» Månadens favoriter - APRIL 2014

Tror jag missade att göra en månadens favoriter för mars, men här kommer en för april! 

 
Tikei Mineral Foundation - 169 kr
Jag har alltid varit skeptisk till mineralfoundations. Jag har tidigare testat Sheer Cover, som jag inte var så jättenöjd med. Jag har alltid tänkt mig att dessa foundations är väldigt skira och inte direkt ger någon täckning alls. Det känns som att de bara ramlar av, liksom. Efter att ha hört mycket bra om Tikeis version, så var jag tvungen att testa den - och jag ångrar det inte! Den täcker helt okej - och grundar man med concealer där man vill ha lite extra täckning, så funkar den jättebra. Jag gillar även att använda den som puder ovanpå vanlig flytande foundation när jag vill ha supertäckning. Hyn blir verkligen "flawless".
 
Anastasia Contour Kit - 595 kr/Slutsålt i hela världen om jag inte minns helt fel
Åh, vad jag älskar detta kit! "Bronzern" nere i mitten perfekt till min hudton och den första ljusa highlightern är perfekt att använda som setting powder till concealern under ögonen/där jag highlightat med concealer. Är superkär i detta lilla kit! (Har även hört att jag råkar ha ett extra kit liggandes här hemma... Kanske är något att tävla ut när jag nått 100 följare på BlogLovin... ELLER?!)
 
Collection Lasting Perfection Concealer - ca 95 kr (inkl frakt)
Skulle nästan kunna säga att detta är en budget variant av MACs Pro Longwear Concealer. Den täcker lika bra och håller lika bra. Den lägger sig inte heller i linjer eller något sånt. Jag gillar den verkligen!

MAC Eyeshadow "Expensive Pink"  - 180 kr
Okej, på produktbilden här ovanför ser skuggan ut som en jättetråkig gammelrosa ögonskugga. Men nej! Kolla här, så ser ni -> BILD. Den är persikofärgad/rose gold-aktig och alldeles UNDERBAR. Älskar att kombinera den med "Sketch" från samma märke. Blir så himla snyggt! 

Real Techniques Blush Brush - 99 kr
Världens bästa rougeborste!!! Det är nästa omöjligt att applicera för mycket rouge med denna. Den fångar liksom upp exakt rätt mängd rouge och sprider det fint över kinderna/kindbenen. Jag hade haft min jättelänge innan jag började använda den för ett par månader sedan - och nu är jag kär! Helt fantastisk.
 
Anastasia Brow Pro Palette - Vet ej pris då den inte kommit till Sverige än, men skulle tippa på minst 895 kr, då den gamla varianten kostade det.
Detta är en uppgraderad version av Anastasias gamla Brow Pro Palette. Den innehåller fler duos och jag personligen föredrar absolut denna över en gamla. Tror inte ni förstår hur glad jag blev när jag hittade den i postlådan, haha... Hur som! Duosarna är helt fantastiska och jag har använt denna palett varje dag sedan jag fick den. ÄLSKAR. 

OPI "Juice Bar Hopping" - 150 kr (Börjar säljas i mitten av maj)
Tror detta är mitt favoritlack ur OPIs nya Neon-kollektion. Det är alldeles skrikigt neon-orange och perfekt nu för våren och sommaren. Jag gillar!


Sofies skönhetsblogg
28 April, 2014 - 11:55 / BLOGG: http://sofies.sajk.com

Härliga favoriter! :D

Anna-Märta
28 April, 2014 - 11:55

Jaaaaa, tävla ut ett kit! :D Följer ju redan på Bloglovin så får väl hålla tummarna att fler gör samma sak ;)

Fanny
28 April, 2014 - 11:55

Hej
Hittade precis din blogg och måste bara säga att JÄVLAR va duktig du är! Superfina foton, och _äntligen_ en mua med kontroll över sina ögonbryn!

Svar: tack :)
Magdalena Milde


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo