» Everyday Minerals - Love At First Blush

Idag fick jag hem ett pressutskick från Brallis, med detta fina rouge-kit från Everyday Minerals - "Love At First Blush". Kitet innehåller sex stycken olika rouger och en liten gullig kabuki-borste (som är supermjuk!). 


"Everyday Minerals Love at First Blush Kit är en ljuvlig kollektion av lösa mineral-rouge innehållande sex feminina rosinspirerande nyanser som skapats för att imitera den perfekta rosigheten som vi är föddes med. En ren naturlig mineral färg som läggs på mjukt och jämnt för en fulländad rouge applicering. Everyday Minerals Love at First Blush Kit innehåller ett brett utbud av rosiga toner från neutrala till skimrande, varma och kalla som får en att känna sig som den skönaste av blommor. Alla rouge har matt textur och kan användas av alla oavsett hudton. Allt smink från Everyday Minerals är veganvänligt och 100% fri från onaturliga ingredienser." - Brallis.se
 
Jag tycker att detta kitet är hur gulligt som helst! Det av rougerna som jag är mest nyfiken på är "Primrose". Det är en typisk "Magda-rouge". Jag har inte hunnit testa någon av dom än, då jag ville visa er kitet så fort som möjligt efter jag öppnat paketet. Men är det någon som är intresserad, så kan jag göra en recension på rougerna om ett tag!

Pris: 299 kr HÄR.
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo