» Giorgio Armani Luminous Silk Foundation

Förmodligen har varenda sminkjunkie hört talas om Giorgio Armanis Luminous Silk Foundation. Jag fick åtminstone nys om den på Jaclyn Hills YouTube-kanal och har varit sugen på att testa den sedan första gången jag såg henne använda den. Hennes hy blev verkligen perfekt, men på ett naturligt sätt. Dock tvekade jag till att köpa den först på grund av priset (450+ kr), men när jag hittade en rabattkod hos Beauty Planet kunde jag inte låta bli att beställa den.
Så... Är den så bra som t.ex. Jaclyn Hill får den att framstå? Eh, JA! Jag är alldeles förälskad. Man skulle kunna säga att den är en bättre version av den hypade foundationen Youthful Glow från Yves Rocher. Samtidigt som den täcker det man vill täcka (rodnad, dämpar finnar osv), så låter den ändå fräknar och dyligt lysa igenom och skapar på så sett en naturlig "look". Dessutom jättedryg. Jag behöver knappt en pump för att täcka hela mitt ansikte (till skillnad från Yves Rochers variant som kräver åtminstone två pumpar). Som grädde på moset håller den jättebra också (jag brukar fixera den med ett transparent puder). Ska tillägga att jag har torr/kombinationshy. 
 
Produktmässigt sett finns det ingenting jag ogillar med denna foundation. Enda jag inte är jätteförtjust över är priset, men man får ju tänka som så att: 1. Det är faktiskt Giorgio Armani. 2. Man får vad man betalar för.
 
♥ Poäng: 4,5/5
(Hade varit en solklar femma om den varit något billigare!)


Tips! Just nu kan ni få 10% på erat köp hos Beauty Planet och på så sätt få närmare 50 kr i rabatt om ni är sugna på att testa denna produkt! Rabattkoden hittar ni här -> Beauty Planet.Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo