» Eye of Horus Isis Sun Goddess Palette

Blir mycket Eye Of Horus just nu känner jag... men jag vill ju visa alla fina grejer!
"Isis Sun Goddess Palette innehåller pärlemor pigmenterade ögonskuggor som tillsammans skapar magiska resultat men som även kan användas enskilda. Ögonskuggorna har en mjuk pressad formula, veckar sig inte, sitter länge och är lätta att applicera med tillhörande sminkborste. Förpackningen är liten och smidig vilket gör den lätt att ta med på resande fot. Nyanserna i Eye of Horus Isis Sun Goddess Palette är Enigma Myst (PINK), Charlice Bronze (Bronze), Sacred Husk (Guldbrun)." - Brallis.se

Jag tycker att skuggorna i denna lilla palett är jättefina. De är pigmenterade och sitter där de sitter, även utan primer. Jag skulle dock inte använda dessa tillsammans då de är VÄLDIGT skimriga. Men att ta en av dom och applicera på ögonlocket och sen jobba in lite matta skuggor i globlinjen skulle bli superfint och det lär inte dröja innan jag testar den kombon!

Många kan tycka att detta är en väldigt dyr palett, med tanke på att den bara innehåller tre stycken skuggor. Men jämför man med MAC (vars skuggor håller samma kvalité som EoH-skuggorna) så blir dessa billigare. Jag personligen skulle nog inte betala 299 kr för dessa skuggor dock, men det beror endast på att jag har så många liknande färger. Men har man inte många färger i sin samling och är ute efter några skimriga "naturella" skuggor som håller hög kvalité så kan jag verkligen rekommendera denna palett.

Pris: 299 kr HÄR.

Swatches (utan bas)


Linnéa Alpsten
24 Mars, 2014 - 20:22 / BLOGG: http://linneaalpsten.blogg.se/

Dom ser otroligt fina ut :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo