» GIVEAWAY med OPI!

AVSLUTAD! AVSLUTAD! AVSLUTAD! AVSLUTAD! AVSLUTAD! AVSLUTAD! AVSLUTAD! AVSLUTAD! AVSLUTAD!
 
PS 2. Later today I will have an INTERNATIONAL giveaway on my Instagram where you can win the same kit, so make sure you're following me there! :) @comaheartmakeup .DS

» Stress x 1000

Hej! Mvh världens sämsta bloggare.

Har haft supermycket plugg hela veckan och inte gjort annat än pluggat och jobbat, så bloggen har verkligen hamnat lite efter... Och imorgon fyller min mamma 50 år, så det blir nog inte jättemycket bloggat då heller (+ att jag fortfarande inte att klar med skolarbetena).

Ska vi säga att vi hörs igen på måndag? Ja, det låter bra.
Kram.
 

» Anastasia Beverly Hills Brow Pro Palette

Gissa vem som blev världens gladaste tjej när hon öppnade postlådan idag efter jobbet? YES! Ett paket från Anastasia. Gissa vem som blev universums gladaste tjej när hon öppnade det och såg att det låg tio concealers och den nya BROW PRO PALETTEN i det?! Jag!!!!
 


Nyligen lanserade Anastasia en ny version av den gamla Brow Pro Paletten. Den nya versionen innehåller 11 olika Brow Powder Duos och en brynprimer. Dock verkar det som den nya varianten inte släppts i Sverige än....

Jag vet därför inte vad den kommer kosta - men jag har sett att den gamla paletten fortfarande säljs, och den kostar 895 kr. Jag misstänker att det kan bli samma pris för denna nya varianter. (Kanske lite mer...)

Är ni nyfikna på den nya Brow Pro Paletten? :) Eller äger ni kanske den gamla?
 

» Eye of Horus Isis Sun Goddess Palette

Blir mycket Eye Of Horus just nu känner jag... men jag vill ju visa alla fina grejer!
"Isis Sun Goddess Palette innehåller pärlemor pigmenterade ögonskuggor som tillsammans skapar magiska resultat men som även kan användas enskilda. Ögonskuggorna har en mjuk pressad formula, veckar sig inte, sitter länge och är lätta att applicera med tillhörande sminkborste. Förpackningen är liten och smidig vilket gör den lätt att ta med på resande fot. Nyanserna i Eye of Horus Isis Sun Goddess Palette är Enigma Myst (PINK), Charlice Bronze (Bronze), Sacred Husk (Guldbrun)." - Brallis.se

Jag tycker att skuggorna i denna lilla palett är jättefina. De är pigmenterade och sitter där de sitter, även utan primer. Jag skulle dock inte använda dessa tillsammans då de är VÄLDIGT skimriga. Men att ta en av dom och applicera på ögonlocket och sen jobba in lite matta skuggor i globlinjen skulle bli superfint och det lär inte dröja innan jag testar den kombon!

Många kan tycka att detta är en väldigt dyr palett, med tanke på att den bara innehåller tre stycken skuggor. Men jämför man med MAC (vars skuggor håller samma kvalité som EoH-skuggorna) så blir dessa billigare. Jag personligen skulle nog inte betala 299 kr för dessa skuggor dock, men det beror endast på att jag har så många liknande färger. Men har man inte många färger i sin samling och är ute efter några skimriga "naturella" skuggor som håller hög kvalité så kan jag verkligen rekommendera denna palett.

Pris: 299 kr HÄR.

Swatches (utan bas)

» Eye Of Horus Goddess Natural Mascara

Här kommer nästa produkt jag fick hem från Eye Of Horus/Brallis.se - Goddess Natural Mascara.

Eye of Horus Goddess Natural Mascara är designad att framhäva dina vackra ögonfransar medan den svart/guldiga förpackningen ger dig en känsla av egyptisk lyx. Den flexibla borsten ger dig volym och böjda ögonfransar utan att sticka eller irritera dina ögon. Eye of Horus Goddess Natural Mascara har en naturlig formula baserad på vax vilket gör att den är vattenfast och inte klumpar, rinner eller kladdar. - Brallis.se


Den här mascaran har jag velat testa hur länge som helst - och nu har jag äntligen gjort det! Det första jag tänkte på var att den är väldigt "blöt". MEN... trots det går det bygga upp en fin längd och volym på mina fransar och den sitter där den ska tills man, utan problem, tvättar bort den. Jag tror dock att jag kommer gilla den ännu mer när den torkat till sig lite. Något jag gillar mycket med denna mascara är borsten. Jag är en sucker för gummiborstar och denna kommer åt överallt, 

Pris: 199 kr på Brallis.se.

