skulle kunna säga att den är en bättre version av den hypade foundationen Youthful Glow från Yves Rocher. Samtidigt som den täcker det man vill täcka (rodnad, dämpar finnar osv), så låter den ändå fräknar och dyligt lysa igenom och skapar på så sett en naturlig "look". Dessutom jättedryg. Jag behöver knappt en pump för att täcka hela mitt ansikte (till skillnad från Yves Rochers variant som kräver åtminstone två pumpar). Som grädde på moset håller den jättebra också (jag brukar fixera den med ett transparent puder). Ska tillägga att jag har torr/kombinationshy. 
 
Produktmässigt sett finns det ingenting jag ogillar med denna foundation. Enda jag inte är jätteförtjust över är priset, men man får ju tänka som så att: 1. Det är faktiskt Giorgio Armani. 2. Man får vad man betalar för.
 
♥ Poäng: 4,5/5
(Hade varit en solklar femma om den varit något billigare!)


Tips! Just nu kan ni få 10% på erat köp hos Beauty Planet och på så sätt få närmare 50 kr i rabatt om ni är sugna på att testa denna produkt! Rabattkoden hittar ni här -> Beauty Planet.

» GIVEAWAY -> Mina favoriter från Vision Haircare!

Eftersom jag varit världens sämsta bloggare den senaste tiden kommer här en liten kompensation...!

 
I samarbete med Good PR och Vision Haircare tävlar jag nu ut ett kit jag fått plocka ihop innehållandes mina absoluta favoritprodukter från Vision Haircare! Vill ni läsa mer om produkterna kan ni göra det HÄR.
 
Vad behöver man göra för att få chansen att vinna? Detta:
- Följ mig och Vision Haircare på Instagram. 
- Lämna en kommentar till detta inlägget.
(Glöm inte ange e-postadress!)
 
EJ OBLIGATORISKT -> För extra "röster" (större chans att vinna):
- Följ mig på Bloglovin HÄR. (Berätta i kommentaren till detta inlägg att du följer mig.)
- Skriv ett inlägg om tävlingen på din blogg/Instagram. (Länka isåfall till inlägget i din kommentar till detta inlägg!)
 
Vinnaren utses nu på söndag (2:a november)!

» Magda gillar: Eylure-fransar!

Jag har, som ni nog vet om ni läst min blogg ett tag, alltid älskat Red Cherrys lösögonfransar. Dock har jag nyligen gått och kärat ner mig i ett nytt märke - Eylure. Det finns massvis av olika "modeller" (dock inte lika många som RC har, men...!). De är snäppet dyrare än Red Cherry. Red Cherrys kostar ca 20 kr per paret medan Eylures kostar runt 70 kr per par.
 
Här nedanför ser ni några av mina favoriter:
 
 
Jag ÄLSKAR långa fransar! Så Katy Perry-fransarna Feline Fierce och Punk Princess ÄLSKAR jag verkligen. Definition 121-fransarna är perfekta till cat eye-sminkningar, då de är fylligare i ytterkanterna. Texture-fransarna är också awesome (de är som kortare varianter av mina RC-favoriter -> #43). Volume-fransarna är lite kortare och de gillar jag att använda om jag känner för att bära fransar till enklare och ljusare sminkningar. 
 
Ni hittar fransarna -> HÄR

» När ingenting är som det ska

Den senaste månaden har inte varit den bästa av månader om man säger så.
Känner att jag inte vill gå in närmare på det, men jag vill ändå nämna det och hoppas ni har förståelse till varför uppdateringen av min blogg har varit urusel. Ibland kommer verkligheten ikapp om man säger så. Nu känns det dock som att jag håller på att landa, så jag planerar att under kommande vecka försöka komma igång med bloggandet igen. Har ju alltifrån födelsedagspresenter till nya produkter att visa er! 
 
Hoppas ni har det bra.
Kram 
 
Mobilbild från härom dagen då jag och en vän spenderade eftermiddagen på Sydspetsen (ställe på ön jag bor på.)

» Anastasia Tamanna (DressYourFace) Palette

Har ju helt glömt bort att visa denna tjusiga palett jag fick hem för ett par veckor sedan! 
 
Den finns inte att köpa i Sverige (än?), men är ni villiga att lägga
ut en del för frakt så kan man beställa den fårn Anastasias egna webbshop -> HÄR.