» Månadens favoriter - APRIL 2014

Tror jag missade att göra en månadens favoriter för mars, men här kommer en för april! 

 
Tikei Mineral Foundation - 169 kr
Jag har alltid varit skeptisk till mineralfoundations. Jag har tidigare testat Sheer Cover, som jag inte var så jättenöjd med. Jag har alltid tänkt mig att dessa foundations är väldigt skira och inte direkt ger någon täckning alls. Det känns som att de bara ramlar av, liksom. Efter att ha hört mycket bra om Tikeis version, så var jag tvungen att testa den - och jag ångrar det inte! Den täcker helt okej - och grundar man med concealer där man vill ha lite extra täckning, så funkar den jättebra. Jag gillar även att använda den som puder ovanpå vanlig flytande foundation när jag vill ha supertäckning. Hyn blir verkligen "flawless".
 
Anastasia Contour Kit - 595 kr/Slutsålt i hela världen om jag inte minns helt fel
Åh, vad jag älskar detta kit! "Bronzern" nere i mitten perfekt till min hudton och den första ljusa highlightern är perfekt att använda som setting powder till concealern under ögonen/där jag highlightat med concealer. Är superkär i detta lilla kit! (Har även hört att jag råkar ha ett extra kit liggandes här hemma... Kanske är något att tävla ut när jag nått 100 följare på BlogLovin... ELLER?!)
 
Collection Lasting Perfection Concealer - ca 95 kr (inkl frakt)
Skulle nästan kunna säga att detta är en budget variant av MACs Pro Longwear Concealer. Den täcker lika bra och håller lika bra. Den lägger sig inte heller i linjer eller något sånt. Jag gillar den verkligen!

MAC Eyeshadow "Expensive Pink"  - 180 kr
Okej, på produktbilden här ovanför ser skuggan ut som en jättetråkig gammelrosa ögonskugga. Men nej! Kolla här, så ser ni -> BILD. Den är persikofärgad/rose gold-aktig och alldeles UNDERBAR. Älskar att kombinera den med "Sketch" från samma märke. Blir så himla snyggt! 

Real Techniques Blush Brush - 99 kr
Världens bästa rougeborste!!! Det är nästa omöjligt att applicera för mycket rouge med denna. Den fångar liksom upp exakt rätt mängd rouge och sprider det fint över kinderna/kindbenen. Jag hade haft min jättelänge innan jag började använda den för ett par månader sedan - och nu är jag kär! Helt fantastisk.
 
Anastasia Brow Pro Palette - Vet ej pris då den inte kommit till Sverige än, men skulle tippa på minst 895 kr, då den gamla varianten kostade det.
Detta är en uppgraderad version av Anastasias gamla Brow Pro Palette. Den innehåller fler duos och jag personligen föredrar absolut denna över en gamla. Tror inte ni förstår hur glad jag blev när jag hittade den i postlådan, haha... Hur som! Duosarna är helt fantastiska och jag har använt denna palett varje dag sedan jag fick den. ÄLSKAR. 

OPI "Juice Bar Hopping" - 150 kr (Börjar säljas i mitten av maj)
Tror detta är mitt favoritlack ur OPIs nya Neon-kollektion. Det är alldeles skrikigt neon-orange och perfekt nu för våren och sommaren. Jag gillar!

» Everyday Minerals - Love At First Blush

Idag fick jag hem ett pressutskick från Brallis, med detta fina rouge-kit från Everyday Minerals - "Love At First Blush". Kitet innehåller sex stycken olika rouger och en liten gullig kabuki-borste (som är supermjuk!). 


"Everyday Minerals Love at First Blush Kit är en ljuvlig kollektion av lösa mineral-rouge innehållande sex feminina rosinspirerande nyanser som skapats för att imitera den perfekta rosigheten som vi är föddes med. En ren naturlig mineral färg som läggs på mjukt och jämnt för en fulländad rouge applicering. Everyday Minerals Love at First Blush Kit innehåller ett brett utbud av rosiga toner från neutrala till skimrande, varma och kalla som får en att känna sig som den skönaste av blommor. Alla rouge har matt textur och kan användas av alla oavsett hudton. Allt smink från Everyday Minerals är veganvänligt och 100% fri från onaturliga ingredienser." - Brallis.se
 
Jag tycker att detta kitet är hur gulligt som helst! Det av rougerna som jag är mest nyfiken på är "Primrose". Det är en typisk "Magda-rouge". Jag har inte hunnit testa någon av dom än, då jag ville visa er kitet så fort som möjligt efter jag öppnat paketet. Men är det någon som är intresserad, så kan jag göra en recension på rougerna om ett tag!