» Murriga höstlack - på våren?

Är det bara jag som fortfarande är helt fast vid murriga höstfärger när det kommer till nagellack? Kanske beror på det tråkiga vädret som varit de senaste dagarna. Jag menar... igår snöade det?! Hur som... Jag ter mig fortfarande mot mörka färger. Speciellt röda/gröna.  
 
... så gissa om det kliade i fingrarna när jag såg dessa lack från Butter LondonHudvårdsbutik.se's rea. Jag har varit sugen på att testa lack ifrån Butter London riktigt länge, men jag tycker att det känns ganska ovärt att betala 175 kr för ett lack, men på rean kostade de betydligt mindre. Dock ska jag till Stockholm en helg i april, så jag vill spara pengar till dess... men hur fina är inte dessa lack? Får man vara höstig ett tag till och bära murriga lack? Det får man väl...? Eller ska man hålla sig och spara pengar... *Vill ha*!

 
Pris: 122 kr (istället för 175 kr).
Presenterat tillsammans med Hudvårdsbutik.se.

» Mina absoluta favoritfransar

Jag har tipsat om dessa fransar innan, men jag beställde alldeles precis nya - så jag kände att jag var tvungen att tipsa om dom igen. De är verkligen helt fantastiska och perfekta för oss som vill ha lååånga fransar! De "ger liv" till sminkningar och gör dom dubbelt så snygga. Jag menar... med mina egna pyttefransar skulle sminkningarna nedanför se "döda" ut. Kan man säga så? Döda? Haha... Hittar inget bättre ord, men ni förstår nog. Jag ÄLSKAR dessa fransar! 

Jag beställde idag sex par från denna säljare på eBay för ca 100 kr inkl. frakt.


» Eye of Horus Liquid Liner

Ska börja och be om ursäkt för kass uppdatering. Spenderade i princip hela förra veckan i sängen. Torsdagsnatten/fredagsförmiddagen spenderade jag på akuten och hos läkaren. Hade hjärnhinneinflammation... Men mår mycket bättre nu. Hur som helst...
Jag fick hem ett fint paket med lite produkter från Eye of Horus/Brallis.se idag. Har varit nyfiken på märket ända sen jag såg det hos Frida för hundra år sedan - så det ska bli jättekul att testa produkterna! Här kommer en av dom:

"Eye of Horus Liquid Liner "Black" är en flytande eyeliner i svart med en pennliknande spets som ger en precis presicion och en perfekt ögonkontur. Aldrig tidigare har det varit så enkelt att använda en flytande eyeliner som dessutom inte kladdar ner hela ögonlocket innan den torkat. Vilket gör den till den ultimata eyelinern när du vill göra kreativa sminkningar. Eye of Horus Liquid Liner "Black" torkar direkt, har en "smudge proof", vattenfast och långvarig formula som bevarar din perfekta linje hela dagen oavsett utmaningar."
- Brallis.se

Blev störtförtjust när jag testade denna på handen! Den är kolsvart, torkar matt och spetsen är verkligen superfin, så man kan göra hur tjock/smal eyeliner man vill. Något jag också gillar med den är att när spetsen blir sliten/nött så kan man ta ut den med en pincett och vända på den för att få en helt ny spets. Hur smart?! 

Pris: 199 kr/st HÄR


» MAC Pressed Pigment "Black Grape"

Efter att ha sett det pressade pigmentet "Black Grape" från MAC hos Linda ex antal gånger, så var jag tvungen att köpa det. Jag menar, hur fint är det inte?! Och hur fint kommer det inte vara med TF's Glamour Dust i "Glampire" ovanpå? Jag är kär!
 
Pris: 205 kr/st HÄR.
<- Torr (utan någon som helst bas) | Med MAC Fix+ ->

» Anastasia Beverly Hills Beauty Genius

Tänkte visa en av produkterna jag fick i megapaketet från Anastasia - hennes Beauty Genius. 

