» Marc Jacobs Hi-Shine Lip Lacquer "Rebel Rebel"

Här kommer nästa godbit som jag fick hem från Sephora/Vass PR. Ett läppglans från Marc Jacobs!
 
Det är ett av Marc Jacobs Enamored Hi-Shine Lip Lacquers i färgen "Rebel Rebel". Jag är verkligen ingen läppglanstjej, men hur kan man inte bli exalterad över ett läppglans från Marc Jacobs? Speciellt när det heter Rebel Rebel (Bowie, hallåååå!)! Det skriker lyx om det här läppglanset. Hylsan (?) är enkel, men snygg och det känns sådär "lyxtungt" i handen, ni vet? Prislappen säger ju en del den också iofs... 290 kronor får man betala för ett av MJ's Enamored Hi-Shine Lip Lacquers. Färgen är lite brun/rosa/röd med skimmer/små glitterpartiklar. Det är verkligen SUPERGLOSSY (tips för er som gillar sånt), men tyvärr är det lite för klibbigt för min smak. Jag, som jag skrev i början, är verkligen ingen läppglanstjej (avskyr att känna att jag har något kletigt på läpparna), så om jag ska kunna bära ett läppglans måste det vara väldigt... okladdigt (?). Men har ni inget emot klibbiga läppglans (ni kanske till och med inte ens upplever det kladdigt. Kan ju vara jag som är känslig...) så är detta ett gloss som passar alla! Det ger liiite färg, men tycker det mest gör att läpparna ser vääääldigt glossy ut. Skimret/glittret syns mest på nära håll.

 

» Make Up Forever Ultra HD Foundation

Hörrni! Jag tror jag hittat en ny favoritfoundation!


Igår fick jag hem ett paket med godbitar från Sephora/Vass PR. En av dessa godbitar var Make Up Forevers Ultra HD Foundation. Har varit nyfiken på att testa den sedan jag först såg den, så blev himla glad! Jag har testat den för första gången idag och jag kan redan säga att jag är kär.
 

Jag använde mig utav en Beauty Blender för att applicera den och då gav den ungefär mediumtäckning (dock uppbyggbar!). Även om den täcker bra, så känns den inte tung på huden - vilket jag älskar! Under de senaste månaderna har jag (de få dagar jag orkat sminka mig...) använt mineralfoundation, då jag inte gillar när foundations känns tunga och som om de kväver huden. Men denna känns inte alls så! Det känns inte ens som att jag har någon foundation på. (Jag har ganska torr hy, med undantag för t-zonen som har tendens att bli ganska oljig.)
 
Har ingenting dåligt att säga om MUFE's Ultra HD Foundation. Eller ja... skulle kanske vara priset. Det ligger på 385 kr och jag tycker nog att det är lite väl saftigt. Dock är den billigare än en av mina absoluta favoritfoundations (flytande) - Giorgio Armani Luminous Silk. Men... ja! Är ni sugna på att testa den så hittar ni den på Sephora :)

» Önskelista - Födelsedag 2015

Den 26:e september blir jag 23 år! Som tidigare år har jag gjort en "liten" önskelista. 
*Hint till mamma* ;>

 
- Anastasia Beverly Hills Tinted Brow Gel "Espresso"
- Anastasia Brow Wiz "Brunette"/"Dark Brown"
- The Balm Nude Dude Palette
- Diverse fransar från Eylure
- The Balm Meet Matt(e) Hughes "Charming"
- Cicamed Collagen Boost Mask
- Morphe Brushes 18 piece vegan brush set
- Too Faced Glamour Dust "Nude Beam"
- MAC Lipstick "Whirl"
- NARS Sheer Glow Foundation
- MUFE Aqua Liner "Iridescent Red", "Diamond Burgundy" & "Mat Black"