Pris: 299 kr HÄR.


» Sponsrad video: Maybelline Color Show

Någon mer än jag som följer Top Model Sverige slaviskt just nu? (Heja Ellinor!)
Nä, vänta... PAUS i inlägget! På tal om Top Model så måste jag berätta vad som hände häromnatten. Jag drömde att jag och Kevin i Top Model stod och borsta tänderna tillsammans. Vet ni vad jag gjorde? Jag SPOTTADE på RIKTIGT. I SÄNGEN. NÄR JAG SOV! Eller ja, det kändes som jag halvsov typ. Vaknade helt precis efter och tänkte: "Vad i h*lvete gjorde jag nyss...?". Alltså, hahaha... tänkte att ni kanske ville höra lite om hur fräsch jag är utanför bloggen och sånt... :(

Nåväl! För några avsnitt sedan fotade de bilder med naglar gjorda med Maybellines Color Show-nagellack. Jag har aldrig riktigt varit nyfiken på de lacken innan. Har nog tagit för givet att de är dåliga (av vilken anledning???). Hur som... under det avsnittet blev jag himla nyfiken och tänkte köpa några stycken att testa. Dock glömdes det helt bort, men när jag surfade in på Kicks hemsida för någon timma sedan såg jag att de sålde alla Color Show-lack för 29 kr/st där just nu. Så jag tänkte beställa hem några. Jag har hört mycket bra om deras svarta lack, Blackout, så det är ett lack jag verkligen vill testa. Sen finns det ju hur många färger som helst. Här nedanför ser ni några av lacken jag är sugen på att testa!


Har ni testat några Color Show-lack från Maybelline? Vilka är era favoriter? Ge mig tips!
 

* Sponsrat inlägg.
(Allt som står i inlägget är skrivet av mig och är mina egna åsikter.)

» Make Up Of The Day - 22/4-14

 
- MAC Pro Longwear Concealer
- Urban Decay Vice 2 Palette
- Stargazer Velvet Palette
- MUG ES "Poolside"
- Max Factor Liquid Liner
- Eye Of Horus Eyeliner Pencil "Black"
- Make Up Store Multi Lash Mascara

» Make Up Of The Day 21/4-14

Ok, denna sminkning blev inte alls som jag ville. Trodde jag hade en par svinlånga cateye-fransar som jag kunde använda, men de verkar vara spårlöst borta. Så... med dessa fransar blev det inte alls samma effekt = hela sminkningen blev ca skräp. Men ja...
(MVH Gnälligast i stan!)



Ögon/Eyes:
- MAC Pro Longwear Concealer
- It's Judy Times palett
- MAC ES "Carbon"
- Max Factor Liquid Eyeliner
- MAC Eye Kohl Pencil "Smolder"
- Make Up Store Multi Lash Mascara
- Red Cherry #43
 
Ögonbryn/Eyebrows:
- Anastasia Brow Pro Palette (den nya)
- Anastasia Brow Wiz "Medium Ash"
- Anastasia Tinted Brow Gel "Brunette"

» BC Body Bronzer (/Highlighter)

Här kommer den andra budgetsminkprodukten jag köpte i Charlottenberg igår.

Helt ärligt har jag aldrig hört talas om märket innan (?), så vet inte hurvida denna produkt kommer bränna sönder hyn på mig eller inte, men det märks. Jag kunde inte låta mig att köpa denna, för den skimrade så himla fint. Det är en sk "Body Bronzer", men jag kommer använda den som highlighter när jag får lite mer färg. 

Pris: 39 kr på Dollarstore.
(Packar man på den ganska ordentligt. Sveper man på lite lätt så blir det ett ljusare, mer opigmenterat, skimmer.)

» Technic Glitter Eyeliners

Var i Charlottenberg en snabbis idag. (Eller nä, ok... var där hela dagen. Bar nya Martens-kängor. Har ont i fötterna. Är därför ytters bitter just nu. Blöö! Nåväl.) Jag fick med mig lite superbudgetsminkprodukter från Technic. Jag menar... vem kan låta bli när produkterna kostar ca noll och glittrar massor? Inte jag iallafall. Jag fick med mig de två eyelinerserna (?) som jag ska visa i detta inlägg + en "bronzer" (skulle snarare kalla det highlighter). Highlighterbronzergrejen visar jag imorgon.

Jag har ingen aning om vad dessa eyelinersarna kostade, då jag inte såg någon prislapp och mamma betalade dom (hehe, tack) - men jag skulle tippa på 20 kr/st. De finns iallafall att köpa på Dollarstore!


Bronze

Carnival


» OPI NEONS Summer 2014

 
I mitten av maj släpper OPI en kollektion med sex stycken neonfärgade lack och igår fick jag hem hela kollektionen (Gissa om jag blev glad???). Det finns flera godbitar i kollektionen och jag är extra nyfiken på Push And Pur-Pull, Juice Bar Hopping, Life Gave Me Lemons och You Are So Outta Lime!'
Pris: 150 kr/st

Juice Bar Hopping, Life Gave Me Lemons, You Are So Outta Lime!'

Down To The Core-Al, Hotter Than You Pink, Push & Pur-Pull

» YouTube-tips: Sofie Karlsson

Jag ÄLSKAR att kolla skönhetsvideos på YouTube och jag följer fler än 50 olika YouTubers tror jag... De flesta (alla utom en...) är från USA eller andra länder utanför Sverige. Den enda svenska jag följer heter Sofie Karlsson och jag vill passa på att rekommendera er att kika in på hennes kanal om ni gillar att kolla skönhetsvideos. Hon postar mycket hauls, recensioner osv! :)
 
In och kika HÄR! ♥

(Hoppas det är okej att jag postar videosarna, Sofie!)
 



» Eye of Horus Natural Smokey Eye Pencil

Eye of Horus Natural Smokey Eye Pencil Black är en veganvänlig ögonpenna som kan bäras som en "vanlig" eyeliner dagtid för att till kvällen förvandlas till en sotad sensuell linje runt ögat. Natural Smokey Eye Pencil Black en unik formula med jojoba vax och mango-olja är 100% vattenfast, och glider på utan att slita samtidigt som den stannar utan att ge avtryck på ögonlocket. - Brallis.se



Detta är en ny favorit hos mig! Har tidigare varit ett stort fan av MAC's Eye Kohl Pencil i "Smolder" och Too Faceds Perfect Eyes Waterproof-penna och denna fungerar lika bra. Den är mjuk och glider på hur lätt som helst. Dock är den liiite dyrare, så jag tvekar på att jag kommer köpa en ny när den tar slut (MAC's kostar runt 160 kr) - men bra, det är den! 
 
 
Pris: 199 kr hos Brallis.se.

» Stockholm

Har spenderat fredag - söndag (kom hem för en halvtimma sedan) i Stockholm, så bloggen har stått tom...
... men nu är jag hemma igen så imorgon blir det bloggande minsann! 

(Kan ni förstå att jag inte köpte EN ENDA sminkprodukt under helgen...?!)

» Make Up Of The Day - 9/4-14

Fy f*n vad jag hatar min kamera. Den fångar verkligen upp färger helt fel och gör att varenda look likadan ut, men aja. Ni får tänka att det rosa i bilder är rött och att den lila är varmare...


 
- NYX Jumbo Eye Pencil "Milk"
- Urban Decay Vice 2 Palette
- Stargazer Velvet Palette
- Eye Of Horus Liquid Eyeliner
- Eye Of Horus Eyeliner Pencil
- Oriflame Wonder Lash Mascara
- Red Cherry #43

- Anastasia Brow Wiz "Medium Ash"
- Anastasia Brow Pro Palette
- Anastasia Tinted Brow Gel "Brunette"

» Recension: CicaMed Collagen Boost Mask

Jag tror jag har nämnt denna mask i ett Månadens favoriter-inlägg för ett tag sedan, men nu kommer en recension på den!