Beauty Genius är en vattenfast gel som man kan använda till allt möjligt. Allt från att få lösa pigment att fästa bättre till att göra egna eyeliners, fästa glitter eller göra ögonskuggor vattenfasta. Denna produkt kan användas i hela ansiktet, till och med på vattenlinjen och läpparna. Skulle vara intressant att testa att applicera denna under t.ex. NYX Soft Matte Lip Cream och se om det påverkar hållbarheten... 
 
Har ni testat den? Eller har ni hört om någon som testat den? Vad tyckte ni/den/dom?
 
Pris: 245 kr HÄR.*
*Affiliate-länk

» OPI Sheer Tints

"Sheer Tints är OPIs nyhet för dig som älskar att använda din fantasi och kreativitet när det kommer till dina naglar. Med Sheer Tints fyra färger kan du skapa nya unika mönster och färgkombinationer."

Ni får ursäkta den urkassa bilden. Har haft migrän i tre dagar och ville spendera så lite tid som möjligt i solen när jag fotade bilden...
 
"Sheer Tints är ett färgat Top Coat som kan användas som ett separat färgat transparant lack eller som ett färgat topcoat över ex ett cremelack eller ex glitter för en helt ny färg och effekt. Med hjälp av Sheer Tints kan du enkelt skapa nya färgkombinationer, ombre-naglar och nailart. Bara din fantasi sätter gränser!" - Good PR.

 
Pris: 150 kr/st. Finns i butik v. 16.
 

» E.L.F Long-lasting Lustrous Eyeshadows

Här kommer nästa del av E.L.F-ordern! Tre av deras Long-lasting Lustrous Eyeshadows. Jag köpte färgerna Soiree, Festivity och Gala. Jag vet inte hur många gånger jag varit inne på E.L.F's webbshop och lagt dessa i varukorgen, men aldrig slutfört ordern. Nu är de dock mina och jag är glad att jag köpte dom! 
Jag skulle kunna sitta och pilla på dessa hur länge som helst, haha! De känns så "puffiga" och "mjuka" i burken. Blev chockad över hur pigmenterade de var när jag swatchade dom. Först kändes de ganska "blöta", men efter en stund torkade de - så jag tror de skulle fungera bra som bas till andra skuggor (kanske kan krävas en primer under dock). Jag personligen kommer nog inte bära dessa ensamma. Har någon av er testat det? Att bära dom ensamma alltså? Hur som! Ska bli kul att testa dom och se hur de beter sig kring ögonen. 
 
Pris: £3.95/st HÄR.
Soiree, Festivity, Gala
 
Swatches (utan bas).

» E.L.F Moisturising Lipsticks

Förr var jag besatt av E.L.F-smink! Nu var det dock flera år sedan jag beställde något, men när de hade 50% på all + gratis frakt kunde jag inte låta bli. Tänkte börja visa läppstiften jag köpte. Visst är de ganska nya? Har ingen jättekoll på E.L.F längre...
 
Efter att ha testat dessa så kan jag säga att de är ganska olika i appliceringen. Party In The Buff är VÄLDIGT "blöt" och fäster nästan inte på läpparna. Man får liksom packa på det och ändå håller det inte längre än fem min (förutsatt att man sitter med munnen stängd dvs.) Ingen höjdare. Wink Pink gillar jag! Det är torrare och håller bättre. Sen har vi Cheeky... VARFÖR? Varför köpte jag detta? Jo, jag trodde det var en murrig brunrosaröd färg (som det ser ut som på hemsidan). Visade sig var en brunröd, lite frostig, färg. Påminner mycket om Drops Of Brandy från Deborah Lippmann. Gillar verkligen inte detta läppstift... men formulan är helt ok.
 
Pris: £3.95 HÄR.
 
Samma ordning som ovan.

» MeMeMe Goddess Rocks

För ett tag sedan hade BeautyBySarmay en tävling på sin Instagram där man kunde vinna en valfri produkt från webbshoppen.
Gissa vem som vann? Jag!
 
Jag valde MeMeMe's Goddess Rocks som är en slags variant av Pür Minerals Hot Rocks (vet dock inget vilken som kom först...?). Det är en burk med massa glittriga/skimriga små "stenar" som tydligen ska vara ett solpuder. Jag tycker dock att det blir lite mycket att använda endast detta som solpuder, då det är väldigt väldigt glittrigt/skimrigt. Jag brukar göra så att jag applicerar mitt vanliga contourpuder från Anastasia och sedan applicerar Goddess-rocksen lätt ovanpå. Då blir det lite skimrigt/glowigt, men inte för mycket! Den skulle även passa superbra som highlighter till er med mörkare hy. Gillar verkligen dessa!
 
