» Vinn ett Anastasia Cream Contour Kit!

Som ni förmodligen vet så är jag ett stort fan av Anastasia Beverly Hills och är även ambassadör för märket här i Norden. Därför känner jag att jag bara måste tipsa er om en grym tävling som Anastasia Beverly Hills Nordics har på deras Facebook-sida! 
 
Vad kan man vinna? Inget mindre än ett Cream Contour Kit (medium) värt 695 kr! (10 personer vinner ett varsitt!)
Vad behöver man göra? Det är superenkelt! Klicka er in HÄR (där står det också vad ni ska göra) och svara på en fråga och motivera kort varför just du ska vinna.
 
 
Deltar man i tävlingen får man även en rabattkod som ger en 20% på allt i webbshoppen! Hur grymt?
(Den gäller i en månad.)

» NEW IN: Morphe 35 Multi Color Shimmer Palette

Tänkte försökte komma igång med bloggandet nu igen. (FÖRSÖKA!). Det lär inte blir tre inlägg om dagen om man säger så, men jag ska försöka hålla igång en någorlunda kontinuerlig uppdatering. Måste bara säga det också att jag är hima tacksam för er som stannat kvar och fortfarande kollar in på bloggen - trots att uppdateringen varit oexisterande senaste månaderna. Får hoppas läsarna jag tappat kommer tillbaka så småningom. Nåväl! Nu ska ni få se en skitsnygg palett!Efter att ha sett Linda Hallberg använda Morphe's "35 Multi Color Shimmer Palette" så var jag tvungen att klicka hem den själv. Tänkte göra det från deras egna hemsida först, men frakten var hutlöst dyr - så slutade med att jag beställde hem den från CrayCray.se. Där kostade den 249 kronor. Dock verkar det som att den är slut i lager just nu :(
 


Hur som helst! Paletten innehåller 35 skimriga skuggor i regnbågens alls färger. Allt från en skarp gul till lite neutralare bruna. Den innehåller i princip alla färger man kan behöva! (Innebär detta att jag kommer rensa ur min sminkbyrå på skuggor nu? Hmm... NÄ!)  Skulle rekommendera er tjejer och killar som nyss börjat med smink och är sugna på att ha ett gäng ögonskuggor att testa denna! Pigmenteringen på skuggorna är GRYM! Ja, ni ser ju själva här ovanför. Hållbarheten kan jag inte uttala mig om ännu, för jag har inte testat den i någon sminkning än - men det lär inte dröja :) Gissar att det kan dyka upp en sminkning gjord med denna paletten nu i helgen (lovar inget dock...). 

» Åter igen; Allt är inte riktigt som det ska

TILL ATT BÖRJA MED: Jag har tagit bort min domän. Nu är adressen hit http://comaheart.blogg.se

Nu till vad jag ville berätta: Jag har skrivit flertalet gånger att jag inte mår så bra och att det är därför bloggen fått lida. Det har inte riktigt varit sanningen och nu har det gått så långt att jag känner att det är dags att vara ärlig och förklara. 

Under hösten förra året och tiden som gått detta året så har jag inte "inte mått så bra". Jag har varit ett vrak. Ett sjunket skepp utan vilja att fortsätta. Jag har haft konstant ångest. Jag har flertalet gånger funderat på vad meningen med att leva är och fått för mig att det inte finns någon. Jag har tänkt tankar som skrämt mig själv och jag har mest känt att jag är en börda för alla andra. Till slut (för typ tre månader sedan) nådde jag en viss gräns då jag insåg: "Vad fan håller du på med, Magda?".

På något vänster fick jag plötsligt orken till att, för femtioelfe gången, kontakta läkaren igen. Denna gången KRÄVDE jag en remiss - och det fick jag. Det började med att jag fick träffa en konsutpsykiatriker för att läkaren själv inte visste vad hon "skulle göra med mig" (ÄNTLIGEN!)... och den mannen (konsultpsykiatrikern kan ha räddat mitt liv. Äntligen var det någon som lyssnade på mig. Han sa att det inte alls är panikångest jag lider av (vilket jag sagt till läkaren innan...), utan att det är GAD. GAD betyder generaliserat ångestsyndrom och innebär i princip att jag konstant känner ångest och oro. I kombination med detta tror psykiatrikern även att jag lider av AVPD eller Asperger. (Jag känner att detta redan kommer bli en bibel, så jag skriver ingenting om de olika diagnoserna. Ni får klicka på länkarna och läsa själva om ni är intresserade). Iallafall... Jag har själv trott att jag har Asperger hur länge som helst. AVPD hade jag aldrig hört talas om innan, men det kändes lite som att psykiatrikern berättade om mig när han berättade vad det innebar. 
 
Besöket hos honom var alltså till för att min läkare skulle veta vad hon "skulle göra med mig". Efter mötet sa iallafall psykiatrikern att jag SKA få en remiss till psyk för att jag ska få gå på utredning. I väntan på utredningen så har jag fått en medicin mot GAD (Lyrica) och jag upplever att den redan hjälper. Så ÄNTLIGEN känns det som att det finns hopp för att saker och ting ska kunna bli bättre. I och med att man får reda på vad som är "fel", så kan jag ju också få rätt hjälp. Så jag ser positivt på framtiden, även om jag fortfarande inte är helt på topp. Jag börjar få bloggsuget tillbaka och det känns riktigt kul. Jag älskar ju att blogga! 
 
 
Jag måste tillägga att jag är så innerligt tacksam för mina vänner, speciellt Soffan och Dejan, som orkat med mig under de senaste månaderna när jag mått som sämst. Ni är guld. LOVE YOU GUYS! (Fniss, Dida!!!)

 

Nu har jag varit väldigt ärlig och personlig och jag vet inte hur ni tar detta, men ja... Ni får ta det hur ni vill. Ni får tro att jag är dum i huvudet eller att jag är en psykopat. Ni får sluta läsa min blogg. Det är okej. Har insett att jag inte vill ha oförstående människor runt mig ändå. Nu hoppas jag givetvis att detta inte är fallet, utan att ni kommer förstå lite (åtminstone om ni läste länkarna) varför jag haft sådana dippar på bloggen sen i höstas :)
 
Har du läst såhär långt så ska du ha cred. Tack för att du tog dig tid. Kram ♥