Vad är det för produkt/vad "gör" den?
Collagen boost mask ger både omedelbara och långsiktiga resultat. Ekologiska örter, alger och koffein ger omedelbar spänst och fantastisk lyster. Naturliga extrakt ger långsiktiga resultat genom att stimulera till ökad kollagenproduktion och reducera fina linjer. - Bangerhead.se*
 
Positivt:
+ Den fungerar verkligen.
+ Den är fantastisk att använda som primer. 
+ Den är dryg/räcker länge.
 
Negativt:
- Priset.
 
Vad tycker jag?
Jag är störtförälskad i denna mask. Visst, jag har inte problem med rynkor eller något sånt (jag är ju bara 21...), men man "ska" ju tydligen börja med sånahär produkter när man är runt 25 för att de ska fungera. Jag brukar smörja in ansiktet med masken innan jag sminkar mig och låta den sjunka in i ungefär fem minuter - så jag använder den alltså som primer. Man känner verkligen hur den stramar åt huden och jag upplever att mitt ansikte ser lite smalare ut efteråt, men det kanske bara är inbillning... Hur som helst är den alldeles fantastisk och jag ÄLSKAR den. Det gör lite ont i hjärtat att den börjar ta slut dock, då den kostar en del...
 
Pris: Vanligtvis kostar Collagen Boost Mask 499 kr, men Bangerhead säljer den för 349 kr HÄR*.
 
Betyg:
4,5/5
*Affiliate-länk

» ... och vinnaren är....

... Sofie!
Grattis! Jag har kontaktat dig via mail :)
 
PS. Får jag inget svar inom 48 timmar så dras en ny vinnare. DS

» Glöm inte giveawayen!

Den avslutas imorgon kväll 21.00!
 
Delta även i den internationella tävlingen HÄR på Instagram där jag tävlar ut ännu ett kit med OPI's Sheer Tints.
(Även den avslutas 21.00 imorgon.)

» 20% på allt från Anastasia Beverly Hills

Vill bara tipsa er lite snabbt om att Kicks har 20% på allt från Anastasia Beverly Hills.
Här nedanför ser ni mina favoritprodukter från märket!

Här hittar ni alla Anastasia-produkter.
Brow Powder Duo, Tweezer, Dipbrow Pomade, Mini Duo Brush #7 (jag använder dock full size-varianten), Brow Wiz, Brow Gel, Beauty Genius, Catwalk Palette, Brow Pen.
 

» MAC Blush "Gingerly"

Tänkte lite snabbt visa detta rouge från MAC som jag köpte för några dagar sedan. Det heter "Gingerly" och är en väldigt "naturlig" färg som passar till nästan vilka looker som helst. Jag gillar!

På tal om MAC-rouger så måste jag verkligen börja använda de jag har! Tror jag har runt 15-16 stycken, men ändå har jag använt en och samma nästan varje dag det senaste året ("Melba"). Kanske kan "Gingerly" bli en ny favorit?

Swatch

» eos Lip Balms i Sverige!

Är ni som jag och följer 4857 beauty gurus på YouTube lär ni ha sett dessa lip balms tidigare. eos Lip Balm har nu lanserat sex olika "smaker" i Sverige: Summer Fruit, Strawberry Sorbet, Honeysuckle Honeydew (står honeydRew i infopappret, men enligt eos hemsida heter det honeydew), Sweet Mint, Blueberry Acai och Pomegranate Raspberry. 

Huvudingredienserna i eos Lip Balms är jojobaolja, sheasmör och vitamin E. Ingredienserna är 100% naturliga och 95% ekologiska. De är fria från paraffin, parabener, gluten och ftalater. 
 
 
Igår fick jag en två varianter - Honeysuckle Honeydew och Summer Fruit. Jag ÄLSKAR Honeysuckle Honeydew. Känns som jag dränker läpparna i den var femte sekund, haha. Men... varför smakar den melon? Jag fick för mig att honeysuckle var honungsmelon (haha), men när jag googlade så var det en blomma...? Luktar blomman melon? Fattar inte... 

Pris: 89 kr/st på bl.a. Kicks. (Har för mig att jag sett dom hos Apotek Hjärtat också...)
 
Småbilderna är från Google.