Pris: 179 kr HÄR.
Swatch.

» Världens kanske bästa paket

Igår när jag kom hem låg ett paket på köksbänken... Visste att jag hade ett paket påväg från USA - närmare bestämt från Anastasia Soares/Anastasia Beverly Hills kontor och blev överlycklig när jag såg att det var just det paketet. Vågade knappt öppna och kolla vad som låg i, haha. Men jag öppnade - och ännu mer överlycklig blev jag. Aaaah! ♥
 
Något ni vill se närmare/ha recension på? 
 

» NEWS: Urban Decay Electric Palette

Aaaah! Jag behöver denna palett i mitt liv!!!!!!!!!!!!!!!!!
 

» Månadens favoriter - FEB 14

Bilderna i collaget är från Google.
 
CicaMed First Aid Collagen Boost Mask (Finns här för 349 kr istället för 499 kr!)
Detta är egentligen en antirynk-mask, men jag ÄLSKAR att använda den på morgonen innan jag ska sminka mig. Jag applicerar den och låter den sjunka in i fem minuter (den ska ej sköljas av) och sen sminkar jag mig. Man verkligen känner hur den stramar åt huden (inte på ett obehagligt sätt) och det syns verkligen skillnad direkt. Huden blir "flawless". ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR! Är himla nyfiken på resten av CicaMeds produkter.
 
Anastasia Dipbrow Pomade (Finns här för 245 kr.)
Har jag lite extra tid på morgonen till att fixa brynen så brukar jag använda denna. Det går att både skapa väldigt definerade bryn och väldigt "mjuka" bryn med denna produkt. Den sitter hela dagen också. Två tummar upp!
 
Vision Haircare Thicker (Finns här för 159 kr.)
Thicker har jag skrivit om tidigare, men det är en produkt man smörjer in i fuktigt eller torrt hår för att få håret att se/kännas tjockare - och den fungerar verkligen! Jag brukar applicera den i håret innan jag torkar det och det ser verkligen fylligare ut efteråt.
 
NYX Soft Matte Lip Cream "Stockholm" (Finns här för 99 kr. Eller här om du inte har något emot att beställa från USA.)
Detta är min "my own lips, but better"-färg. Den jämnar ut mina egna läppfärg och är alldeles PERFEKT!
 
Make Up Store Multi Lash Mascara (Finns här för 85 kr, istället för 135 kr.)
Denna mascara har jag haft med bland mina favoriter tidigare om jag inte minns helt fel. Som ni vet har jag världens bebisfransar och det finns inte många mascaror som kan få liv i dom, men det kan denna. 
 
Too Faced Glamour Dust "Glampire" (Finns här för 175 kr, istället för 195 kr.)
Ja, vad ska man säga... VÄRLDENS finaste pigment/glitter/ögonskugga. Älskar att applicera denna ovanpå andra skuggor för att ge dom mer "liv". Så himla himla himla fin.
 
MAC Eyeshadow "Sketch" (Finns här och här för alt. 130 kr/180 kr.)
Detta är antagligen mig absoluta favoritskugga, någonsin. Den är perfekt på alla sätt och vis och går att kombinera ihop med massa olika färger. Perfektion.
 
Anastasia Contour Kit (Hört att det är slutsålt överallt fram till april...)
Ja, vad ska man säga? Jag jublade när jag fick hem detta kit i postlådan. Det är alldeles fantastiskt och jag har använt det varenda dag sedan jag fick det. (De dagar jag sminkat mig dvs.) 
 
Essie "Warm And Toasty Turtleneck" (Finns här för 129 kr.)
Jag blir inte förvånad om jag skrev fel namn här ovanför. Har av någon anledning fått för mig att lacket heter Warm And Cozy Turtleneck... Hur som, ett dammigt lila lack som jag ÄLSKAR. 
 
Red Cherry #43 (Finns här för $2,50, men är slutsålda för tillfället.)
Här finns det inte mycket mer att säga än att dessa är de finaste fransarna i hela världen. Banden är tunna och de är helt enkelt fantastiska. Att de fessutom bara kostar runt 2-3 dollar gör inte saken sämre heller. Mina favoriter.
(Inlägget innehåller TradeDoubler-länkar.)

» Vilken är din favorit?

1.

2.

3.

4.

5.

6.